Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Μυστικός γάμος για τον Βασίλη Γκουρούση

Από την υπόθεση της μεγάλης ληστείας σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, στην κοινή στέγη με τη 49χρονη η οποία αναφέρεται (και) στο κατηγορητήριο

Τρία χρόνια μετά τη σύλληψή του για τη μεγάλη διάρρηξη θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας των βορείων προαστίων και έναν χρόνο μετά τη έκδοση διαζυγίου με τη Τέτα Καμπουρέλη έπειτα από τρεις και βάλε δεκαετίες γάμου, ο «Mister θυρίδας»,

thirides

όπως τον αποκαλούσαν στους κύκλους των κοσμικών Βασίλης Γκουρούσης όχι μόνο έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή, αλλά, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», έχει πραγματοποιήσει μυστικό γάμο με την 49χρονη ενδυματολόγο Ανθή Πετρουλάκη, η οποία να σημειώσουμε πως δεν έχει καμία απολύτως συγγένεια με την εθνική μας γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη.

259549416 409075524087096 5112453626028496979 n

Από τον Αισχύλο Καμπά

Ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί τον Μάρτιο του 2021 για τη διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων που είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2020 σε υποκατάστημα τράπεζας του Ψυχικού, πλέον αναπνέει τον αέρα της ελευθερίας του (σ.σ.: εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης στα δικαστήρια), έχοντας στην αγκαλιά του την ενδυματολόγο Ανθή Πετρουλάκη, με το ζευγάρι να έχει προχωρήσει σε μυστικό γάμο χωρίς να το πάρει είδηση κανείς!

Και όμως σε μισθωτήριο συμβόλαιο που υπέγραψε με χρονική διάρκεια από 7 Αυγούστου 2023 έως 6 Αυγούστου 2024 ο πρώην σύζυγος της γνωστής αισθητικού για διαμέρισμα στην περιοχή Λουτρά Αγίας Ελένης αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο Ανθή Πετρουλάκη ως σύζυγος Βασίλη Γκουρούση!

273410402 1636023233411739 8785922416150633343 n

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα, το οποίο έχει νοικιάσει στο όνομά του ο θεατρικός επιχειρηματίας και στο οποίο φωλιάζει τον γάμο του με τη 49χρονη Ανθή Πετρουλάκη.

Η αποκάλυψη αυτή καταρρίπτει οποιαδήποτε φήμη που ήθελε τον Γκουρούση να είναι τρελά ερωτευμένος με… 29χρονο μοντέλο! Το χρονικό της γνωριμίας του ζεύγους πάντως έχει πολύ παρασκήνιο! Ο Βασίλης Γκουρούσης και η Ανθή Πετρουλάκη γνωρίστηκαν το 2019, όταν ο πρώτος εμφανιζόταν ως θεατρικός επιχειρηματίας, με χρήματα όμως που διέθετε η Τέτα Καμπουρέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», η Ανθή Πετρουλάκη εργαζόταν ως ενδυματολόγος σε θεατρική παράσταση που ανέβαζε τότε ο Γκουρούσης. Πολύ γρήγορα η επαγγελματική τους γνωριμία εξελίχθηκε σε σχέση κρυφά και κάτω από τη μύτη της Καμπουρέλη, η οποία δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Στο σημείο αυτό αξίζει να θυμίσουμε πως, σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει, οι Γκουρούσης και Καμπουρέλη αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους από το 2017 και προτού σκάσει το σκάνδαλο με τις θυρίδες.

Αλλωστε η αισθητικός ήταν αυτή που είχε καταθέσει και την αγωγή διαζυγίου! Παρότι όλοι είχαν αποδώσει το γεγονός της κρίσης του γάμου τους στη σύλληψή του, ωστόσο, σύμφωνα με το σημερινό αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», στη ζωή του θεατρικού επιχειρηματία υπήρχε -από τότε- τρίτο πρόσωπο, χωρίς η Καμπουρέλη να γνωρίζει ότι είχε γίνει… τάρανδος! Το τρίτο πρόσωπο, όπως φαίνεται, υπήρξε καταλύτης στο μπουρλότο του συζυγικού βίου της αισθητικού με τον θεατρικό επιχειρηματία. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη 49χρονη ενδυματολόγο την οποία μετέπειτα παντρεύτηκε, όπως προκύπτει, ο Γκουρούσης!

