Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Κατάθεση του «μπαμπά Φλίντστοουνς» της Κορινθίας: Έγκυος από τον «πατέρα Κλεομένη»!

«Δεν τον ξέρω, δεν έχω καμία σχέση με την οικογένεια», δήλωσε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας για τον «άνθρωπο των σπηλαίων»

Τα πάνω κάτω φέρνει η κατάθεση-βόμβα του 47χρονου «ανθρώπου των σπηλαίων» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, στην οποία «δείχνει» ως πατέρα του 11 μηνών βρέφους της 22χρονης κόρης του τον αυτοαποκαλούμενο «πατέρα Κλεομένη» που έγινε γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας κηρύγματα κατά των εμβολίων και των νέων ταυτοτήτων!

Οπως ανέφερε ο παλαιοχριστιανός από την Ορεινή Κορινθία στους άφωνους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του, ο πατέρας του βρέφους της κόρης του είναι ένας άντρας ο οποίος λέγεται «πατήρ Κλεομένης» και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων που αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν γνωρίζει περισσότερα στοιχεία, καθώς η κόρη του -την οποία συνηθίζει να αποκαλεί «αδελφή» στο πλαίσιο των κανόνων του κοινοβιακού βίου, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα παιδιά του- είναι ενήλικη και πως δεν τον αφορά η προσωπική ζωή της και, κατ’ επέκταση, και ο πατέρας του έξι μηνών βρέφους της!

lagoumi270242

«Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο που το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται πατήρ Κλεομένης και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αφορά την κόρη μου και το παιδί της γιατί δεν με αφορά. Είναι ενήλικη και κάνει ό,τι θέλει» είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος είχε προκαλέσει εύλογες απορίες με την επίμονη άρνησή του να δεχθεί τη διενέργεια εξέτασης DNA, προκειμένου να «διαλυθούν» τυχόν υποψίες για αιμομιξία. Ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος από την πλευρά του επιβεβαίωσε όσα είπε στην κατάθεσή του ο 47χρονος για τον «πατέρα Κλεομένη», τονίζοντας πως τον ρόλο έχουν πλέον οι Αρχές.

Πάντως, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις, ο… θερμόαιμος παλαιοημερολογίτης ρασοφόρος, η φήμη του οποίου έφτασε μέχρι την Ιερά Σύνοδο (σ.σ.: τα μέλη της τον είχαν αποδοκιμάσει στο παρελθόν, τονίζοντας ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός ούτε κληρικός της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος), «ορκίστηκε» ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας του βρέφους της 22χρονης! «Ενώπιον Θεού και ανθρώπων, δεν ξέρω και δεν έχω καμία σχέση ούτε με την οικογένειά του ούτε με την κόρη του ούτε έχω κάνει κάποιο παιδί με την κόρη του» ανέφερε σε δηλώσεις του. Παράλληλα, αρνήθηκε πως ήταν… πολύ κοντά στην οικογένεια παλαιοχριστιανών και τους είχε όλους κάτω από τις «φτερούγες» του.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω (ενν.: τον 47χρονο). Εμένα με ξέρουν χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν τους γνωρίζω» είπε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας Κλεομένης Κεφάλας και πρόσθεσε: «Είμαι ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο Θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του ούτε την κόρη του ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

lagoumi270241

Στην κατάθεσή του ο «πάτερ φαμίλιας» των… Φλίντστοουνς της Κορινθίας αρνήθηκε, επίσης, να αποκαλύψει πού βρίσκονται η 38χρονη σύζυγός του Σεβαστή με την 22χρονη κόρη του Ευαγγελία- Ελευθερία και τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας, τα οποία παρέμεναν άφαντα ως αργά χθες, λέγοντας μονάχα ότι «προφανώς είναι με τη μητέρα τους σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο». Τέλος, αρνήθηκε τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί υποχρεωτικής εκπαίδευσης και της απείθειας.

«Ο ανήλικος γιος μου, ηλικίας 15 ετών, ο όποιος μετέβη μαζί μου στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, έχει φοιτήσει μέχρι την έκτη δημοτικού και επιφυλάσσομαι να προσκομίσω το ανάλογο πιστοποιητικό από τον Δήμο Καλάμου Αττικής» τόνισε και συμπλήρωσε: «Ως προς τη δεύτερη κατηγορία της απείθειας, δεν πληρούται ούτε υποκειμενική ούτε αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος. Δεν αρνήθηκα σε κάποιους από τους αστυνομικούς υπαλλήλους την είσοδο σε οποιοδήποτε μέρος, για να επιχειρηθεί κάποια νόμιμη υπηρεσιακή ενέργεια, τουναντίον επέτρεψα στον επικεφαλής της Αστυνομίας την είσοδο στην ιδιοκτησία μου».

Ο youtuber με ράσα που τα έβαλε με τα εμβόλια, τις νέες ταυτότητες και τις κεραίες

Ο ρασοφόρος «πατήρ Κλεομένης», τον οποίο ο 47χρονος αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός της Ορεινής Κορινθίας «φωτογράφισε» ως τον πατέρα του 11 μηνών βρέφους της 22χρονης κόρης του, είναι γνωστός στο ΥouΤube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μια γραφική φιγούρα που βάλλει κατά των εμβολίων, των νέων ταυτοτήτων, ακόμα και κατά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και των… barcodes!

