Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Γιώργος Λαμπάτος: Ο large Αδαμαντίδης, η συμπονετική Φόνσου και ο έκθετος Μπιμπίλας

Ψυχάρες και «φαντάσματα» στο «υπόγειο της δυστυχίας»

Κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα και σεισμός στη showbiz μετά τις αποκαλύψεις της «Espresso» για τον ηθοποιό Γιώργο Λαμπάτο και το δράμα που βιώνει στο υπόγειο διαμέρισμα της θλίψης και της δυστυχίας!

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου και του χορού, άνθρωποι φτωχοί, μεροκαματιάρηδες αλλά και επιχειρηματίες κατέκλυσαν χθες όλη την ημέρα το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας μας αλλά και των τηλεοπτικών σταθμών που προέβαλαν το ρεπορτάζ-γροθιά στο στομάχι, με σκοπό να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον ηθοποιό και να τον βγάλουν από την οικονομική ανέχεια στην οποία βρίσκεται. Ηταν τέτοιος ο χαμός για θέμα της «Espresso» αναφορικά με όσα περνά το άλλοτε χαμογελαστό παιδί του «Χάι ροκ» και του «Λαβ σόρρυ» που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

giorgos lampatos170143
Ο ηθοποιός έχει για παρέα την κιθάρα του και το σκυλάκι του

Η σύζυγος του Φωκά

Ολα άρχισαν από την πληροφορία της συζύγου του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, η οποία πριν από μία εβδομάδα, όπως η ίδια μας ανέφερε, είχε ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΕΗ και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρο Μπιμπίλα για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιώργος Λαμπάτος, με σκοπό το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών να μεριμνήσει για εκείνον. «Ο κ. Μπιμπίλας έδειξε αμέσως ενδιαφέρον και μας υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον ηθοποιό. Ωστόσο όσο περνούσαν οι μέρες δεν είχε γίνει καμιά επικοινωνία και φοβήθηκα μήπως ο Γιώργος βάλει τέρμα στη ζωή του. Ετσι απευθύνθηκα στην “Espresso”, μπας και βρεθεί λύση μέσω της δημοσιότητας» αναφέρει φανερά συγκινημένη η επιστήθια φίλη του, η οποία όλους αυτούς τους μήνες στέκεται βράχος στο πλευρό του ταλαιπωρημένου ηθοποιού.

lampatos180143
Σπύρος Μπιμπίλας

Η «Espresso» αμέσως μετά τη συγκεκριμένη πληροφορία ενήργησε τάχιστα με σκοπό να βοηθήσει τον ηθοποιό. Σχεδόν τρεις ολόκληρες ώρες η «Espresso» και ο υπογράφων βρέθηκαν στο μουχλιασμένο υπόγειο διαμέρισμα του ηθοποιού στην πλατεία Αμερικής καταγράφοντας καρέ καρέ όλα όσα βιώνει ο ίδιος. «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στον δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Επαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου.

lampatos180142
Σε μια γωνιά του υπόγειου διαμερίσματος αναπολεί το χθες κοιτώντας φωτογραφίες από την καριέρα του σε τηλεόραση και θέατρο

Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του ανάμεσα από αναφιλητά, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ τον μήνα, συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω» ανέφερε, εξηγώντας τους λόγους που τον ανάγκασαν να φτάσει στο έσχατο σημείο της δημοσιοποίησης του δράματός του.

lampatos180141
Ο Γιώργος Λαμπάτος στο μουχλιασμένο διαμέρισμα των δεκαπέντε τετραγωνικών μέτρων έχοντας για συντροφιά την κιθάρα του

«Δεν ξέρω με ποιον τρόπο μπορώ να ευχαριστήσω την “Espresso” που με ώθησε να αναφερθώ δημόσια σε όσα βιώνω. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και την αγαπημένη μου φίλη Λίλιαν Φωκά για όσα έχει κάνει όλους αυτούς τους μήνες για μένα. Μου δώσατε μια αχτίδα φωτός σε όλα αυτά που περνάω! Ευχαριστώ και τον καθένα χωριστά από όλους όσοι με βοήθησαν» είπε στην εφημερίδα μετά την τεράστια πανελλαδική απήχηση που είχε το θέμα που αναδείξαμε.

Ο Γιώργος Λιάγκας

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέδειξε χθες το πρωί και η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος επικοινώνησε με την πρόεδρο του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού Αννα Φόνσου, με τη μεγάλη ηθοποιό να λέει συγκινημένη στον αέρα: «Δεν ξέρω προσωπικά τον Λαμπάτο, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός! Αυτό που θέλω να πω και στον Λαμπάτο και στους άλλους ηθοποιούς είναι ότι το Σπίτι του Ηθοποιού είναι πάντα κοντά τους για να τους βοηθήσει. Διάβασα και εγώ ότι δεν έχει να φάει… Μπορεί να έρχεται εδώ, να τρώει μεσημέρι βράδυ, παρέα με τους άλλους ηθοποιούς. Να κάθεται και, αν κάνουμε κάτι σε παραστάσεις, να συμμετέχει. Αυτή τη στιγμή δεν έχω δωμάτιο να τον βάλω να καθίσει. Αργότερα μπορεί κάτι να βρούμε, κάνουμε και το δίπλα κτίριο, θα έχει και εκεί δωμάτια, μπορεί να καθίσει σε εμάς»!

lampatos180144
Αννα Φόνσου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», από τους πρώτους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει τον ηθοποιό και να του δώσει χέρι βοηθείας βγάζοντάς από την οικονομική ανέχεια στην οποία έχει περιέλθει, καθώς και ένας πασίγνωστος χορογράφος, που ζήτησε να μη βγει προς τα έξω το όνομά του!

lampatos180145
Θέμης Αδαμαντίδης

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...