Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 02 Μαΐου

ΚΡΙΟΣΑκολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία...

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Γνωστοί Έλληνες που επιθυμούν πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών

Τα τοπ 10 των επωνύμων που λαχταρούν για παρτενέρ σε αισθησιακή ταινία πέντε πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών

Ποιοι πρωταγωνιστές του σίριαλ «Η μάγισσα» έχουν… μαγέψει τις εντυπωσιακές ηθοποιούς αισθησιακών ταινιών  του Δημήτρη Σειρηνάκη και θα τους ήθελαν διακαώς για παρτενέρ τους σε επόμενη ταινία του γνωστού παραγωγού;

shutterstock 1151192240

Ποια πόλη της Ελλάδας στέφθηκε φέτος πρωταθλήτρια στη θέαση αισθησιακών ταινιών; Με τι κριτήρια επέλεξαν οι Έλληνες τις αισθησιακές ταινίες που παρακολούθησαν το 2023; Ήταν, άραγε, παρόμοια με αυτά που έκαναν τις δικές τους επιλογές οι Ελληνίδες; Και ποια ξανθιά παρουσιάστρια έχρισαν «sexy βασίλισσα» οι άντρες πρωταγωνιστές της Sirina για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της σε λίγες ημέρες; Τα ερωτήματα της μεγάλης έρευνας που πραγματοποιεί σε ετήσια βάση η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη ήταν και φέτος «ζουμερά». Οσο για τ’ αποτελέσματα; Θα τα χαρακτηρίζαμε μάλλον «πικάντικα», αφού από τις απαντήσεις των ηθοποιών ερωτικών ταινιών προέκυψαν μέχρι και «μαγικές» εκπλήξεις! 

Οι πρωταγωνίστριες της Sirina φαίνεται πως παρακολουθούν φανατικά την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, που «σέρνει» φέτος την κούρσα της τηλεθέασης στην κατηγορία του νεανικού κοινού, όπου ανήκουν άλλωστε και οι ίδιες. Κάτι τα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα του Αναστάση Ροϊλού, όπως αυτό που ο ήρωάς του, Αντρέι Σιντόροφ, έκανε το μπάνιο του δείχνοντας για λίγο τα οπίσθιά του στην κάμερα, κάτι οι ερωτικές σκηνές με… υπονοούμενα στοματικού σεξ ανάμεσα στον Σπήλιο και στη Γερακίνα Γερακάρη, που ενσαρκώνουν στη σειρά ο Τάσος Νούσιας και η Μαρκέλλα Γιαννάτου… ήρθαν και «κούμπωσαν» οι δύο άντρες στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των ηθοποιών αισθησιακών ταινιών.

2023 Ereuna 8

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα με ποιον διάσημο Έλληνα θα ήθελαν να γυρίσουν ταινία με τη σφραγίδα της Sirina, οι πέντε κορυφαίες σταρ της εταιρίας ως πρώτη τους επιλογή είχαν τον Τάσο Νούσια, με τον Αναστάση Ροϊλό να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, στη δεύτερη θέση. 2023 ereuna 1Στη δεκάδα φιγουράρουν, ωστόσο, και ακόμη δύο ηθοποιοί της «Μάγισσας». Ο λόγος για τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη (Μάρκος Λάσκαρης στη σειρά), που βρίσκεται στην τρίτη θέση, και τον τηλεοπτικό Κοσμά Βρώτσο, κατά κόσμον Θεοδόση Φυλακτό, ο οποίος τερμάτισε έβδομος στις προτιμήσεις των ερωτικών πρωταγωνιστριών.

2023 Ereuna 9

Οσο για τους υπολοίπους του top 10; Το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού δεσπόζει στην τέταρτη θέση, ακολουθεί ο Γιάννης Στάνκογλου στην πέμπτη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται στην έκτη θέση, κάνοντας την ανατροπή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Βασίλης Μίχας συμπληρώνουν αντίστοιχα τις τρεις τελευταίες θέσεις της δεκάδας, δείχνοντας έτσι κι αυτοί ότι έχουν μεγάλη δυναμική στις προτιμήσεις των κοριτσιών της Sirina.

2023 Ereuna 6

Από την άλλη μεριά, τα πέντε πιο δημοφιλή αγόρια της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη συμμετείχαν στο δικό τους γκάλοπ, ψηφίζοντας τις πιο σέξι Ελληνίδες του 2023. «Βασίλισσα» του σεξαπίλ στέφθηκε η Φαίη Σκορδά, παίρνοντας τα πρωτεία ακόμη και από την Ελένη Φουρέιρα, που τερμάτισε δεύτερη.

2023 Ereuna 5 Η Ιωάννα Τούνη, η Αναστασία και η Josephine συμπληρώνουν των πρώτη πεντάδα με τις προτιμήσεις των ανδρών ηθοποιών αισθησιακών ταινιών ενώ οι υπόλοιπες  που… διακρίθηκαν στη δημοσκόπηση του sexiness την οποία έκανε η εταιρία είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

2023 Ereuna 4

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας του Sirina Club, η Αθήνα αναδείχθηκε το 2023 πρωταθλήτρια στη θέαση ερωτικών ταινιών, με ποσοστό 42% στους άντρες και 38% στις γυναίκες. Ακολούθησε η Θεσσαλονίκη, με ποσοστό 25% και 28% αντίστοιχα, η Πάτρα ήρθε τρίτη στο αντρικό κοινό με 13%, ενώ οι Σέρρες πήραν το «χάλκινο» στη γυναίκες, με 17%. Κρήτη, Λάρισα, Βόλος και Καλαμάτα φιγουράρουν επίσης στα στατιστικά της κατηγορίας των ανδρών, με ποσοστά 8%, 7%, 3% και 2% αντίστοιχα, ενώ Καλαμάτα, Κρήτη και Πάτρα υπάρχουν στη γυναικεία κατηγορία με 12%, 9% και 5%.

2023 Ereuna 3

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν, τέλος, και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν τα δύο φύλα το είδος της τσόντας που θα παρακολουθήσουν. Σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι άντρες στη χώρα μας αγαπούν την κατηγορία teens 18+, δηλαδή ταινίες με νεαρές πρωταγωνίστριες, ενώ κάποιοι δίνουν βάση και στο σενάριο.

2023 Ereuna 2 Δημοφιλείς στους άντρες είναι και οι ερωτικές ταινίες με μοντέλα ή διασημότητες, ενώ πολλοί προτιμούν και αυτές που περιλαμβάνουν σκηνές με πρωκτικό σεξ. Οι Ελληνίδες, από την άλλη μεριά, επιλέγουν τσόντες με kinky σενάριο, απιστίες και σκηνές αποπλάνησης.

2023 ereuna 1Ψηλά στις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού στη χώρα μας βρίσκονται οι αισθησιακές ταινίες με λεσβιακές περιπτύξεις ή gangbang, δηλαδή συνεύρεση αρκετών αντρών ταυτόχρονα με μια γυναίκα, η οποία είναι το επίκεντρο του σεξουαλικού παιχνιδιού. 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...