Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Η Δήμητρα Ματσούκα σε απαγορευμένη σχέση

Η εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα ξανά στην TV! Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα ήταν

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...

Λένα Παπαληγούρα: «Θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια μεγάλη παραγωγή του εξωτερικού»

Για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, αλλά και για την...

Κωνσταντίνος Ράλλης: Η Μαλβίνα, ο Βλάσσης και το ραδιόφωνο

Η μουσική οδηγούσε πάντοτε τα βήματά του. Αρχικά στο...

«Βολές» Βαλαβανίδη κατά του Αλέξανδρου Ρήγα: «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ;»

«Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» παραχώρησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ωστόσο εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του για τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο έχουν συνεργαστεί παλαιότερα.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα άτομο πολύ ταλαντούχο πολύ προικισμένο από ταλέντο. Έχει όμως έναν χαρακτήρα που δεν ταιριάζει με αυτό. Είναι λίγο απότομος, υβριστικός, υπερόπτης. Αυτό τον έφερε στο σημείο να τον καταγγείλουν οι συνάδελφοί του, οι οποίο δυσκολεύονται να συνυπάρξουν μαζί του πάνω στη σκηνή. Θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του και με τον Πέτρο θα συνεργαζόμουν. Η παραβατική αυτή φάση που μπήκε μόνος του, αφορά τα θύματά του. Δύσκολα θα τον αποδεχόταν ο κόσμος, ξεπέρασε τα όρια, ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξης ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη και στην πολυσυζητημένη υπόθεση: «Αχαλίνωτη λίμπιντο, όπως και ο Φιλιππίδης. Τα γεγονότα δεν μπορώ να τα ξέρω, ούτε τον ίδιο γνωρίζω προσωπικά. Τον κρίνω σαν ένα πολύ συμπαθή ηθοποιό και ωραίο παιδί».

Τέλος ο Χρήστος Βαλαβανίδης, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα, απάντησε: «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ ή με έναν φάλτσο; Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω. Και το χειρότερο… να τραγουδάω».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μας «συστήνει» το γιο του

Ο Διαμαντής Καραναστάσης τρισευτυχισμένος ανήμερα των 14ων γενεθλίων του γιου του πόζαρε μαζί του και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο instagram.

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...
spot_img
spot_img