Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Κύκλος βεντέτας: Αντίποινα σε café χούλιγκαν που κρατείται για τη νύχτα αίματος με νεκρό οπαδό της ΑΕΚ!

Καταδρομική επίθεση μέρα μεσημέρι

Ανίκανη να αποτρέψει ακόμη και τη βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους χούλιγκαν, μετά την αποτρόπαιη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, είναι η ΕΛ.ΑΣ., παρά το κυβερνητικό αφήγημα ότι πλέον ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να προλάβουν έναν νέο αιματηρό κύκλο οπαδικής βίας.

Ο αδικοχαμένος οπαδός της ΑΕΚ

Την ώρα που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε «αντίπαλα στρατόπεδα» και κλείνονται ακόμη και ραντεβού ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, οι αστυνομικές Αρχές φαίνεται πως ακόμη και σήμερα κοιμούνται τον… ύπνο του δικαίου.

Δέκα μηχανάκια

Χθες, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη ΓΑΔΑ, σημειώθηκε καταδρομική επίθεση σε καφέ, πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, από άγνωστους δράστες που επέβαιναν σε περίπου 10 μηχανάκια, χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι. Ανενόχλητοι οι περίπου 20 νεαροί εμφανίστηκαν ξαφνικά από το πουθενά στις 12 το μεσημέρι (!), στο μαγαζί που είναι ιδιοκτησίας οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού, προκάλεσαν ζημιές στην τζαμαρία και εξαφανίστηκαν.

tzamia1108

Το μαγαζί του συλληφθέντος οπαδού του Παναθηναϊκού βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, στη συμβολή των οδών Αν. Τσόχα και Παν. Κυριακού, στους Αμπελόκηπους. Ο ιδιοκτήτης φέρεται ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, και μάλιστα οργανωμένος. Είχε συλληφθεί μετά την επίθεση των ναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και Ελλήνων «συναδέλφων» τους στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος φίλαθλος της «Ενωσης» Μιχάλης Κατσουρής.

Ο οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού συνελήφθη αμέσως μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και την υπεράσπισή του έχει αναλάβει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Το συμβάν έλαβε χώρα λίγα μόλις μέτρα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, και έτσι, κατόπιν εορτής, έσπευσαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Υστερα από αναζητήσεις στη γύρω περιοχή προσήχθησαν 13 άτομα, τα οποία ελέγχονται για την εμπλοκή τους.

«Δυστυχώς, σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., αφού προηγουμένως διέρρευσε τα στοιχεία της ταυτότητός του, δεν φρόντισε να προστατεύσει το κατάστημά του και τον άφησε εντελώς ανυπεράσπιστο, αφού τον κατέστησε ήδη υποψήφιο θύμα από κακοποιούς οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, καθώς είναι ο μόνος από τους συνολικά 105 κατηγορουμένους που έχει και γνωστή μόνιμη κατοικία και πολύ γνωστή επιχείρηση στους Αμπελόκηπους, αλλά και άφησε χωρίς καν στοιχειώδη φύλαξη την επιχείρησή του, ώστε οι επικίνδυνοι κακοποιοί, δήθεν οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, που χρησιμοποιούν την ιστορική ομάδα για να διαπράττουν τις αξιόποινες συμπεριφορές τους, διέλυσαν το κατάστημά του, χωρίς, έστω για τα μάτια του κόσμου, να συλληφθεί και να προσαχθεί έστω ένας από αυτούς στη ΓΑΔΑ, η οποία απέχει από το κατάστημα του εντολέα μου λιγότερο από 300 μέτρα» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του café Αλέξης Κούγιας.

gada

Ο ρόλος σεσημασμένων για οπαδική βία «πράσινων» χούλιγκαν στη φάλαγγα θανάτου στην «Αγια-Σοφιά»!

Μεταξύ των σκληρών χούλιγκαν που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, βρίσκονται τρεις Ελληνες, οι οποίοι εμπλέκονται στη φονική συμπλοκή της περασμένης Δευτέρας, έξω από την «OPAP Arena».

Οπως όλα δείχνουν, οι συγκεκριμένοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση των επεισοδίων που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, καθώς φέρεται ότι καθοδήγησαν το κομβόι των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια και τους έδειξαν πώς έπρεπε να πλησιάσουν το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 26χρονο από το Μαρούσι με τα αρχικά Β.Θ., έναν 27χρονο, επίσης από το Μαρούσι, με τα αρχικά Τ.Ι. και έναν 22χρονο από τη Νέα Σμύρνη με τα αρχικά Α.Δ.

Σε σκληρή οργάνωση

Ο ένας εξ αυτών, ο οποίος είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, φέρεται ότι είχε απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές, καθώς το όνομά του εμφανίζεται σε δικογραφία που σχηματίστηκε στις 9 Μαρτίου για τη δράση ομάδας που έκανε ληστρικές επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους. Η ομάδα αυτή, μάλιστα, φέρεται ότι έχει ως αρχηγό μια γυναίκα, η οποία παραμένει στη φυλακή δυνάμει της εν λόγω δικογραφίας. Οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟ είναι, όμως, και ο δεύτερος Ελληνας που περιλαμβάνεται στην ομάδα των 13, η δράση των οποίων βρίσκεται στο επίκεντρο των αστυνομικών Αρχών.

Κατά πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στο παρελθόν είχε κι εκείνος συμμετοχή σε επεισόδια αθλητικής βίας. Ο τρίτος Ελληνας, τα στοιχεία του οποίου -πέραν του ονόματος- δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία, εμφανίζεται να έχει κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την παρουσία και τη συμμετοχή του στη φονική επιδρομή με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ, αλλά για και το ίδιο το θύμα!

Δελτίο Τύπου από τον Αλέξη

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του 27χρονου Τ.Ι., τονίζεται ότι ο νεαρός δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα αιματηρά επεισόδια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. «Ο λόγος που συνελήφθη (ενν. 27χρονο), όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, είναι ότι είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και ότι ένας νεαρός αστυνομικός της Ομάδας Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. τον είδε να περπατάει σε μια οδό κοντά στο σημείο όπου έγιναν τα επεισόδια.

kougias 4

Ο συγκεκριμένος εντολέας μου κατηγορούμενος δεν φορούσε κουκούλα, δεν φορούσε κράνος, δεν είχε γάντια και κυρίως δεν ευρέθη στην κατοχή του κανένα μαχαίρι και κανένας σουγιάς από αυτούς που κατασχέθηκαν, κανένα ξύλο, κανένας σιδηρολοστός και κανένα αιχμηρό αντικείμενο» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Ένταση στη Ν. Φιλαδέλφεια με ΜΑΤ

Με «μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί» περιγράφεται η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσε η φάλαγγα θανάτου των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Χθες το μεσημέρι σημειώθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και της Αστυνομίας, όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην περιοχή και άρχισαν να κάνουν προσαγωγές ατόμων. Το συμβάν αυτό έλαβε χώρα λίγη ώρα μετά την καταδρομική επίθεση στο καφέ στους Αμπελοκήπους, που ανήκει σε γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει συλληφθεί για τα επεισόδια και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια και άρχισε να προσαγάγει φερόμενους οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συγκρούσεις μεταξύ των Αρχών και των υπόλοιπων οπαδών που βρέθηκαν στο σημείο. Και όλα αυτά λίγα 24ωρα μετά την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν οι οπαδοί του «Δικεφάλου» από Κροάτες ναζί.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...