Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Άγουρα call girls κόκας: Η στάρλετ του «Μr τατουάζ» & ο γκέστ της «Ζάρι» Σάττι!

Το βαρύ «βιογραφικό» της 25χρονης «μαντάμ» και η ατζέντα πελατών

Σεισμό προκαλούν όσα φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» για το νέο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών που εξαρθρώθηκε πριν από μερικά 24ωρα από τις διωκτικές Αρχές.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη μαστροπό Μαρία Σ., τον σύντροφό της Ζάχο, τον ταξιτζή και τους αρρωστημένους πελάτες, που πλήρωναν αδρά με χρήματα ή και με κόκα τα ανήλικα call girls για να ικανοποιούν τις ορέξεις τους, ξεδιπλώνεται όλη η δράση του «ροζ» κυκλώματος και τα πλοκάμια του, στα οποία είχε πιαστεί και μια στάρλετ της τηλεόρασης που απολαμβάναμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Τατουάζ», του Αντρέα Γεωργίου.

georgiou21034
Ο Αντρέας Γεωργίου

Ακόμα, περίοπτη θέση στο κατηγορητήριο έχει και ο Σ.Π., γνωστός τατουατζής των νοτίων προαστίων, ο οποίος είχε κάνει και γκεστ εμφάνιση σε βιντεοκλίπ της Μαρίνας Σάττι, που με το «Ζάρι» της θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, αλλά και ο νάνος Π.Δ., ο οποίος είχε αναλάβει για λογαριασμό του κυκλώματος το «ντελίβερι» της άγουρης σάρκας στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής.

mastropoi210342
Με την τραγουδίστρια μετά το τέλος των γυρισμάτων

Συστηματική εκπόρνευση

Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», η 17χρονη που μαζί με τουλάχιστον άλλες έξι ανήλικες εκδιδόταν συστηματικά, συμμετείχε ως ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ», αλλά η καριέρα της έληξε άδοξα και έτσι με «δέλεαρ» τα πολλά λεφτά έγινε εύκολη λεία στα χέρια της 25χρονης μαστροπού «Μαρίας – Ηλιάνας», που είχε για «οδηγό» τον σύντροφό της, τον περιβόητο «Ζάχο». Η ανήλικη, που με βάση τις καταθέσεις συμμετείχε και σε σεξουαλικά όργια, είχε πέσει και στα νύχια ενός άλλου «μανιακού πελάτη», του τατουατζή των νοτίων προαστίων, του 55χρονου που είναι γεννημένος στη Γερμανία και ο οποίος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», έπαιρνε μέρος ως κομπάρσος σε γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές όπως ο «Ερωτας φυγάς», αλλά συμμετείχε και σε βιντεοκλίπ της τραγουδίστριας Μαρίνας Σάττι.

satti21034

Μάλιστα, την 17χρονη ο τατουατζής την είχε κάνει «πάσα» και σε «πάρτι» δύο φίλων, στο οποίο συμμετείχε και άλλη ανήλικη, με τη μεταφορά τους να την αναλαμβάνει ο φίλος του ο «Πετράν», ο 34χρονος που στο διαβιβαστικό αναφέρεται ως «νάνος» λόγω του ότι έχει αυτή την ιδιαιτερότητα στο ύψος του. Ο νάνος φέρεται και αυτός να έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές.

mastropoi21034
O tattoo artist και πελάτης του κυκλώματος πορνείας ως guest star σε βιντεοκλίπ της Σάττι.

Ο πιο συχνός πελάτης του κυκλώματος, όμως, ήταν επίσης ο 62χρονος Μ. Αλέξανδρος, που συνήθιζε να ζητάει ανήλικες ή στο διαμέρισμά του στην Αθήνα ή στο γραφείο του στον 1ο όροφο στα Σεπόλια, πληρώνοντας αδρά από 200 έως 400 ευρώ. Προέκυψε ότι έκανε ξεχωριστά «ραντεβού» με πέντε απ’ τις ανήλικες και ειδικά με την 17χρονη στο γραφείο του στα Σεπόλια παράλληλα με ακόμη 2 ανήλικες. Επίσης, συναντήθηκε ξανά με την 17χρονη αλλά ταυτόχρονα με ακόμη μια, καταβάλλοντας από 450 ευρώ στην καθεμία. Ο 55χρονος τατουατζής ή «Γερμανός» όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, ήταν πάντως ήδη σεσημασμένος, καθώς μόλις τον περασμένο Ιανουάριο «ψώνιζε» ανήλικες από άλλο, παράλληλο, κύκλωμα πορνείας ανηλίκων που είχε οργανώσει η Αλβανίδα Λορέλα.

lorela23014
Η 30χρονη Λορέλα

Το τελευταίο κύκλωμα αποκαλύφθηκε χάρη στην κατάθεση της αδελφής της 17χρονης, που πήγε στην Αστυνομία και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στις 28/10/2023 κοίταξε κρυφά στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης αδερφής της εξ αφορμής συχνών φυγών της από την οικία και δη βραδινές ώρες, και διαπίστωσε συνομιλίες της, στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Ιnstagram, με άνδρα ονόματι «Βαγγέλης», ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, ως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους (30/10/2023), όντως μετέβη, συνοδευόμενη από τη φίλη της, την 25χρονη προαγωγό της.

