Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μαρία Αλεξάνδρου: Πώς εμπλέκεται το ινστιτούτο αισθητικής στην αρπαγή και στον ξυλοδαρμό της

Τι ανατριχιαστικό έκανε στο θύμα για χάρη της απατημένης φίλης της

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ληστείας την περασμένη εβδομάδα σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 36χρονος πήγε και απαίτησε πίσω χρήματα που είχε δώσει στην ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου ομορφιάς η 56χρονη σύντροφός του, διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου.

Ο άνδρας προσκόμισε μία απόδειξη στην οποία αναγράφονταν τα στοιχεία της συντρόφου του και απαίτησε να της επιστραφούν 600 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι εξαπατήθηκε. Οταν η υπάλληλος αρνήθηκε, την έσπρωξε, άρπαξε ένα κουτί με 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκε. Ο άνδρας συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα κατοικίας του μία φορά τον μήνα.

maria

Ομως η ληστεία έφερε στο φως καταγγελίες από άλλους πελάτες του συγκεκριμένου ινστιτούτου ομορφιάς που φαίνεται να έχουν εξαπατηθεί, αλλά και την υπόθεση αρπαγής και άγριου ξυλοδαρμού του γνωστού μοντέλου Μαρίας Αλεξάνδρου από πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής. Το μοντέλο έχει υποβάλει μήνυση και η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες το επόμενο διάστημα, καθώς, όπως έχει καταγγείλει, την απήγαγαν, τη χτύπησαν, την κούρεψαν σύριζα και της ξερίζωσαν νύχια με ένα μεγάλο ψαλίδι.

Οσα είχαν αποκαλυφθεί

Την υπόθεση του άγριου βασανισμού του γνωστού μοντέλου είχε φέρει στο φως η «Espresso» τον Μάρτιο του 2021, φιλοξενώντας συνέντευξη της Μαρίας Αλεξάνδρου, η οποία περιέγραψε τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε κατά την απαγωγή της στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

maria«Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί άρχισε το βασανιστήριό μου… Αρχισαν να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλαν μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίσουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές μού έκλεψαν την τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα» είχε περιγράψει η Μαρία Αλεξάνδρου στην εφημερίδα μας.

Μια από τις φωτογραφίες της ξυλοδαρμένης Αλεξάνδρου που είχε βγάλει στο φως της δημοσιότητας η «Espressο»

Το μοντέλο κατέφυγε στη Δικαιοσύνη κατονομάζοντας ως δράστες τον πρώην σύντροφό της, τη σύζυγό του, την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής και τον σύζυγό της, καθώς και τον 16χρονο γιο του πρώτου ζευγαριού. Σύμφωνα με τη μήνυση της Αλεξάνδρου, οι δύο γυναίκες τη βασάνισαν με ένα ιδιαίτερα φρικτό τρόπο, κουρεύοντάς τη σύριζα και ξεριζώνοντας νύχια της με ένα μεγάλο ψαλίδι, μπροστά στα μάτια του 16χρονου, ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

Εξωσυζυγική σχέση

Αιτία των βασανιστηρίων ήταν η εξωσυζυγική σχέση διάρκειας πέντε μηνών που είχε το μοντέλο με τον άντρα της μίας γυναίκας, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν παντρεμένος. «Η σχέση μας διεκόπη με δική μου πρωτοβουλία, εφόσον έβλεπα ότι δεν υπήρχε προοπτική για να χαράξουμε μαζί μια κοινή πορεία εξαιτίας της έγγαμης σχέσης του αλλά και του δικού μου χαρακτήρα, χάρη του οποίου ούτε μισή στιγμή σκέφτηκα να “διαλύσω” την οικογένειά του» ανέφερε στη μήνυση.

maria

Όμως αυτός φέρεται ότι δεν ήθελε να χωρίσουν και την ενοχλούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα. Οταν διαπίστωσε πως η κοπέλα ήταν αμετάπειστη, τότε έστησε παγίδα στο μοντέλο, μαζί με τη σύζυγό του, τον κουμπάρο του και τη σύζυγό του, ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής, το όνομα της οποίας ήρθε στο φως μετά την περίεργη ληστεία στο κατάστημά της.

Μάλιστα είχαν πάει και στο ξενοδοχείο όπου θα έμενε το μοντέλο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπουν στο δωμάτιό της και να της κάνουν δήθεν «έκπληξη». Επειδή οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν τους επέτρεψαν την είσοδο, υλοποίησαν το σχέδιο αρπαγής.

Σύμφωνα με την καταγγελία του μοντέλου, ο πρώην σύντροφός της την έπεισε να βρεθούν λέγοντάς της αυτολεξεί, «πάμε για ένα καφέ να τα πούμε οι δυο μας με την ησυχία μας και να μην τα λέμε στη μέση του δρόμου». Την πήγε με το αυτοκίνητό του σε απόμερο σημείο, ενώ από πίσω ακολουθούσε δεύτερο όχημα με τους υπόλοιπους τέσσερις δράστες.

Εκεί της επιτέθηκαν φραστικά η σύζυγος του πρώην συντρόφου της και η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής. «Θα σε φυτέψουμε στο χώμα, θα σκοτώσουμε το παιδί σου» ήταν μερικές από τις απειλές που εκστόμισαν οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τη Μαρία Αλεξάνδρου.

