Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πορνό, όπλα, τιμωρίες και δωροδοκίες ανωμαλίας στο σπίτι της απόλυτης φρίκης στα Πετράλωνα

Κατάθεση ψυχής από Φίλιππο και Αναστασία

Οι ομαδικοί βιασμοί από τον πατέρα τους, τους κολλητούς του και το έκφυλο ζευγάρι

Για τα σεξουαλικά και ψυχολογικά βασανιστήρια που υπέστησαν μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα μίλησαν ο 17χρονος Φίλιππος και η 22χρονη αδελφή του Αναστασία, που έχουν καταγγείλει τον πατέρα τους ότι τους είχε μετατρέψει σε σκεύη ηδονής στα πάρτι βιασμού που οργάνωνε με καλεσμένους φίλους και συγγενείς του, την ώρα που η μητέρα παρακολουθούσε τη φρίκη ατάραχη.

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν όσα φέρεται ότι εκτυλίσσονταν μέσα στο κολαστήριο που ζούσαν τα δύο παιδιά, και εάν η Δικαιοσύνη επιβεβαιώσει τις καταγγελίες τότε η υπόθεση θα καταγραφεί ως το αγριότερο έγκλημα σε βάρος παιδιών στη χώρα μας.

«Στην αρχή υπήρχαν αγγίγματα και στη συνέχεια ήρθαν οι πρώτοι βιασμοί. Με απειλούσε ή και με δωροδοκούσε για να με βιάζει. Μου έδινε 5 ευρώ. Ηταν ένα διαρκές έγκλημα. Είχαμε συνηθίσει σε αυτό. Ηταν η καθημερινότητά μας να τριγυρνά γυμνός, άλλες φορές με τα εσώρουχα, να μας χαϊδολογάει, να μας φιλάει» είπε ο 17χρονος Φίλιππος στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη και στη συνέχεια προσπάθησε να εξιστορήσει πώς σταδιακά «μυήθηκε» σε έναν κόσμο ασύλληπτης ανωμαλίας.

Ο συγγραφέας γείτονας

«Ολο αυτό το “άρρωστο” μου έγινε πρώτη φύση. Νομίζοντας ότι όλο αυτό ήταν φυσιολογικό, μπορεί να έβλεπα έναν άνδρα ή μια γυναίκα και να τριβόμουν στα γόνατά τους» είπε ο 17χρονος.

Χρειάστηκε, όπως είπε, η προσπάθεια του γείτονα συγγραφέα για να συνειδητοποιήσει ότι όσα ζούσε δεν ήταν η καθημερινότητα ενός παιδιού, όπως νόμιζε, αλλά ένας σκοτεινός, δυσώδης μικρόκοσμος.

«Αρχίζω να καταλαβαίνω ότι όλο αυτό που γίνεται δεν είναι φυσιολογικό όταν μπήκε στη ζωή μας ο Χρήστος Κρεμνιώτης. Και αυτό όχι αμέσως γιατί… έβγαζα και προς αυτόν συμπεριφορές. Τριβόμουν στα γόνατά του, σε καρέκλες μπροστά του. Η αντίδραση της μητέρας, όταν έκανα εγώ αυτό το πράγμα και η αδελφή μου, ήταν να χασκογελάει. Με πολύ κόπο ο Χρήστος άρχισε να μου εξηγεί ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και αποφασίσαμε να αντιδράσουμε. Τότε ήμουν 12 ετών. Είχα αρχίσει να αποκτώ συνείδηση» είπε ο Φίλιππος.

Δεν ήταν μόνο οι σεξουαλικές διαστροφές που «σκηνοθετούσε» ο πατέρας του, όπως λέει, αλλά και οι βάναυσες τιμωρίες.

Αυτό όμως που προκαλεί αναγούλα είναι η περιγραφή των «πάρτι βιασμού», όταν ήταν 7 ετών. «Καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικά, συνεργάτες του, φίλους του, που έκανε ότι δεν τα γνώριζε. Οι περισσότεροι ήταν άντρες. Αλλά είχε και γυναίκες. Γινόταν κατάληψη στο σπίτι. Τα περισσότερα άτομα ήταν συνεργάτες του, οπότε τους συναντούσε και εκτός σπιτιού. Δεν έλεγα ότι τα άτομα ήταν κακά, τους έλεγα φίλους μου».

Στην κρεβατοκάμαρα

Παρόμοια σκηνή σε σπίτι γνωστού ζευγαριού του πατέρα της, η οποία θα έκανε και τον μαρκήσιο Ντε Σαντ να αηδιάσει, περιέγραψε στην ίδια εκπομπή και η 22χρονη.

«Με βάζανε στην κρεβατοκάμαρα στη μέση, στην τηλεόραση έπαιζε συνέχεια πορνό. Με άγγιζαν παντού, βάζανε δάχτυλα παντού και μου έχουν δείξει όπλο κάτω από το κρεβάτι, σαν να με απειλούσαν».

Στα βασανιστήρια των οργίων και στις αιμομικτικές πράξεις, όπως λένε τα παιδιά, συμμετείχε και ο θείος. «Ημουν παρών σε ένα όργιο που δεν ήμουν πρωταγωνιστής, αλλά δύο άλλα παιδιά, ένα αγόρι, ένα κορίτσι. Είχαν βάλει στη μέση ένα κρεβάτι και γύρω 10 άτομα που αυνανιζόντουσαν» είναι ένα από τα φοβερά σκηνικά που θυμάται ο Φίλιππος. Κλείνοντας την εξομολόγησή της η 22χρονη, βουρκωμένη, ζήτησε την τιμωρία τους: «Να μπουν στη φυλακή, να πηγαίνω στο επισκεπτήριο και να τους λέω ότι τα καταφέραμε. Να πονέσουν πιο πολύ από ό,τι εμείς, και εμείς να δικαιωθούμε».

Την Παρασκευή, το 22χρονο κορίτσι πέρασε εκ νέου την πόρτα της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...