Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά: Το κρίσιμο χειρουργείο – Εσπευσμένα από τις ΗΠΑ η κόρη του

Ο Φωκάς «τρεμοσβήνει»

Αλλη μία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την πιο μεγάλη από όσες έχει δώσει μέχρι τώρα, δίνει ο χολιγουντιανός σταρ Σπύρος Φωκάς.

201310141133100.4982 SPIROS FOKAS 11102013Ο σπουδαίος Ελληνας ηθοποιός, με περγαμηνές στη χώρα μας, στο Χόλιγουντ και στον ιταλικό κινηματογράφο, ακόμα μία φορά καλείται να σταθεί όρθιος από το κρεβάτι της Εντατικής ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών!

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

«Σήκω, παλικάρι μου» είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησής της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η πολυαγαπημένη του σύζυγος Λίλιαν, η οποία, κρατώντας του το χέρι, προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της για τον αγαπημένο της σύζυγο. Η γυναίκα η οποία του έχει σταθεί όσο κανένας άλλος τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στο πλευρό του.

4183 SPIROS FOKAS LILIAN PANAGIOTOPOYLOY THODOROS ROYMPANIS 1412020

Αυτήν τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η κατάσταση του σπουδαίου ηθοποιού είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε χθες το απόγευμα από το Λος Αντζελες η κόρη του Κωνσταντίνα προκειμένου να είναι δίπλα του.

0170 FOKAS LILIAN FOKA 26112015

Η αρχή του κατήφορου

Ολα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λουτρακίου Κορινθίας πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους, στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω των αναθυμιάσεων ο Φωκάς αναγκάστηκε να παραμείνει αρκετές ημέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

fokas 1

Αλλωστε εδώ και περίπου δύο χρόνια τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν αναγκάσει να βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι προσπαθώντας να αντιμετωπίζει με χαμόγελο τις δυσκολίες που του έχουν τύχει στη δύση της ζωής του. Ωστόσο λόγω του άγχους για την υγεία του αγαπημένου της συζύγου, η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά εισήχθη τις ίδιες ημέρες και εκείνη στο νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει για την περιπέτεια υγείας της αγαπημένης του συζύγου.

f1 fokas

Και προτού καλά καλά κοπάσει η περιπέτεια με όσα συνέβησαν, ο Σπύρος Φωκάς έχει να αντιμετωπίσει άλλη μία μεγάλη μάχη σήμερα, αυτή με την εγχείρηση χολής. «Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο» λέει άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες. Ο ίδιος δεν μιλά σχεδόν καθόλου. «Απλά χαμογελάει και είναι πολύ γλυκός» μας λέει νοσοκόμος από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα στο πλευρό του βρίσκεται ένας «φύλακας άγγελος», ο οποίος καλύπτει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του ηθοποιού και της συζύγου του.

0100 FOKAS LILIAN FOKA 26112015
Με τη σύζυγό του Λίλιαν Φωκά

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η κόρη του Κωνσταντίνα βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ η Λίλιαν χθες πήγε για στεφανιογραφία στην ίδια ιδιωτική κλινική, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες που έχει ο πολυαγαπημένος της σύζυγος.

fokas

Πάντως μέχρι στιγμής, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές μας, κανένας από το επίσημο κράτος δεν έχει ενδιαφερθεί για τον σπουδαίο αυτό Ελληνα ηθοποιό που μας δόξασε μέσα από τους ρόλους του στο Χόλιγουντ και στον παγκόσμιο κινηματογράφο!

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...