Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα παντρεύεται έτσι ξαφνικά!

Η φιλική σχέση με τον τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου πριν από το «Survivor», που εξελίχθηκε σε σχέση ζωής

Πάλι χτυπάνε… καμπάνες για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Αυτή τη φορά μάλιστα είναι και γαμήλιες!

Απόδειξη; Το προσκλητήριο για τον γάμο «βόμβα» της όμορφης πρώην παίκτριας του «Survivor» που έφτασε στα χέρια μας, προκαλώντας μας τεράστια έκπληξη, καθώς δεν ήταν γνωστό πως η ίδια βρίσκεται σε καινούργια (και μάλιστα τόσο σοβαρή) σχέση!

karolina 5

Κι όμως, η όμορφη pilates instructor, η οποία συστήθηκε στο κοινό του reality επιβίωσης το 2021 καταφέρνοντας να φτάσει τότε κοντά στον τελικό, ντύνεται νυφούλα, και μάλιστα σε χρόνο dt, στο πλευρό του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου.

oikonomou vas

«Ετσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας!» γράφει η πρόσκληση για τον γάμο «βόμβα», στην οποία αναφέρονται και οι κουμπάροι του ζευγαριού: Γιώργος Ευσταθίου και Νίκος Παπαδόπουλος.

Το μυστήριο, όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο, θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Περιστέρι, στις 17.00, με τους καλεσμένους να λαμβάνουν την ακριβή τοποθεσία με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους. Πρόκειται για μια τακτική που ακολουθούν γενικότερα πολλοί celebrities όταν επιθυμούν να μη διαρρεύσουν εικόνες από τέτοιες πολύ ευτυχισμένες πλην όμως και πολύ προσωπικές τους στιγμές. Αυτό ισχύει, καθώς φαίνεται, και για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία απασχόλησε φέτος πολύ έντονα τα μέσα ενημέρωσης και (προφανώς!) θέλει να αποφύγει την υπερβολική δημοσιότητα στη συγκεκριμένη περίσταση.

karolina 1

Έντονα συναισθήματα

Στις αρχές της φετινής χρονιάς, λίγο προτού ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο «Survivor All Star», η 33χρονη γυμνάστρια ήταν σε σχέση με τον ράπερ Μπο, με τον τελευταίο να δηλώνει πολύ ερωτευμένος και να τη στηρίζει μέσω διαδικτύου.

karolina zaklin kaliva survivor katagogi ipsos kila

Οταν μπήκε στο reality, ωστόσο, ήρθε πολύ κοντά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αρχίζοντας να νιώθει έντονα συναισθήματα για εκείνον, κάτι που αποδείχτηκε αμοιβαίο και από την πλευρά του Κύπριου προπονητή καταδύσεων. Μάλιστα, επειδή ήταν σε διαφορετικές ομάδες, οι δυο τους παραβίασαν τους κανόνες του reality για να συναντηθούν μέσα στη ζούγκλα, τακτική που είχαν ακολουθήσει τότε και ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Πειρασμός»

Για κακή τους τύχη, όμως, τους εντόπισαν οι κάμερες και η τρυφερή φιλία τους έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. O «πειρασμός» του «Survivor All Star», όπως την αποκάλεσαν τα media, έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο με το κεφάλι ψηλά, έχοντας τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων της.

karolins

Οχι όμως, πλέον, και του Μπο, με τον οποίο χώρισαν από μακριά. Αλλωστε, το ειδύλλιό τους δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο δυνατό ώστε ν’ αντέξει την… επιβίωση. Τότε, όπως φανερώνουν οι εξελίξεις, μπήκε στην ερωτική ζωή της Καρολίνας ο Βασίλης Οικονόμου. Και λέμε ερωτική, γιατί οι δυο τους ήταν φίλοι εδώ και καιρό, μια και αρκετοί τους έχουν δει να αράζουν και προτού φύγει η ίδια για τον Αγιο Δομίνικο στην καφετέρια του Σάκη Κατσούλη στο Περιστέρι.

prosklutirio karolinas

Τώρα, τι συνέβη και η φιλία τους εξελίχθηκε σε σχέση και μάλιστα στον βαθμό που να τους κάνει να οδηγηθούν σε γάμο-αστραπή αυτό μόνο οι δυο τους και οι στενοί τους άνθρωποι το ξέρουν!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...