Σημαντική παράμετρος; Πρόκειται για την ίδια γυναίκα η οποία αναφέρεται στο κατηγορητήριο για τη μεγάλη διάρρηξη θυρίδων και στο οποίο αναφέρεται ότι ο θεατρικός επιχειρηματίας τής ζητούσε να βγάλει -στο όνομά της- δάνειο ύψους 1.000.000 ευρώ,με εγγυητή τον ίδιο. Πράγμα όμως το οποίο εκείνη δεν έκανε. Η Ανθή Πετρουλάκη αναφέρεται ως σημαντικό πρόσωπο του κατηγορητηρίου, μια και -σε έρευνα της Αστυνομίας – βρέθηκαν καταγεγραμμένες από το κινητό του κατηγορουμένου αμέτρητες τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Εspresso», σε συνάντηση που επακολούθησε -μετά την έκδοση του διαζυγίου- μεταξύ των Καμπουρέλη και Πετρουλάκη, η δεύτερη παραδέχτηκε ότι πραγματικά διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της αισθητικού όσο εκείνος ζούσε ακόμα με εκείνη και τα παιδιά τους.

Βεβαίως, εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα: για ποιον λόγο η Ανθή Πετρουλάκη ανέφερε όσα καταγράφονται στο κατηγορητήριο, ενώ ταυτόχρονα συνέχισε να διατηρεί κρυφές σχέσεις με τον θεατρικό επιχειρηματία.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του ίδιου, εξομολογείται ότι μόνο τα παιδιά του και μητέρα του τον είχαν επισκεφτεί στη φυλακή και ποτέ η Πετρουλάκη. Εκτός κι αν αυτό ο Γκουρούσης το είχε αποκρύψει από τις δημόσιες εξομολογήσεις του. «Η Τέτα δεν έρχεται να με δει γιατί έχει τα ψυχολογικά της. Εκτός από τα παιδιά μου και τη μάνα μου δεν έρχεται κανείς άλλος να με δει στη φυλακή. Πληγώθηκα τόσο πολύ από τον κόσμο που δεν με πίστεψε» ήταν τα λόγια του στον αέρα του Alpha, δηλώνοντας μεταξύ άλλων αθώος για τη διάρρηξη των θυρίδων: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου χωρίς να έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Με παρουσίασαν σαν τον μεγαλύτερο εγκληματία. Δεν έκανα αυτό που με κατηγορούν. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου. Βρήκαν τον ηλίθιο και το φόρτωσαν».

Η Τέτα Καμπουρέλη μετά το διαζύγιό της γύρισε σελίδα στη ζωή της βρίσκοντας τον έρωτα στο πρόσωπο του νεότερού της δημοσιογράφου Δημήτρη Χαλκιά, ο οποίος τη λατρεύει, κάτι που έχει εξομολογηθεί η γνωστή αισθητικός.

7970 DIMITRIS XALKIAS TETA KAMPOYRELI 9112023

Αυτές οι δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις της είχαν μάλλον εκνευρίσει τον Γκουρούση, ο οποίος μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Καλοκαίρι# yes» του Open και, αφού πρώτα ανέφερε πως o Χαλκιάς τη χειραγωγεί, είχε αναρωτηθεί πώς μπορεί η Τέτα να δηλώνει ευτυχισμένη με τον νέο της σύντροφο, ενώ του τηλεφωνεί, λέγοντάς του μάλιστα ότι είναι… δυστυχισμένη:

«Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα της και του λέει ότι είναι δυστυχισμένη. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά» (υπονοώντας προφανώς τη νυν σύζυγό του ενδυματολόγο Ανθή Πετρουλάκη).

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...