Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Εμιράτο» η Μύκονος με Ριάνα και Ρονάλντο

Το πιο διαστημικό πάρτι στην ιστορία για λογαριασμό του πρίγκιπα του Ντουμπάι

Ο Νίκος Τσερκεζίδης είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας και στενός φίλος του πρίγκιπα του Ντουμπάι Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum που, μαζί με την έμπειρη ομάδα συνεργατών του, θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στη Μύκονο, προκειμένου να οργανώσει το πιο χλιδάτο και το πιο κλειστό πάρτι που έχει γίνει ποτέ έως σήμερα στο νησί των ανέμων. Και όλα αυτά για λογαριασμό του πρίγκιπα του Ντουμπάι (ενός εκ των πλουσιότερων μελών βασιλικής οικογένειας στον κόσμο).

  • Από τον
    Γιάννη Αρμουτίδη

Η «Espresso» συνάντησε τον Έλληνα, που ανήκει στους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στον χώρο της ανακύκλωσης, και αποκάλυψε την επαγγελματική του σχέση, αλλά και τη φιλία του με τον δισεκατομμυριούχο πρίγκιπα του Ντουμπάι, ενώ μίλησε και για τη διαμεσολάβησή του στη διοργάνωση του πιο χλιδάτου πάρτι που έχει γίνει έως σήμερα στη Μύκονο!
Για την ιστορία πρέπει να τονιστεί πως ο πρίγκιπας και διάδοχος του Ντουμπάι, σεΐχης Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 1982, είναι ο δεύτερος γιος της Αυτού Υψηλότητας, σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ηγεμόνα του Ντουμπάι.

«Η γνωριμία μας με τον πρίγκιπα του Ντουμπάι Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum έγινε διαμέσου του στενού μου φίλου, εμίρη του Κουβέιτ Σαμπάχ Αλ Αχμάντ Αλ Τζαμπρ. Διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και είναι ένας από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς ηγεμόνες των Εμιράτων. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Και είναι τιμή μου να συνεργαστώ μαζί του! Σήμερα μας συνδέει φιλία, η οποία μας οδήγησε στην επίτευξη συνεργασίας για μια μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα. Εξαιτίας της επιτυχημένης αυτής επένδυσης, αλλά και της αγάπης του πρίγκιπα για την Ελλάδα, και ειδικότερα για τη Μύκονο, μου ανατέθηκε η διοργάνωση ενός πριγκιπικού και μυθικού πάρτι για αγαπημένους του φίλους αλλά και προσωπικότητες από την Ελλάδα» λέει αποκλειστικά στην «Espresso» ο Έλληνας επιχειρηματίας, μιλώντας για τη διοργάνωση του πιο χλιδάτου πάρτι της Μυκόνου, την προσωπικότητα, αλλά και τη σχέση του με τον διάσημο πρίγκιπα των Εμιράτων!

IMG 3177
ο Νίκος Τσερκεζίδης με μέλη της βασιλικής οικογένειας του Εμίρη του Κουβέιτ σε συμβούλιο σύσκεψης του ΟΗΕ

Eπτασφράγιστο

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι ότι στο πάρτι θα τραγουδήσει ο δημοφιλέστερος Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος θα αμειφθεί σε χρυσό 24Κ. Το όνομά του κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, εξαιτίας του ιδιωτικού συμφωνητικού εχεμύθειας που θα υπογραφεί.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα του Έλληνα τραγουδιστή. Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και έχει συμφωνηθεί να υπογραφεί συμβόλαιο εχεμύθειας και από τις δύο πλευρές. Τόσο για τις λεπτομέρειες της εμφάνισής του όσο και για την αμοιβή του» μας λέει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

Το σημαντικότερο όμως είναι -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Νίκου Τσερκεζίδη- ότι ο πρίγκιπας ζήτησε να είναι πρωταγωνίστρια στη βραδιά του πάρτι η Ριάνα.

