Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

Ζευγάρια στα… σύννεφα του έρωτα

Ρόκκος - Γκόφα πέταξαν για Αγιο Δομίνικο για χάρη του «Survivor»!

Ολοι τους πετάνε στα σύννεφα από έρωτα! Κάποιοι κυριολεκτικά και κάποιοι άλλοι μεταφορικά, αλλά, όπως και να έχει, οι celebrities που λιώνουν για τα ταίρια τους δεν καταλαβαίνουν ούτε από τις… αναταράξεις των φωτογραφικών φακών των παπαράτσι που καιροφυλακτούν σε νυχτερινά κέντρα ή και στη μέση του δρόμου!

Αυτός πάντως που δεν χρειάστηκε να κρυφτεί είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος πέταξε στα σύννεφα της αγάπης μαζί με την αγαπημένη του Λελέ Γκόφα, συνδυάζοντας δουλειά και ταξίδι αναψυχής και απολαμβάνοντας το love story του με την καλή του! Βλέπετε, ο τραγουδιστής είναι καλεσμένος στο πάρτι της ένωσης του «Survivor All Star» και θα τραγουδήσει για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, οπότε την έκανε για τον Αγιο Δομίνικο, με την Γκόφα να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του εξωτικού ταξιδιού, αφού εμφανίστηκε με νέο look στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχοντας τα μαλλιά της ράστα!

rokkos
Στέλιος Ρόκκος και Λελέ Γκόφα

Την κατάλληλη στιγμή

Ο Ρόκκος, που μετά την περιπέτεια της υγείας του είναι στα καλύτερά του, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τον περίμεναν: « Η πρόταση έγινε τη στιγμή που η γυναίκα μου άλλαξε look και ταιριάζει με το νησί. Το βρήκα, λοιπόν, καλή ευκαιρία να την πάω κάπου που να μην είναι “παράξενο”το κεφάλι της». Για το «Survivor» ανέφερε πως φέτος δεν το έχει πολυδεί γιατί κάνει πράγματα που δεν του αφήνουν ελεύθερο χρόνο, αποκαλύπτοντας πως έχει αγαπημένους παίκτες, όπως τον Ηλία Μπόγδανο, που ήταν μαζί του και στο «X-Factor»!

Και μπορεί Ρόκκος και Γκόφα να μην είχαν αναταράξεις από τα φλας, όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω σε τρυφερές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο. Το ζευγάρι των δύο πρώην παικτών του «Survivor» μπορεί να έχει σταματήσει το κρυφτό με τα media αναφορικά με τη δημοσιοποίηση της σχέσης του, αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα δεν θα μπορούν να κάνουν βήμα από τα σπίτια του χωρίς να τους πάρουν είδηση οι παπαράτσι! Ειδικά όταν η κούκλα Βαμβακούση δίνει τροφή για κλικ, μια και στο τσακ δεν είχαμε ατυχήματα από τις λωρίδες υφάσματος που κάλυπταν το στήθος της! Και μετά ο Ντάνος θα έτρεχε και δεν θα έφτανε για να ζητά τα «ντοκουμέντα» από τους παπαράτσι!

ntanos 1
Δήμητρα Βαμβακούση και Γιώργος Αγγελόπουλος

Αυτοί όμως που δεν έχουν κανένα θέμα για να αρχίσουν τα μάτσα μούτσα στη μέση του δρόμου είναι η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Τάμτα Μαστοράκη και ο Χρήστος Μπέζας. Οι δύο νιόπαντροι (παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον περασμένο Νοέμβριο στο δημαρχείο του Βύρωνα, επισφραγίζοντας έτσι την ευτυχία τους έπειτα από μακρόχρονη σχέση) βόλταραν στα νότια προάστια πιασμένοι χεράκι χεράκι, «παρέα» με τον φωτογράφο που δεν έχασε την ευκαιρία όταν το ζευγάρι παθιάστηκε και άρχισε τα ρουφηχτά φιλιά μπροστά στους περαστικούς!

mastoraki
Χρήστος Μπέζας και Τάμτα Μαστοράκη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...