Εγινε γνωστός στο πανελλήνιο την εποχή του κορονοϊού, αναρτώντας στη σελίδα του στο facebook βίντεο θρησκευτικού ακτιβισμού, στα οποία έκανε κηρύγματα κατά των εμβολίων, ενώ μέσα από το προσωπικό κανάλι του στο YouTube, που φέρει τον τίτλο «Χάραγμα» -λόγω του «χαράγματος του Αντιχρίστου»-, διακηρύσσει μια σκοταδιστικού τύπου ερμηνεία για τον χριστιανισμό, που τον οδήγησε στη φυλακή. Αφορμή γι’ αυτό είχε σταθεί, συγκεκριμένα, ο βανδαλισμός σε ένα μηχάνημα ΑΤΜ, τον οποίο βιντεοσκόπησε. Στο βίντεο, μάλιστα, που είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου διακρινόταν να κλοτσάει το μηχάνημα σαν πραγματικός… καρατέκα! Σε άλλα βίντεο ο αντισημίτης ρασοφόρος φαινόταν να πετάει πέτρες σε κεραίες τηλεφωνίας, να καίει 50ευρα και να ρίχνει αναθέματα στη Βουλή. Μέχρι και έξω από το στάδιο Καραϊσκάκη είχε πάει για να «διώξει» το κακό!

lagoumi190241

Ο ίδιος, φορώντας μαύρο ράσο και σκουφάκι στο κεφάλι, που είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έβγαζε πύρινους λόγους στους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα, μεταξύ των οποίων φέρεται ότι βρισκόταν και η 22χρονη κόρη του Καλαϊτζιδάκη. Ωστόσο, η κίνηση του γνωστού για την… αμφιλεγόμενη δράση του κατά των ΑΤΜ και των εταιριών κινητής τηλεφωνίας παλαιοημερολογίτη ιερέα, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ήταν η ανάρτηση ενός βίντεο, που τον έδειχνε να βεβηλώνει το μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, στην ομώνυμη πλατεία, το καλοκαίρι του 2017.

Συγκεκριμένα, ο γραφικός μοναχός διακρινόταν να πετάει αβγά στο μνημείο, ενώ ταυτόχρονα έφτυνε, κλοτσούσε και έβριζε το μνημείο και τους Εβραίους, προσβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την ιστορική μνήμη. Το εν λόγω απαράδεκτο βίντεο είχε προκαλέσει αντιδράσεις από φορείς, αλλά και από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος, που σε ανακοίνωσή του χαρακτήριζε το περιστατικό «επαίσχυντο και λυπηρό», ζητώντας από τις αρμόδιες Αρχές να προβούν στη σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη.

Τις πράξεις του ρασοφόρου, ο οποίος καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ για την πράξη του, είχε αποδοκιμάσει και η Ιερά Σύνοδος, τονίζοντας ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός ούτε κληρικός της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ είχε καλέσει τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, που εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή ως κληρικοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Κατάθεση-σοκ αστυνομικού! Ο 47χρονος φώναζε στον γιο του: «Νίκο, τρέξε να σωθείς»

Αποκαλυπτική είναι η κατάθεση ενός εκ των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση στο λαγούμι του 47χρονου «ανθρώπου των σπηλαίων» στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, στις 18 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με αυτήν, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης προσπάθησε να φυγαδεύσει τον 15χρονο γιο του, σπρώχνοντάς τον σε έναν ελαιώνα και φωνάζοντας απευθυνόμενος στον ίδιο: «Νίκο, φύγε, τρέξε να σώσεις τη ζωή σου»!

Ομως χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών ο ανήλικος οδηγήθηκε στο τμήμα και από κει στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», όπου φιλοξενείται έως ότου οι εισαγγελικές Αρχές αποφασίσουν για την τύχη του: «Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. Σήμερα, 18 Φεβρουαρίου 2024, διατάχτηκα από την υπηρεσία μου να συμμετάσχω μαζί με άλλους συναδέλφους μου σε επιχείρηση, προκειμένου να εκτελεστεί εισαγγελική παραγγελία που αφορούσε, μεταξύ άλλων, κοινωνική έρευνα για την οικογένεια του Καλαϊτζιδάκη Εμμανουήλ, που διαμένει σε αγροτική περιοχή στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας με την οικογένειά του, και συγκεκριμένα με τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα τέκνα τους» αναφέρεται στην αρχή της κατάθεσης του αστυνομικού.

lagoumi27024

Αμέσως μετά τονίζεται: «Τις πρωινές ώρες της 18ης Φεβρουαρίου μεταβήκαμε στην παραπάνω -αυτοσχέδια- οικία, στην οποία βρήκαμε τον Καλαϊτζιδάκη Εμμανουήλ και τον ανήλικο γιο του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του έλειπαν. Κατά την ενέργεια της έρευνας δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε έκνομο. Περί ώρα 10.45, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες, έλαβα εντολή από τους ανωτέρους μου να οδηγήσουμε στην υπηρεσία μας τον ανήλικο γιο για να τεθεί σε προστατευτική φύλαξη, καθώς και τον πατέρα του, και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, καθότι έχοντας την επιμέλεια και την πραγματική φροντίδα του ανήλικου, παραλείπει την εγγραφή του στο σχολείο».

Οπως καταλήγει ο αστυνομικός, ενώ αυτός και οι συνάδελφοί του οδηγούσαν τον 47χρονο και τον ανήλικο γιο του στο περιπολικό, ο κατηγορούμενος «απείθησε, λέγοντας στον γιο του: “Νίκο, φύγε, τρέξε να σώσεις τη ζωή σου” και τον έσπρωξε σε κατηφορικό πρανή ελαιώνα, για να του δώσει ώθηση, προκειμένου να διαφύγει τρέχοντας και να απομακρυνθεί. Πλην όμως λίγα μέτρα πιο κάτω ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην υπηρεσία μας για τα περαιτέρω».

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...