Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Συγκλονίζει η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κατέρρευσα, έκανα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

«Σασμός»: Μαθιός και Καλλιόπη βλέπουν το τέλος να έρχεται!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η αποκάλυψη...

Ελένη Ράντου: Η συγκινητική φωτογραφία με την μητέρα της

Η Ελένη Ράντου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό...

Ντοκιμαντέρ ξεγυμνώνει τον Κέβιν Σπέισι

Νέος εφιάλτης για τον Κέβιν Σπέισι, καθώς, μετά την...

Βιασμός 12χρονης: Πλήρωναν για να βλέπουν live τους βιασμούς του κοριτσιού

Πλήρωναν για live streaming

Καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογεί στη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού η απόφαση των δικαστικών Αρχών να προχωρήσουν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος προσώπων τα οποία φέρεται ότι βίασαν το 12χρονο κοριτσάκι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων στους 10!

m1

Ως αργά χθες οι Αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 35χρονου κατοίκου δυτικών προαστίων, ο οποίος φέρεται ότι είναι άγαμος, καθώς και ενός 39χρονου πατέρα ενός 9χρονου παιδιού, ο οποίος πιθανότατα είναι διαζευγμένος και κατοικεί στο Μαρούσι. Την ίδια ώρα, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας θέλουν μεταξύ όσων κακοποίησαν σεξουαλικά την άτυχη μικρούλα να βρίσκεται και ένας άντρας η επαγγελματική ιδιότητα του οποίου θα συζητηθεί!

michosss

Από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, τα τρία από τα συνολικά τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης είχαν προσέλθει τις προηγούμενες ημέρες αυτοβούλως στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και είχαν παραδεχθεί ότι είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών blind chat, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι δεν συναντήθηκαν ποτέ μαζί της. Από τους τέσσερις νέους κατηγορουμένους, ηλικίας 35 έως 55 χρόνων, οι τρεις εξ αυτών είναι άγαμοι και ο ένας παντρεμένος. Επίσης, όλοι τους είναι «υψηλά αμειβόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η επαγγελματική ιδιότητα του ενός θα απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης! Σημειώνεται, επίσης, ότι ανάμεσά τους δεν βρίσκεται κάποιο από τα εμπλεκόμενα πολιτικά στελέχη που φέρεται ότι περιλαμβάνονται στη λίστα της φρίκης με τους 213 υποψήφιους «πελάτες» του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου ούτε ο αστυνομικός που «ξηλώθηκε» από τη ΓΑΔΑ επειδή είχε εκτενείς συνομιλίες με την ανήλικη.

φ1 ξεγυρ 9

Η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης άρχισε όταν το 12χρονο κορίτσι, το οποίο εκδιδόταν σε «σκληρούς» παιδόφιλους αντί αμοιβής, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα εμπλεκομένων στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσής της, παρουσία μιας παιδοψυχολόγου και ενός αστυνομικού. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης τέταρτης κατάθεσής της, η μικρή μαθήτρια, ξεσπώντας κάθε τόσο σε δάκρυα, περιέγραψε όσα φρικτά υπέμεινε στα χέρια αδίστακτων παιδοβιαστών, λέγοντας ότι στην αρχή δεν είχε καταλάβει τι της συνέβαινε:

m3 «Δεν ήξερα τι κακό μού είχαν κάνει. Τώρα που ξέρω θέλω να τιμωρηθούν!» φέρεται ότι είπε η ανήλικη στην παιδοψυχολόγο, η οποία προσπάθησε να τη «ξεκλειδώσει», ώστε να συνεργαστεί με την Αστυνομία και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι την κακοποίησαν σεξουαλικά. Οταν ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 12χρονης, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, που συνιστά κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη έκανε λόγο για τουλάχιστον 11 «πελάτες» – βιαστές με τους οποίους είχε επαφές. Ως αργά χθες το απόγευμα είχαν συλληφθεί έξι άνδρες, που κατηγορούνται ότι βίασαν το παιδί, πλην του Ηλία Μίχου. Στο μεταξύ, προκαλεί αποτροπιασμό η αποκάλυψη ότι κάποια… άρρωστα μυαλά πλήρωναν για να παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό της ανήλικης σε live streaming! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή, μέσω της οποίας διεστραμμένοι παιδόφιλοι φέρεται ότι έβλεπαν ζωντανά τους βιασμούς της 12χρονης. Σημειώνεται ότι σε μία από τις προηγούμενες καταθέσεις της η μικρούλα είχε αποκαλύψει ότι ο 53χρονος την ανάγκαζε να βγάζει φωτογραφίες γυμνή και να του τις παραδίδει, ώστε εκείνος να τις πουλά αντί 20-50 ευρώ! «Οι άνδρες μού ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες… Εβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ» φέρεται ότι είχε καταθέσει το παιδί στους εμβρόντητους αστυνομικούς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...