Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Σοφία Κωνσταντινίδου: ΕΡΤ news με μοντέλο- influencer!

Σε πρωινό δελτίο ειδήσεων μετά το πρόμο επί πληρωμή σιροπιών και... ζύμης

Στο Ραδιομέγαρο της Αγιας Παρασκευής με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Ζούλα όλα μπορούν να συμβούν! Ακόμη και μιαinfluencer σε ρόλο μοντέλου προϊόντων να παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων!

sofia konstantinidou19123

Η περίπτωση στην οποία αναφερόμαστε είναι της, συμπαθούς κατά τ’ άλλα, Σοφίας Κωνσταντινίδου, η οποία προτού μπει στο στούντιο για να παρουσιάζει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το μίνι πρωινό δελτίων ειδήσεων (στο βιογραφικό της έχει… παρουσιάσεις ταξιδιωτικών εκπομπών), τρέχει να προλάβει να μακιγιαριστεί κυριολεκτικά με την μπουκιά στο στόμα, και παρακάτω θα καταλάβετε το γιατί!

sofia konstantinidou191232
Ως μοντέλο ινσταγκραμικής καμπάνιας για τη «Χρυσή ζύμη»

Δεν ξέρουμε αν η Σοφία Κωνσταντινίδου, που ακολουθεί και καριέρα μοντέλου (μια και είναι στο πρακτορείο New Model Agency), ζήλεψε τη δόξα της Ιωάννας Τούνη, η οποία ως influencer προμοτάρει από το Instagram προϊόντα ομορφιάς κ.λπ., όμως μια χαρά συνδυάζει το influencing με το δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση. Κι αν η Χρυσή Ζύμη φροντίζει να την έχει συμπεριλάβει με το αζημίωτο στις διαφημιστικές καμπάνιες της, τον μισθό της στην κρατική τηλεόραση τον οφείλει στο υστέρημα του ελληνικού λαού, που εδώ και δεκαετίες κρατά όρθια την κρατική τηλεόραση!

sofia konstantinidou191231
Η Σοφία Κωνσταντινίδου «πουλά» τα τυροπιτάκια ακόμα και μέσα στο γραφείο της στην ΕΡΤ

Πώς είναι, όμως, δυνατόν μια εργαζόμενη στην ΕΡΤ να συνάπτει και εμπορικές συμφωνίες με ιδιωτικές επιχειρήσεις, να πουλά τα προϊόντα τους και να αμείβεται και με χρήματα του απλού κοσμάκη, που όχι… Χρυσή Ζύμη δεν μπορεί να αγοράσει, αλλά ούτε αλεύρι για να ανοίξει φύλλο!

Βέβαια, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ισχυρούς της ΕΡΤ, που έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το κοινό αίσθημα, αλλά δεν ιδρώνει -όπως φαίνεται- το αυτί τους! Πάντως, οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε της κυρίας Κωνσταντινίδου. Εχει ταλέντο στη μετάλλαξη και στην εναλλαγή ρόλων. Από τη μια να κρατά το ταψί με τα τυροπιτάκια για το απαραίτητο επί πληρωμή πρόμο και από την άλλη να μπαίνει στα ταγιέρ και τα κοστούμια για να μας ενημερώνει για το τι συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό! Κι αν στο δελτίο ειδήσεων έχει -όπως πρέπει- το σοβαρό προφίλ, στις αναρτήσεις της ως influencer έχει περισσότερο μπρίο!

Νηστίσιμα ρολίνια

Οπως έκανε για παράδειγμα στις 22 Μαρτίου του 2023, οπότε κρατώντας ένα ταψί με ρολίνια έγραψε χαρωπή: «Βγάζω τα λαχταριστά, νηστίσιμα ρολίνια “Χρυσή Ζύμη” από τον φούρνο, τα παίρνω μαζί μου στο γραφείο και κάνω το τέλειο διάλειμμα για σνακ στη δουλειά: ρολίνια με γεύση τυριού, vegan, ρολίνια με φυτικό κιμά vegan, ρολίνια με πατάτα και μυρωδικά! Κατευθείαν απ’ την κατάψυξη στον φούρνο… και μέχρι να ετοιμαστώ είναι έτοιμα. Από τη @xrisizimi για όλα τα γούστα».

sofia konstantinidou191233

Την επομένη, πάντως, έχοντας προφανώς κουραστεί να κρατά το ταψί, κάνει νέα πληρωμένη ανάρτηση, με το ανάλογο tag στη Χρυσή Ζύμη, αυτή τη φορά καθιστή και κάνοντας πως τρώει: «Τι πιθανότητες δίνετε να μείνει έστω και ένα για τους καλεσμένους μου; Δεν φταίω εγώ… Πόσο ν’ αντισταθώ σ’ αυτήν τη μυρωδιά και τη μοναδική αφράτη ζύμη που τυλίγει τη γέμιση με κασέρι ΠΟΠ και γραβιέρα ή το λουκάνικο με κέτσαπ και μουστάρδα; Να μη μιλήσω για τα πιτάκια κουρού με μυζήθρα και φέτα ΠΟΠ! Και όλα αυτά χωρίς συντηρητικά ΚΑΙ με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα! Δεν περιγράφω άλλο… Πάω να ψήσω κι άλλα, γιατί αυτά -μ’ έναν περίεργο τρόπο- εξαφανίστηκαν!» Και να ‘ταν μόνο αυτό! Η Σοφία Κωνσταντινίδου κουβαλά τα τυροπιτάκια που της στέλνει η εταιρία και στο γραφείο, κάνοντας κι εκεί προμόσιον!

sofia konstantinidou191234
Διαφημίζοντας στο instagram σιρόπι για τον βήχα

Η νεόκοπη παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ παράλληλα φροντίζει και για την υγεία των ακολούθων της, αφού προφανώς σε εμπορική συμφωνία κάνει την ακόλουθη ανάρτηση, κρατώντας σιρόπια: «Με βήχα, πονόλαιμο και γρατζουνισμένη φωνή… εκπομπή και δελτία δεν βγαίνουν. Για την άμυνα του οργανισμού ανακάλυψα ένα σιρόπι 100% φυσικής προέλευσης: Με πραγματικό ελληνικό μέλι, φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνη D & υαλουρονικό! Ναι! Απαλύνει τον βήχα! Ανακουφίζει τον λαιμό! Εχω πάντα Synecalm στο σπίτι! Κι ένα στο γραφείο μου, για να είμαι σίγουρη!» Μπορεί, λοιπόν, για το κορίτσι (που άρχισε το ταξίδι του στην τηλεόραση ως συνδημιουργός και παρουσιάστρια της ταξιδιωτικής εκπομπής «Love and Travel» στον Alpha) οι σπουδές Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Δημοσιογραφίας να μην είναι χρήσιμες, στο influencing, όμως, στην ΕΡΤ τής αναγνωρίζουν και αυτό το ταλέντο!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...