Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

«Έτερος Εγώ» στην Πάτρα: Δύο αδελφές, δύο άγριες δολοφονίες με διαφορά ακριβώς επτά ετών

Η αιματοβαμμένη ημερομηνία (27/7) και ο μητροκτόνος που εξέτισε την ποινή του και κυκλοφορεί ελεύθερος

Από τις σελίδες σεναρίου της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» μοιάζει να ξεπήδησε το άγριο έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα, όπου μια 55χρονη γυναίκα βρέθηκε με διαλυμένο το κεφάλι. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της άτυχης Νικολίτσας Μητροπούλου ένιωσαν ένα déjà vu!

Πριν από επτά ολόκληρα χρόνια, τον Ιούλιο του 2016, πάλι στο ίδιο σπίτι, είχε βρεθεί δολοφονημένη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και η 53χρονη αδελφή της, Αννα Μητροπούλου. Μάλιστα, για το στυγερό έγκλημα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί στη φυλακή ο 28χρονος γιος της, ο οποίος, όμως, αποφυλακίστηκε. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι οι δύο αδελφές βρήκαν φρικτό θάνατο με τον ίδιο τρόπο, την ίδια ημέρα, στο ίδιο σπίτι, με διαφορά επτά ετών.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα στοιχεία, η 53χρονη είχε χάσει τη ζωή της στις 27 Ιουλίου του 2016 από τα σφοδρά χτυπήματα που είχαν προκληθεί από ρόπαλο και είχε βρεθεί μέσα σε μια λίμνη αίματος στο ίδιο σπίτι αλλά σε άλλο όροφο.

Σύμφωνα με την Espresso, το κουβάρι εκείνης της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 19 Ιουλίου, όταν ο γιος της 53χρονης Αννας Μητροπούλου κάλεσε ασθενοφόρο γιατί ισχυρίστηκε ότι τη βρήκε τραυματισμένη. Η γυναίκα είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ μέχρι τις 27 Ιουλίου, όταν και άφησε την τελευταία της πνοή. Ο γιος της είχε πει στις Αρχές ότι τη βρήκε τραυματισμένη στο σπίτι τους και είχε εικάσει πως είτε τη χτύπησαν ληστές είτε η ίδια είχε κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα.

Ωστόσο, ο 28χρονος έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις και έτσι λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη και φυλακίστηκε για τον θάνατο της μητέρας του. Ο ίδιος ποτέ δεν ομολόγησε το έγκλημα και τελικά, λόγω της μετατροπής του κατηγορητηρίου που αντιμετώπισε, έχει αποφυλακιστεί και σήμερα είναι ελεύθερος. Μάλιστα, μετά τον εντοπισμό του πτώματος και της θείας του, οι αστυνομικές Αρχές τον αναζήτησαν προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Η 55χρονη Νικολίτσα εντοπίστηκε την Πέμπτη νεκρή και μέσα σε μια λίμνη αίματος, με το κεφάλι της σχεδόν διαλυμένο. Από την έρευνα που έκανε ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και συγκεκριμένα τρία θλαστικά τραύματα στη μετωπιαία χώρα καθώς και ένα στο τριχωτό της κεφαλής. Παράλληλα, η 55χρονη έφερε συντριπτικά κατάγματα του κρανίου, ενώ ο θάνατός της φέρεται να έγινε ένα 24ωρο προτού εντοπιστεί.

Αφενός, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το οικογενειακό περιβάλλον της 55χρονης, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνούν αν κάποιος κοντινός της θα είχε κάποιον λόγο να τη θέλει νεκρή και αν οι δύο υποθέσεις, του 2016 και η τωρινή, συνδέονται… Αφετέρου, με δεδομένο το γεγονός πως η γυναίκα κατείχε ένα σπίτι το οποίο ήθελε να νοικιάσει και, ως εκ τούτου, συναντιόταν με διάφορα άτομα, οι αστυνομικοί πρόκειται να ερευνήσουν αν πίσω από τη δολοφονία της βρίσκεται κάποιος επίδοξος ενοικιαστής. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι μέσα στο σπίτι βρέθηκε άγρια δολοφονημένη και η 55χρονη Νικολίτσα, όλη η γειτονιά είναι ανάστατη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως οι δύο αδελφές βρήκαν τόσο φρικτό και βασανιστικό θάνατο.

Πληροφορίες, πάντως, ανέφεραν ότι τόσο ο 28χρονος όσο και η 53χρονη μητέρα του αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και ότι συχνά πυκνά καβγάδιζαν… Πλέον οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη και να ξετυλίξουν το αιματοβαμμένο κουβάρι που προκαλεί ανατριχίλα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...