Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Από πρωταγωνιστής ταινιών του Σειρηνάκη στο Δημαρχείο των Δελφών

«Θέλω να κάνω την περιοχή Μόντε Κάρλο»

Μπορεί τα ονόματα των Πατούλη και Χαρδαλιά να μονοπωλούσαν μέχρι τώρα την επικαιρότητα στον χάρτη των επερχόμενων εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όμως ένα νέο όνομα έρχεται να δώσει μια άλλη, πιο… πικάντικη γεύση στις εκλογές για την ανάδειξη νέων δημάρχων και περιφερειαρχών!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Το όνομα «Απολλώνιος» σας λέει κάτι; Το ονοματεπώνυμο Ανδρέας Λιόντος; Τι, όχι; Τότε προφανώς δεν έχει τύχει να τον καμαρώσετε σε ερωτικές ταινίες της Sirina του βασιλιά του πορνό Δημήτρη Σειρηνάκη ή δεν τον είχατε πετύχει σε κάποιο ζάπινγκ σε τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι! Και όμως, το άλλοτε καμάρι της Sirina, που είχε αναδείξει το υποκριτικό ταλέντο του σε περισσότερες από 15 ερωτικές ταινίες της, έχει και αυτοδιοικητικές ανησυχίες!

andreas liontos0408

Οπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ο Ανδρέας Λιόντος, ο «Απολλώνιος» του πορνό, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κάνει στροφή στη ζωή του και στην επαγγελματική καριέρα του, καθώς άφησε την Αθήνα και ζει πλέον μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του στους Δελφούς, δουλεύοντας στην οικογενειακή επιχείρηση, έχοντας ξενοδοχείο και παράγοντας το δικό του μέλι ως αγρότης, ονειρεύεται να διαβεί και το δημαρχείο των Δελφών, μια και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λουκά Αναγνωστόπουλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών».

«Ο τόπος θέλει νέα μυαλά»

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του και τους νέους του στόχους, ο Λιόντος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο τόπος θέλει νέα μυαλά, μάχιμα, με όρεξη για δουλειά. Υπάρχουν παθογένειες στις δομές, όπως ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ και δεν υπάρχει σωστό μάρκετινγκ για την περιοχή. Πρόκειται για έναν προικισμένο τόπο για καλοκαίρι και χειμώνα, που όμως δεν έχει την προβολή που του πρέπει. Το μότο μου είναι να υλοποιήσω το όνειρο του Ωνάση και να κάνουμε την περιοχή Μόντε Κάρλο. Θα δώσουμε έμφαση στις υποδομές και θα βρούμε ισχυρά brand names ώστε να επενδύσουν! Πρακτικά, θα φτιάξουμε ένα μεγάλο πάρκινγκ και θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην προβολή της περιοχής παγκοσμίως!»

andreas liontos04082

Το άλλοτε αστέρι των ερωτικών ταινιών και της τηλεόρασης, μια και έχει παρελάσει από το «Ραντεβού στα Φανερά», το «Go straight», μέχρι το «Ραντεβού στα Τυφλά», το «Love bites» και το «Survival», έχει αποκτήσει τα δικά του «παράσημα» στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών κερδίζοντας πολλά βραβεία παγκοσμίως, κάτι που τον έχει κάνει υπερήφανο για τα χρόνια που έκανε τις συμπρωταγωνιστριές του να αναστενάζουν!

«Οι ερωτικές ταινίες ήταν… κοινωνικού – επιμορφωτικού χαρακτήρα! Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι εφόσον είμαι ένας αρτιμελής άνθρωπος, γιατί να μην το κάνω; Κέρδισα πολλά βραβεία στον ερωτικό κινηματογράφο και συμμετείχα σε περισσότερες από 15 ερωτικές ταινίες. Το έκανα για περίπου πέντε χρόνια. Καθετί έχει μια αρχή και ένα τέλος. Οταν κάνω ένα επάγγελμα ή ένα χόμπι, κάποια στιγμή φτάνει το πλήρωμα του χρόνου και σταματάω» αναφέρει δίχως περιστροφές!

Ακόμη απαντά σε αυτούς που μπορεί να επικρίνουν την υποψηφιότητά του αναφορικά με το παρελθόν του στις ερωτικές ταινίες. «Το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο. Εάν κάποιος πει κάτι τέτοιο, θα είναι κακοπροαίρετος. Σε αυτό το σημείο θα δανειστώ τα σοφά λόγια του αρχαίου επικού ποιητή Διφίλου του Σίφνιου που είχε πει: «Ορκος δ’ εταίρας ταυτό και δημηγόρου: Εκάτερος αυτών ομνύει προς όν λαλεί. – Ο όρκος της πόρνης μοιάζει με τον όρκο του πολιτικού: και οι δύο ορκίζονται σε όποιον απευθύνονται».

andreas liontos0408 kentriki
Στο ξενοδοχείο του στους Δελφούς πίνοντας την σαμπάνια του

Κλείνοντας, αναφέρει εάν θα συμμετείχε ξανά σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση ή σε ριάλιτι: «Εάν μου γινόταν κάποια καλή πρόταση, θα το έκανα. Απέχω από την τηλεόραση περίπου οκτώ χρόνια. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά επειδή είχα πολύ φόρτο εργασίας, ήθελα να αφοσιωθώ στο ξενοδοχείο μας στους Δελφούς».

Από την τρέλα της Αθήνας στα μελίσσια του Παρνασσού

Μιλώντας για την επιστροφή του από την Αθήνα στους Δελφούς και για τη στροφή 180 μοιρών στη ζωή του, εξηγεί: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω επιστρέψει μόνιμα στον τόπο όπου γεννήθηκα. Ηθελα να είμαι κοντά στη φύση και στην ηρεμία, η Αθήνα με έκανε να νιώθω πολύ τοξικά.

andreas liontos04081

Εχουν αλλάξει τα δεδομένα μιας υγιούς ζωής στην πρωτεύουσα και επειδή είμαι φυσιολάτρης ήθελα να απεμπλακώ από τα μεγάλα κέντρα. Από μικρός είχα μεγαλώσει στη φύση και ήθελα να επιστρέψω πίσω. Ασχολούμαι με την οικογενειακή μας επιχείρηση που είναι ξενοδοχείο στους Δελφούς, αλλά και με τα μελίσσια. Παράγω το δικό μου μέλι, που είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...