Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Η φρίκη που έζησαν μικροί αθλητές στα χέρια του προπονητή τους στην Κρήτη

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για όσα φρικτά έζησαν οκτώ μικρά παιδιά στα χέρια του 46χρονου προπονητή τους στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος κρίθηκε χθες προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο προφυλακισμένος -πλέον- άνδρας κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι κακοποιούσε τους αθλητές του όταν δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις του και παρέδιδε μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων» μετά το μπάνιο επιδεικνύοντας το μόριό του!
Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία μιας πρώην αθλήτριας του 46χρονου, η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου ότι ο σάτυρος προπονητής έκανε καψόνια στους αθλητές του και συνήθιζε να χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους διδασκαλίας. Οταν ήθελε, δε, να εκφοβίσει ή να απειλήσει τα παιδιά, τα οποία δεν του έκαναν τα χατίρια ή δεν τα πήγαιναν καλά στους αγώνες, χρησιμοποιούσε τη φράση «μην αρνείσαι στον δάσκαλο γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις»!

Φ2 98

«Αυτήν τη φράση ο δάσκαλος την έλεγε συχνά και με το “ξέρεις ότι θα πονέσεις” εννοούσε ότι θα μας βάλει για άνοιγμα (σπαγκάτο), το οποίο χρησιμοποιούσε για εκφοβισμό σε όλα τα παιδιά, καθώς ερχόταν από πάνω μας και μας πάταγε και ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος…» είπε η 20χρονη -σήμερα- κοπέλα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες συγκεκριμένες σκηνές, πράξεις και φράσεις που της είχε πει ο προφυλακισμένος 46χρονος. Οπως είπε η κοπέλα, εκτός από την αρρωστημένη απαίτηση του κατηγορουμένου να του κάνουν μασάζ ενώ παρακολουθούσε ταινίες πορνό, ο 46χρονος είχε και άλλα… βίτσια!

«Το μασάζ ήταν η συνηθισμένη τιμωρία μας όταν δεν πηγαίναμε καλά στους αγώνες» φέρεται ότι κατέθεσε η 20χρονη, η οποία πλήρωνε, με πολύ πόνο, «σε βαθμό που έκλαιγα», όπως είπε, την άρνησή της να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του προπονητή της. Φρίκη προκαλούν και όσα κατέθεσε ένας άλλος πρώην αθλητής του 46χρονου, ο οποίος είναι σήμερα 16 χρόνων. Οπως είπε το ανήλικο αγόρι, ο προπονητής του τον είχε βάλει στη διαδικασία του «μασάζ» από την ηλικία των επτά χρόνων, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και συναθλητές του διέκριναν ξεκάθαρα πως ο δάσκαλός τους ερεθιζόταν όσο παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο, φορώντας ακουστικά! Γενικότερα, η διαδικασία του μασάζ ήταν κάτι που δεν άρεσε στους αθλητές, ένιωθαν άσχημα και υποχρεώνονταν να το κάνουν για να μην τους «τιμωρήσει» ο δάσκαλός τους, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν.

Απίστευτες περιγραφές, που προκαλούν αποστροφή, περιλαμβάνουν οι καταθέσεις και των υπόλοιπων παιδιών, τα οποία κατήγγειλαν τον προφυλακισμένο δάσκαλο πολεμικών τεχνών για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με αυτές, ο 46χρονος ήταν απαξιωτικός και ιδιαίτερα βίαιος απέναντί τους, μη διστάζοντας να τους γρονθοκοπά ή να τους κλοτσάει στα γεννητικά όργανα! Ακόμη πιο σοκαριστική είναι η αποκάλυψή τους ότι ο προπονητής-σεξουαλικό αρπακτικό έβγαινε από το μπάνιο τυλιγμένος με μια πετσέτα και τους παρέδιδε μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων» επιδεικνύοντας το μόριό του!

Στην απολογία του, πάντως, στον ανακριτή ο 46χρονος προπονητής, ο οποίος πέρασε την είσοδο του δικαστικού μεγάρου Νεαπόλεως φορώντας κουκούλα, απέδωσε τις καταγγελίες σε οργανωμένο σχέδιο επαγγελματικής εξόντωσής του και στοχοποίησε ως «ενορχηστρωτή» έναν ανταγωνιστή του.

«Οι καταγγέλλοντες ανήκουν πλέον σε άλλον προπονητή και άλλη σχολή. Πρόκειται για το αντίπαλο σωματείο και είναι καθαρά κίνηση προκειμένου να θίξει την υπόληψη του 46χρονου. Μάλιστα, στα τελευταία τρία παιδιά που καταγγέλλουν ο προπονητής έχει αρνηθεί να τους δώσει την καρτέλα αθλητή για να μην κάνουν μεταγραφή, και γι’ αυτό γίνεται η καταγγελία» δήλωσε στο cretapost.gr ο δικηγόρος του 46χρονου Βαγγέλης Στρατουδάκης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...