Η σύζυγος του πρώην συντρόφου της την τράβηξε με δύναμη από τα μαλλιά, ενώ η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής έβγαλε από το μπουφάν της ένα σιδερένιο ψαλίδι. «Οσο με κρατούσε η πρώτη από τα μαλλιά, η δεύτερη ξεκίνησε να με χτυπάει με γροθιές σε όλο μου το σώμα αλλά και με την οπίσθια πλευρά του σιδερένιου ψαλιδιού στο κεφάλι και στο πρόσωπο με μανία.

Οταν πήγα να αμυνθώ η δεύτερη μου έβαλε το ψαλίδι στον λαιμό και με απείλησε ότι, αν συνεχίσω να φωνάζω και να χτυπιέμαι, θα με σκοτώσει. Κάποια στιγμή από τα πολλά χτυπήματα έπεσα στο έδαφος και τότε ξεκίνησαν να με σέρνουν σαν τσουβάλι από τα μαλλιά. Να με κλοτσάνε με τα τακούνια τους σε όλο μου το σώμα και στο πρόσωπο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη μήνυση που υπέβαλε.

Tεστ εγκυμοσύνης με το ζόρι μέσα σε χωράφι

Τα βασανιστήρια της Μαρίας Αλεξάνδρου ολοκληρώθηκαν όταν την ανάγκασαν να κάνει τεστ εγκυμοσύνης για να διαπιστώσουν αν είχε μείνει έγκυος από τον πρώην σύντροφό της.
«Η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής πήρε το ψαλίδι και ξεκίνησε να μου κουρεύει τα μαλλιά σύριζα. Ταυτόχρονα η σύζυγος του πρώην συντρόφου μου έβγαλε από την τσάντα της ένα τεστ εγκυμοσύνης και ξεκίνησε με επιθετικότητα να μου ζητάει να ουρήσω σε αυτό, προκειμένου να διαπιστώσει εάν είμαι έγκυος, για να δει αν θα με αφήσει τελικά να ζήσω» αναφέρει το μοντέλο στη μήνυση.

Το μοντέλο προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι είχε διακόψει τεχνητά την εγκυμοσύνη της. Ομως φαίνεται πως δεν έπεισε τους δράστες, οι οποίοι -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κοπέλας- ξεκίνησαν να τη χτυπούν με μένος, προσπάθησαν να της σκίσουν τα ρούχα, της κατέβασαν το παντελόνι και με την απειλή του ψαλιδιού την ανάγκασαν να ουρήσει με το ζόρι πάνω στο τεστ, για να διαπιστώσουν αν είχε μείνει έγκυος…

test01123

«Μέχρι να περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ η τρίτη εγκαλούμενη (σ.σ.: η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής) προσπάθησε να μου σπάσει τα νύχια με τα χέρια. Οταν κατάλαβε ότι αυτό ήταν δύσκολο, διότι στα νύχια είχα τεχνητή ενίσχυση, πήρε το σιδερένιο ψαλίδι και ξεκίνησε να μου τα κόβει σύριζα». «Αν ξαναδείς τον Γιάννη, θα σε σκοτώσουμε, ζεις μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι έγκυος» ήταν η τελευταία κουβέντα που άκουσε αιμόφυρτη στο έδαφος…

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας τα οσα λέει

Ωστόσο μια διαφορετική εκδοχή για τα όσα συνέβησαν δίνουν μέσω της δικηγόρου τους τα πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην άγρια υπόθεση. Συγκεκριμένα σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας χαρακτηρίζουν τους ισχυρισμούς της Μαρίας Αλεξάνδρου οι πέντε κατηγορούμενοι στην καταγγελλόμενη υπόθεση αρπαγής και άγριου ξυλοδαρμού της, απορρίπτοντας τις σε βάρος τους κατηγορίες.

«Πρόκειται για μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας, φανταστικούς πρωταγωνιστές και φανταστικά γεγονότα. Οι εντολείς μου, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν καταφύγει πλέον στη Δικαιοσύνη, διότι έχουν καταρρεύσει από τον ανελέητο πόλεμο συκοφαντίας, οχλήσεων, ύβρεων και δυσφημήσεων από την πλευρά της μηνύτριας» ανέφερε σε δηλώσεις της η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος του πρώην συντρόφου του μοντέλου και της συζύγου του, η οποία φέρεται ότι πρωταγωνίστησε στον ξυλοδαρμό της μαζί με την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής.

dikigoros01123
Ανθούλα Ανάσογλου

«Παρακαλούμε θερμά να ζήσει επιτέλους μια ήρεμη ζωή και χαρούμενη μακριά από αυτούς. Ταυτόχρονα εκφράζουν την απόλυτη συμπαράστασή τους στο ατυχές συμβάν. Ομως η μηνύτρια γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι οι εντολείς μου δεν έχουν καμία σχέση με τα γεγονότα που περιγράφει» προσθέτει η κυρία Ανάσογλου. Κλείνοντας, η δικηγόρος του πρώην συντρόφου του μοντέλου και της συζύγου του εκφράζει τη θερμή παράκληση εκ μέρους των εντολέων της «να πει επιτέλους την αλήθεια και της εύχονται να βρει τον άνθρωπό της και να ξεχάσει το παρελθόν παράνομων σχέσεων».

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...