Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Τα πυρά στον Μπιθικώτση από την πρώην γυναίκα του: «Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς του»

«Αν ερχόταν στη βάπτιση, θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της»

Έντονο παρασκήνιο πίσω από την απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση στη βάφτιση της κόρης του, που αποκάλυψε πρώτη η «Espresso».

mpithikotsis8623

Με τον φωτογραφικό φακό της «Espresso» να βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής και να αποτυπώνει πρώτος την εμφάνιση της πρώην συζύγου του γιου του «σερ» Ελένη Τσιριγκάκη, έχοντας στην αγκαλιά της τη μικρή της πριγκίπισσα, που πήρε το όνομα Μελίνα, είχαμε νέα επεισόδια στο πολύκροτο διαζύγιο Μπιθικώτση  Τσιριγκάκη, με τα πυρά να φεύγουν ομαδικά, ειδικά μετά την απουσία του πατέρα του παιδιού στη βάφτιση.

121964636 10223694301856224 7591541148311247880 n

Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή και μητέρα του παιδιού τους μετά το μυστήριο απασφάλισε λέγοντας πως ο ίδιος δεν έχει καμία επαφή με την κόρη τους. «Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο από αυτά που έχουμε περάσει.

Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν, θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς του. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό.

mpithikotsis8679Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Εφαγα μεγάλο χαστούκι» ήταν τα οργισμένα λόγια της μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Happy day», για να συνεχίσει τα πυρά: «Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω, ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου».

mpithikotsis 2

Και ενώ οι ρουκέτες της Τσιριγκάκη ακόμη ήταν στον τηλεοπτικό αέρα, ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση Απόστολος Λύτρας, εκπροσωπώντας τον λαϊκό τραγουδιστή, βγήκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» θέλοντας να αποσαφηνίσει κάποια πράγματα για την απουσία του πατέρα από τη βάφτιση του παιδιού του, πετώντας και τη «βόμβα» για σοβαρό πρόβλημα υγείας του:

mpithikotsis8651«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο, υπάρχει πόνος και θυμός. Σε συνδυασμό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάφτιση.

mpithikotsiΟ ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι τους ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού τους» ήταν τα λόγια του Απόστολου Λύτρα αναφορικά με όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

120329392 10223511801893839 3793420911840221192 n

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές έρχονται σε δημόσια αντιπαράθεση. Μετά τον γάμο και έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που οδήγησε στην απόκτηση της μικρής Μελίνας, η σχέση τους μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη μετά το διαζύγιό τους. Οταν πριν από έναν χρόνο είχε σκάσει η είδηση του χωρισμού, η Τσιριγκάκη πρώτη είχε απασφαλίσει εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες μέσω τηλεοπτικών εκπομπών στον πρώην σύζυγό της. Τότε είχε πει πως μπήκε σε αυτή τη σχέση με όλη την αγαθή καρδιά της, χωρίς να διεκδικήσει το παραμικρό, δίνοντας μάλιστα «λευκή επιταγή» και στα οικονομικά της σε αυτή τη σχέση, γιατί, όταν είχε γνωρίσει τον Μπιθικώτση, εκείνος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση οικονομικά.

0875 GRIGORIS MPITHIKOTSIS ELENI TSIRIGAKI 712022«Εδωσα τα σπίτια μου στη Μύκονο για να μας στηρίξω. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου. Εκανα οικογένεια μαζί του συνειδητά. Εκείνος πήρε την απόφαση να μας… χαιρετήσει όταν τελείωσαν τα χρήματα, ως διά μαγείας. Μου είπε: “Είμαι ευθυνόφοβος, δεν μπορώ τα βάρη της οικογένειας”. Ομολογώ ότι δεν μου άξιζε όλο αυτό» είχε αναφέρει, προσθέτοντας ότι ο πρώην άντρας της είχε κινηθεί νομικά για να της αποσπάσει ηλεκτρικές συσκευές.

202107160953580.AS2A1658 Την πλήρωσα την επιλογή μου. Οταν ήμουν έγκυος, ήθελε να μένει σε ξεχωριστό διαμέρισμα, εγώ προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω» ήταν τα γεμάτα πίκρα και οργή λόγια της. Και ο Μπιθικώτσης, όμως, τότε είχε δώσει τη δική του απάντηση λέγοντας πως καταλαβαίνει πόσο πληγωμένη ή απογοητευμένη αισθανόταν η ίδια. «Θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν ότι η Ελένη μού στάθηκε από την πρώτη στιγμή και ήταν δίπλα μου βράχος.

2744 ELENI TSIRIGAKI GRIGORIS MPITHIKOTSIS 372022Θα ήταν όμως άδικο και για μένα να μην πούμε ότι της στάθηκα κι εγώ! Εδώ και έναν χρόνο ουσιαστικά υπήρξε η απόσταση μεταξύ μας και κοιμόμασταν όντως χωριστά, κάτι για το οποίο ευθύνομαι εγώ» είχε δηλώσει σε πρωινές εκπομπές.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...