Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μαίρη Χρονοπούλου: Το αλαλούμ με το ΕΚΑΒ μετά την πτώση της και το άφαντο ματωμένο νυχτικό

Άλυτοι γρίφοι πέντε ημέρες μετά το θάνατό της

Τρεις μέρες μετά τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου και το θρίλερ με την καύση της συνεχίζεται!

Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Η μεγάλη σταρ του σινεμά παραμένει στον νεκροθαλάμο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, αφού δεν έχουν -έως αυτή τη στιγμή- διεκπεραιωθεί οι απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες για την παραλαβή της σορού από το γραφείο τελετών της Παιανίας και τη μεταφορά της για νεκροψία στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Αθηνών, αφού αυτό είναι αρμόδιο για να τελέσει την ιατρική πράξη, καθώς η αποβιώσασα διέμενε στην περιοχή των Μεσογείων, στην Παιανία.

Για όλα τα παραπάνω όμως πρέπει να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία: Το γραφείο τελετών οφείλει να αναζητήσει από το γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός σχετικό έγγραφο, το οποίο θα πρέπει να προσκομίσει στην Εισαγγελία Αθηνών. Αυτή με τη σειρά της θα πρέπει να εκδώσει εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να παραλάβει το γραφείο τελετών τη σορό της Χρονοπούλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας, που θα επιτρέπει την παραλαβή της σορού από το γραφείο τελετών, όσο και για την παράδοσή της στο γραφείο τελετών είναι να υπάρχει επίσημη ανάθεση από τη θανούσα για τη διαδικασία της καύσης.


Το έγγραφο αυτό δημοσίευσε στο χθεσινό πρωτοσέλιδό της η «Εspresso»! Πρόκειται για υπεύθυνη δήλωση της Μαίρης Χρονοπούλου, επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής της.

Βάσει αυτού λοιπόν του εγγράφου καθίσταται αρμόδιο για τη διεκπεραίωση της αποτέφρωσής της γραφείο τελετών στην Παιανία. Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής θα ληφθεί υλικό το οποίο θα εξεταστεί προκειμένου να εκδοθεί πόρισμα για το ακριβές αίτιο θανάτου της Χρονοπούλου, ο οποίος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά την πτώση της στο σπίτι της.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο προσώπων που βρήκαν πρώτα αναίσθητη τη Μαίρη Χρονοπούλου, η λαμπερή ηθοποιός βρισκόταν πλάι στα δύο σκαλοπάτια που οδηγούσαν από την κρεβατοκάμαρά της στο σαλόνι -δημιουργώντας δύο διαφορετικά επίπεδα- σε δεξιά πλάγια θέση.

mairi xronopoulou 6

Σύμφωνα πάντα με περιγραφή των μαρτύρων του συμβάντος, της οικιακής βοηθού Νίνο και του φίλου της και ηθοποιού Θωμά Χούντα, ήταν τόσο βαριά τραυματισμένη, ώστε όταν επιχείρησε ο δεύτερος να της ανοίξει τα μάτια για να διαπιστώσει αν υπάρχουν αισθήσεις, η ηθοποιός δεν ανταποκρινόταν. Παρά τη σύγχυση που επικρατούσε και την αναστάτωσή τους, κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να διακομιστεί στο εφημερεύον Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Από το γραφείο κίνησης ασθενών του Ευαγγελισμού όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ή με ιδιωτικό ασθενοφόρο! Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με το συγκεκριμένο γραφείο δεν δόθηκε ακριβής απάντηση όπως οφείλει να δώσει, προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία τα οποία θα διαλευκάνουν τις συνθήκες με τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα η σπουδαία κυρία του σινεμά!

Διαβάστε επίσης: Η έκπληξη της Μαίρης Χρονοπούλου στον Παπαδάκη και τα κρυμμένα μυστικά που δεν έδειξε η τηλεόραση

xronopoulou 5
Σύμφωνα με καταθέσεις του μάρτυρα, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αδυνατούσε να φτάσει στον τόπο του ατυχήματος, οπότε αναγκάστηκε να αναζητήσει ιδιωτικό ασθενοφόρο μέσα από το διαδίκτυο. Αυτό είναι ένα νέο στοιχείο που προκύπτει στην υπόθεση, αφού οι αρχικές δηλώσεις μιλούσαν για κλήση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Σε ερώτημα ποια ήταν η ιδιωτική εταιρία ασθενοφόρου η οποία μετέφερε τη Μαίρη Χρονοπούλου στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λόγω της αναστάτωσης και της ταραχής του προσώπου που βοήθησε στη μεταφορά της, δεν έχει δοθεί ξεκάθαρη απάντηση. Ωστόσο είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο πρέπει να διαλευκανθεί, μια και τα μέλη του πληρώματος έχουν εικόνα και για τη θέση του σώματός της όταν την παρέλαβαν!

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα της και η ιστορία με εσπρέσο και ουίσκι

Το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, παρότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, παρήλθε αρκετός χρόνος μέχρι να την παραλάβει το ασθενοφόρο και να τη διακομίσει στο νοσοκομείο, προκαλεί επίσης ένα σημαντικό ερώτημα, το οποίο όμως δικαιολογείται από την αναστάτωση των ατόμων που βρήκαν τη Μαίρη Χρονοπούλου! Εκείνη τη στιγμή προείχε να τη σώσουν και όχι να διαλευκάνουν την αιτία τραυματισμού της.

xronopoulou mpimpilas5802

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νομικός σύμβουλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών και παλιός φίλος της Χρονοπούλου Δημήτρης Χατζημιχάλης κίνησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να ενημερωθούν η Εισαγγελία Αθηνών και οι διοικητικές Αρχές του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, για να μην υπάρχουν τυχόν ερωτηματικά γύρω από την πτώση και τον θάνατό της.

202111091104450.9877 MERI XRONOPOYLOY NIKOS STAGOPOYLOS 08112021

Για παράδειγμα, ένα από τα ερωτήματα είναι τι απέγινε το ματωμένο νυχτικό της ηθοποιού. Σύμφωνα με καταθέσεις της οικιακής βοηθού, αλλά και του Θωμά Χούντα, το νυχτικό της σκίστηκε με ψαλίδι και απομακρύνθηκε, με αποτέλεσμα η Χρονοπούλου να οδηγηθεί στο νοσοκομείο τυλιγμένη σ’ ένα σεντόνι. Άραγε πετάχτηκε ή είναι ακόμη στο σπίτι της στην Παιανία;

xronopoulou komninos8220
Σύμφωνα επίσης με δηλώσεις του Δημήτρη Χατζημιχάλη, η Εισαγγελία θα αποφασίσει αν, εκτός από τη διαδικασία της νεκροτομής και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από αυτήν, θα πρέπει να ακολουθούν κι άλλες διαδικασίες.


Προς το παρόν όλη η Ελλάδα αγωνιά για την ημέρα που θα τελεστεί η καύση της ηθοποιού, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία να γίνουν τα πάντα με διακριτικότητα και σε στενό φιλικό περιβάλλον. Για αυτόν τον λόγο έγινε και το μυστικό meeting, που αποκάλυψε πρώτη η «Espresso», φίλων της και του Σταγόπουλου για να εξεταστεί κατά πόσο είναι εφικτό οι θαυμαστές της και ο κόσμος που την αγάπησε να την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...