Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Φουντώνει ο πόλεμος ανάμεσα στην οικογένεια της Καίτης Γκρέυ

Στο δικαστήριο οι δύο πλευρές μετά το εξώδικο του γιου της τραγουδίστριας, Φίλιππου, που ζητάει την επιμέλειά της

Στο Κτίριο 4 της Ευελπίδων εκδικάστηκε χθες το μεσημέρι η υπόθεση για την επιμέλεια της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Καίτης Γκρέυ, την οποία ζήτησε με εξώδικο ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος.

gkrei57888

Ωστόσο, από την απέναντι πλευρά βρέθηκαν τόσο ο εγγονός της μεγάλης τραγουδίστριας Κώστας Ηλιάδης όσο και η νύφη της Εφη, μαζί με τον δικηγόρο τους Οθωνα Παπαδόπουλο, μια και ζήτησαν και εκείνοι να έχουν την επιμέλεια της τραγουδίστριας.

Από νωρίς χθες το μεσημέρι στο Κτίριο 4 της Ευελπίδων οι δύο αντίδικες πλευρές φαίνεται πως είχαν ανοίξει για τα καλά τα χαρτιά τους μπροστά στον πρόεδρο της δικαστικής αίθουσας, προκειμένου να διεκδικήσουν την επιμέλεια της ντίβας του λαϊκού τραγουδιού, η οποία έχει ως τελευταία επιθυμία να μείνει ως το τέλος της ζωής της στο σπίτι της.

kaiti gkrey iliadi
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αντίδικες πλευρές αναφέρθηκαν λεπτομερώς σε γεγονότα, ενώ δόθηκε στο δικαστήριο και βιντεοσκοπημένο υλικό από την πλευρά των εγγονιών της. Τα αίματα μεταξύ των δύο πλευρών άναψαν όταν ο πρωτότοκος γιος της ερμηνεύτριας Φίλιππος αναφέρθηκε στον αδερφό του Βασίλη Ηλιάδη (πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη), ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια!

gkrei57687

Ολα άρχισαν πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ο πρωτότοκος γιος της ερμηνεύτριας Φίλιππος, με εξώδικο που εστάλη στο σπίτι της μητέρας του, στη Νέα Σμύρνη, ζητούσε την επιμέλειά της. Αμεση ήταν η αντίδραση από την Εφη Ηλιάδη -νύφη της και πρώην σύζυγο του αείμνηστου γιου της, Βασίλη- αλλά και από τα δύο εγγόνια της τραγουδίστριας, Αγγελική Ηλιάδη και Κώστα, οι οποίοι υπερασπίζονται την επιθυμία της 99χρονης ερμηνεύτριας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι και τον θάνατό της. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη έχει δώσει εντολή στη μητέρα της να πληρώνει εκείνη τα πάγια μηνιαία έξοδα της γιαγιάς της.

kaiti gkrei

Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση για την Καίτη Γκρέυ, Οθωνας Παπαδόπουλος, είχε μιλήσει στην «Espresso» και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

gkrei57754

«Ο γιος της έχει καταθέσει αίτημα για να πάρει τη δικαστική της συμπαράσταση, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η κυρία Γκρέυ. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι είτε μπορεί να τη μετακινήσει από το σπίτι, το οποίο της ανήκει και η τελευταία της επιθυμία είναι να περάσει εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της, είτε να αναθέσει τη φύλαξή της σε κάποιον οίκο ευγηρία» είχε αναφέρει στο αποκλειστικό ρεπορτάζ ο κ. Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που οι εντολείς του επιθυμούν να αποτρέψουν.

gkrey

«Εχουμε υποβάλει αίτημα ώστε να διοριστεί δικαστικός συμπαραστάτης της η νύφη της Εφη, συνεπικουρούμενη από ομάδα καλλιτεχνών αλλά και συγγενών – ανάμεσά τους είναι και η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αύριο Τετάρτη, ενώ η οριστική δίκη της υπόθεσης έχει οριστεί για τις 24 Οκτωβρίου.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...