Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Το παράνομο ειδύλλιο νεόκοπου κυβερνητικού με κυρία μεγάλου καναλιού που δεν μασά τα λόγια της

Έρωτας «φωτιά» στο Μαξίμου!

Μπορεί η «κυβέρνηση του 112» και αυτό το καλοκαίρι να βρέθηκε με πύρινα μέτωπα, με τη χώρα μας να φλέγεται και τις εκκενώσεις σε πολλές περιοχές να ήταν για ημέρες το πρώτο θέμα ακόμη και σε διεθνή μέσα, όμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso» (στη διάθεσή μας έχουμε ονόματα και… διευθύνσεις), μια άλλη φωτιά, αυτή του έρωτα και μάλιστα παράνομου, μπορεί να μετατρέψει σε… πυριτιδαποθήκη το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό!

Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως σε περίπτωση που βγουν στη φόρα τα πρόσωπα των δύο πρωταγωνιστών ο θόρυβος από το «μπαμ» θα είναι κάτι παραπάνω από εκκωφαντικός! Το φρέσκο παράνομο love story έχει όλα τα στοιχεία μιας πιπεράτης ιστορίας από αυτές που βλέπουμε και στον κινηματογράφο. Δύο βλέμματα που συναντήθηκαν σε ανύποπτη στιγμή, μια σπίθα που άναψε το φιτίλι του πάθους! Αυτός νεόκοπος (σχετικά) κυβερνητικός, που τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτή λαμπερή κυρία της τηλεόρασης, με τσαγανό και ισχυρό λόγο, που πολλές φορές τον διατυπώνει χωρίς σάλτσες και υπεκφυγές στο γυαλί, τυγχάνοντας επίσης της εμπιστοσύνης του αφεντικού του σταθμού στον οποίον εργάζεται. Και οι δύο πρόσωπα υπεράνω υποψίας.

vouli mesa0708

Οπως και να το κάνουμε, άλλος κυβερνητικός παράγοντας έχει τα πρωτεία εδώ και χρόνια στον ποδόγυρο και στις απιστίες. Τόσο εκείνος όμως όσο κι εκείνη έχουν πολλές υποχρεώσεις και στην προσωπική τους ζωή, παντρεμένοι γαρ

Ετσι στα… ξαφνικά

Ποτέ όμως δεν έχουν απασχολήσει τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια, τόσο εντός της Βουλής όσο και στα δημοσιογραφικά στέκια, για παραστρατήματα, παρότι για εκείνη είχε γραφτεί πριν από χρόνια πως σχετιζόταν με ισχυρό παράγοντα της διεθνούς πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Ομως τα βέλη του έρωτα ακόμη και του παράνομου τους χτύπησαν έτσι στα ξαφνικά, στα αναπάντεχα. Βέλη που ξεπήδησαν από τηλεοπτικά πλατό, μια και ο κυβερνητικός παράγοντας συχνά πυκνά είχε παρουσία στο κανάλι της λαμπερής κυρίας με τη δυναμική προσωπικότητα. Κι όμως τα κατά καιρούς βιτριολικά σχόλιά της για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ουδόλως πτόησαν τον νέο ερωτύλο του υπουργικού συμβουλίου για να την κορτάρει στην αρχή διακριτικά. Εκείνη κολακευμένη, δεν άργησε να υποκύψει κι έτσι παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις (είπαμε και οι δύο έχουν πολλές δεσμεύσεις στην προσωπική τους ζωή) άρχισαν σιγά σιγά να έρχονται ολοένα και πιο κοντά, μέχρι που το ειδύλλιο πήρε σάρκα και οστά.

Δεν ξέρουμε αν το χαμόγελο του εκ επαρχίας προερχόμενου πολιτικού προέρχεται από την αναβάθμιση σε κυβερνητικό πόστο ή από την ερωτική του ζωή που πήρε ένα πιο… ροζ χρώμα, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσία της κυρίας της TV στην προσωπική του ζωή τον έχει απογειώσει.

Τώρα, αν στο μέλλον θα έχουμε κάποια ανώμαλη προσγείωση και για τους δύο σε περίπτωση που αποκαλυφθούν τα πάντα, δεν το ξέρει κανείς…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...