«Με τόσο διάσημα πρόσωπα προσκεκλημένων, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο να βρεις το σημείο που θα φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο πάρτι. Υπάρχουν, λοιπόν, δύο σκέψεις. Η πρώτη αφορά το κλείσιμο συμφωνίας με ένα πολύ μεγάλο παραλιακό κλαμπ της παραλίας της Μυκόνου, με δυνατό όνομα στον παγκόσμιο χάρτη της show business, το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά για τη διοργάνωση του πάρτι. Και η δεύτερη σκέψη είναι να προβούμε στην εύρεση ενός υπερχλιδάτου συγκροτήματος με πολυτελείς βίλες, πισίνες και -απαραιτήτως- ελικοδρόμιο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άφιξη των υψηλών προσκεκλημένων πολλών πριγκιπικών οικογενειών. Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι τα κόστη θα είναι απίστευτα λόγω των υψηλών στάνταρ τα οποία πρέπει να τηρήσουμε, αλλά και της ισχυρής ασφάλειας που θα πρέπει να εξασφαλιστεί για ένα τόσο μεγάλο, πλούσιο και λαμπερό πάρτι! Δεδομένου, μάλιστα, ότι στοχεύουμε να φιλοξενήσουμε τα μεγαλύτερα ονόματα από τον διεθνή χώρο της καλλιτεχνικής σκηνής -όπως η Ριάνα και ο Ρονάλντο-, θα πρέπει να υπακούσουμε στα συμβόλαια που απαιτούν οι καλλιτέχνες αυτοί για την απόλυτη ασφάλεια κατά τη διεξαγωγή των εμφανίσεών τους! Όλα αυτά μαζί και επιπλέον η διακόσμηση, η επιλογή του μενού, των εδεσμάτων, αλλά και όσων σερβιριστούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς καθιστούν την προετοιμασία μιας τέτοιας εκδήλωσης εξαιρετικά απαιτητική και δύσκολη. Προϋποθέτοντας βέβαια βαθιά γνώση για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αφού πρέπει να υπακούσουμε αυστηρά στο πρωτόκολλο, ώστε να υπάρξουν η λάμψη και η πολυτέλεια που απαιτούνται σε καλέσματα δισεκατομμυριούχων, πριγκίπων, εμίρηδων, σεΐχηδων και σταρ της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής» εξηγεί ο ίδιος!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι περισσότερες από 1.000 φιάλες ακριβής σαμπάνιας, αλλά και πανάκριβα μπουκάλια σαμπάνιας ηλικίας τουλάχιστον 170 ετών, που ανακαλύφθηκαν στον βυθό της βόρειας Βαλτικής και πάγος από το φεγγάρι θα προσφερθούν στους δισεκατομμυριούχους προσκεκλημένους του διεθνούς τζετ σετ, αλλά και σε προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας.

Η λίστα των προσκεκλημένων

«Δεν είναι εύκολο να οργανώσεις κάτι τόσο ιδιαίτερο στη γευσιγνωσία και στο ποτό. Συνεργάτες εξειδικευμένοι για αντίστοιχες διοργανώσεις από το Λονδίνο και το Λας Βέγκας έχουν ολοκληρώσει τις επαφές τους για την εξασφάλιση όλων όσα χρειάζονται για ένα υπέροχο πάρτι, που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Το ίδιο δύσκολο όμως είναι να οργανωθεί και η λίστα των προσκεκλημένων, η οποία πρέπει να ελεγχθεί από τον ίδιο τον πρίγκιπα, και στη συνέχεια να σταλούν οι προσκλήσεις. Οι προσκλήσεις θα είναι φιλοτεχνημένες από έναν κορυφαίο οίκο στον χώρο των κοσμημάτων και καθεμιά από αυτές θα έχει ειδική σφραγίδα ασφαλείας με ρουμπινί. Μετά το πάρτι αυτό θα λειτουργήσει επίσημα ένα νέο τμήμα επιχειρήσεών μου, που αφορά τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων» συνεχίζει ο Νίκος Τσερκεζίδης!

IMG 3180

Να σημειωθεί πως οι τρεις μεγαλύτεροι σεφ, βραβευμένοι με τα περισσότερα αστέρια Michelin, θα επιμεληθούν το βασιλικό μενού, το οποίο θα είναι πρωτοφανούς γαστρονομικής αξίας για τα ελληνικά δεδομένα.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως το πάρτι το οποίο υπογράφει ο Έλληνας επιχειρηματίας θα είναι μια μυθική υπερπαραγωγή, που θα θυμίζει μόνο χολιγουντιανές ταινίες, διαφημίζοντας τη χώρα μας σε κάθε γωνιά της Γης.

Όσο για το ποιος θα πατήσει το κουμπί για την έκρηξη των 10.000 πυροτεχνημάτων στον ουρανό της Μυκόνου, που θα μετατρέψει τη νύχτα σε μέρα, αυτός δεν είναι άλλος από τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Ρονάλντο είναι κολλητός φίλος του πρίγκιπα. Γνωρίστηκαν όταν άλλαξαν μαζί χρονιά στο Ντουμπάι, το 2019. Ο Ρονάλντο ανάρτησε τότε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας ντελίριο!» λέει ο Έλληνας επιχειρηματίας, που παρίσταται συχνά ως επίτιμος προσκεκλημένος του εμίρη του Κουβέιτ σε συσκέψεις του ΟΗΕ και έχει διακριθεί για τη φιλανθρωπική του δράση.

«Είναι πολύ σπουδαίο να σε τιμούν με τη φιλία τους τόσο σημαντικοί άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και την ισχυρή παγκόσμια οικονομία, όπως ο πρίγκιπας του Ντουμπάι, ο οποίος θα ταξιδέψει -με ασφάλεια “αστακού”- με το ιδιωτικό του τζετ, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, στην Ελλάδα» δηλώνει κλείνοντας ο Νίκος Τσερκεζίδης.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...