Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Βιασμός 12χρονης: Το κορμάκι της μικρής «δώρο» σε ματσωμένα φιλαράκια του Μίχου

Τα διεστραμμένα live βίντεο, οι ροζ φωτογραφίες και οι καταθέσεις της ανήλικης

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη νοσηρή δράση του παιδοβιαστή-μαστροπού Ηλία Μίχου, ο οποίος βίαζε και εξέδιδε σε αδίστακτους παιδοφίλους το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό! Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο προφυλακισμένος 53χρονος δεν δίσταζε να «πασάρει» την άτυχη μικρούλα σε οικογενειακούς φίλους ή σε πρόσωπα της ελίτ για να ανταποδίδει τις… χάρες και τις εξυπηρετήσεις που του έκαναν.

Πρόσωπο που δέχθηκε ανήθικο… πρέσινγκ από τον Μίχο, μιλώντας στο Star, ανέφερε ότι δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε στο κινητό τηλέφωνό του πονηρές προτάσεις από προφίλ με τη φωτογραφία της 12χρονης στο viber. Ο ίδιος συνήθιζε να δίνει χαρτζιλίκι στο κοριτσάκι και στα αδέλφια του, κάτι που γνώριζε ο Μίχος και τον προσέγγισε για να κερδίσει χρήματα από την εκμετάλλευση της μικρής μαθήτριας!

«Με τη μικρή ήμασταν κάθε μέρα μαζί και κάποια στιγμή μού έστειλε και κάποια μηνύματα. Υπήρχαν κάποια υπονοούμενα. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν ο Μίχος, αλλά χρήματα δεν μου ζήτησε ποτέ. Δύο ώρες διήρκεσε αυτή η συνομιλία. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Δηλαδή, έκανα και κάποιες ερωτήσεις, υποτίθεται στη μικρή. Μου φάνηκαν κάποια πράγματα ύποπτα, γιατί κάποιες προτάσεις ήταν ανορθόγραφες, μισές, και κάποιες προτάσεις ήταν σαν κομήτης» δήλωσε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Μου άφησε κάποια υπονοούμενα, τα οποία όμως έκοψα, λέγοντας ότι δεν θέλω να ξανακούσω για τέτοια πράγματα. Το κοριτσάκι που λέμε είναι… ένα παιδί, και δεν φαντάζεστε πόσο μου έχει στοιχίσει όλο αυτό»!

mixos 1

Την ίδια ώρα, προκαλεί αποτροπιασμό η πληροφορία που θέλει το «κτήνος» του Κολωνού να διακινούσε πορνογραφικό υλικό της ανήλικης σε live streaming! Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο «άρρωστος» 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, φέρεται ότι ανάγκαζε το παιδί να προβαίνει σε αρρωστημένες πράξεις, τις οποίες κατέγραφε ο ίδιος με κάμερα και μετέδιδε ζωντανά τις εικόνες στο διαδίκτυο. Κατά τις ίδιες μάλιστα πληροφορίες, οι «ενδιαφερόμενοι» έπρεπε να πληρώσουν με Paysafe!

Η 12χρονη επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος την ανάγκαζε να βγάζει φωτογραφίες γυμνή και να του τις παραδίδει. Οπως φέρεται ότι είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς, οι διεστραμμένοι «πελάτες»- παιδοβιαστές πλήρωναν από 20 ως 50 ευρώ για να τις αποκτήσουν.

«Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ» φέρεται ότι είπε η ανήλικη σε μία από τις καταθέσεις της. Παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Μίχος έδινε στους παιδοφίλους έναν αριθμό IBAN, προκειμένου να βάζουν χρήματα σε λογαριασμό.

MIXOS

«Οι άνδρες μού ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα, επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες» φέρεται ότι υποστήριξε το παιδί.

Μία από τις επόμενες ημέρες η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει, μέσω φωτογραφιών, όσους άνδρες συνάντησε τους τελευταίους τουλάχιστον τέσσερις μήνες, είτε μέσα σε αυτοκίνητο είτε στον οίκο ανοχής όπου φέρεται ότι τη μετέφερε ο 53χρονος. Η αστυνόμος Β’, ψυχολόγος Κωνσταντίνα Κωστάκου, η οποία έχει αναλάβει να «ξεκλειδώσει» και να ηρεμήσει την ανήλικη, ώστε να συνεργαστεί με την Αστυνομία, τόνισε πως κάθε φορά που καταθέτει το παιδί έχει να δώσει και κάτι καινούργιο στην εν εξελίξει έρευνα.

«Είναι ένα παιδί που ξέρει τι έχει συμβεί, αυτά τα τραυματικά γεγονότα στη ζωή του. Είναι ένα παιδί που έχει εξαιρετική σχέση με εμάς. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτή τη σχέση. Δεν θέλω να κλονίσω αυτή την εμπιστοσύνη. Μένουμε σε αυτό που εκείνο (σ.σ.: το παιδί) αντέχει και επιθυμεί» επεσήμανε η κυρία Κωστάκου, μιλώντας στην εκπομπή «Live News». Περιγράφοντας τις διαδικασίες που ακολουθούν οι επιστήμονες σε τέτοιες ευαίσθητες και τραυματικές περιπτώσεις με θύματα ανηλίκους, ανέφερε πως ζητούμενο είναι να μην καταρρεύσει το παιδί:

«Καλούμε ένα παιδί που σε μεγάλο βαθμό έχει αποφασίσει να συνεργαστεί. Χέρι χέρι στήνουμε μια πληροφορία, πάμε σε μια πορεία» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...