Ο «Αλέκος» της Βάθη

Επίσης η 17χρονη κατονόμασε την 25χρονη ότι την έχει οδηγήσει σε άνδρα ονόματι «Αλέκο» στην πλατεία Βάθη στην Αθήνα, ο οποίος «είναι γνωστό ότι πληρώνει ανήλικες κοπέλες για να τις βλέπει γυμνές». Προς απόδειξη των ανωτέρω, η καταγγέλλουσα παρέδωσε στιγμιότυπα οθόνης σε εκτυπωμένη μορφή από τις επίμαχες συνομιλίες. Εξεταζόμενη, μάλιστα, συμπληρωματικά στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων η μεγαλύτερη αδελφή ανέφερε ότι η 17χρονη περίπου τον τελευταίο χρόνο συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες αντί χρηματικής αμοιβής σε ξενοδοχεία.

mastropoi210341

Επίσης, η 22χρονη καταγγέλλουσα, αναφερόμενη στον άνδρα με το όνομα «Βαγγέλης», ανέφερε πως η ανήλικη αδελφή της συνευρέθηκε επί χρήμασι, τουλάχιστον μία φορά, στις 29/10/2023, στο ξενοδοχείο «Π…ς» στον Κεραμεικό, καθώς και τον άνδρα ονόματι «Αλέκος», κάτοχο του τηλεφωνικού αριθμού 69449…, με τον οποίο συναντήθηκε επ’ αμοιβή, τουλάχιστον μία φορά, προ έτους περίπου.

Για τις επ’ αμοιβή αυτές συναντήσεις η 22χρονη θεωρεί αποκλειστικά υπαίτια την κατηγορούμενη «Μαρία – Ηλιάνα», η οποία, διατηρώντας φιλική σχέση με την αδελφή της, διευκόλυνε αυτήν στην εύρεση «πελατών», εξωθώντας την κατ’ αυτόν τον τρόπο στην πορνεία, ενώ τοιουτοτρόπως έχει παρασύρει στην πορνεία και άλλες ανήλικες κοπέλες, τις οποίες και κατονόμασε. Επιπλέον, η 22χρονη κατονόμασε τον Ρ. Μ., κάτοχο του τηλεφωνικού αριθμού 698863…, επαγγελματία οδηγό ταξί, ως το άτομο που μετέφερε την αδελφή της και τις άλλες ανήλικες με το ΔΧΕ όχημά του ταξί από και προς τα ξενοδοχεία όπου λάμβαναν χώρα τα ερωτικά «ραντεβού», καθώς και τον κατηγορούμενο «Ζάχο», σύντροφο της προαγωγού, ο οποίος για τις μετακινήσεις αυτές χρησιμοποιούσε το ΙΧΕ αυτοκίνητό του. Επιπλέον, η 22χρονη αποκάλυψε ότι η «Μαρία – Ηλιάνα» έχει μυήσει στα ναρκωτικά την ανήλικη αδελφή της και δη στην κοκαΐνη.

mastropoi16014 kentriki

Ολα αυτά, όμως, τα επιβεβαιώνει στη συνέχεια και η ίδια η 17χρονη, καταθέτοντας ότι το καλοκαίρι του έτους 2023, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, σε νυχτερινή έξοδό της με την ανήλικη φίλη της, που είναι κατά έναν χρόνο μικρότερη, γνώρισε για πρώτη φορά, μέσω εκείνης, την προαγωγό «Μαρία – Ηλιάνα», τον σύντροφό της «Ζάχο» και τον ταξιτζή «Μάνο». Οπως, πάντως, τώρα αναφέρει στη δικογραφία το Τμήμα Ανηλίκων, «απευθείας, την ίδια ημέρα, πήγε η 17χρονη μαζί με άλλη ανήλικη στην οικία ανδρός ονόματι “Αλέκος” στα Σεπόλια, σε προκαθορισμένο από την προαγωγό της ερωτικό ραντεβού, λαμβάνοντας ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των τριακοσίων πενήντα (350) και τετρακοσίων πενήντα (450) ευρώ αντιστοίχως, ενώ κατέβαλαν πενήντα (50) ευρώ η καθεμία στην 25χρονη».

Το βαρύ «βιογραφικό» της 25χρονης «μαντάμ» και η ατζέντα πελατών

Η «Μαρία – Ηλιάνα», ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει επαφή – φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες, διευκόλυνε αυτές στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε κάθε ανήλικη, συνήθως 50 ευρώ και μέχρι 100, ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες, από 200 έως 400 ευρώ, ενώ πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού.

Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση πάντα με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση. Την 17χρονη, όμως, όπως προκύπτει, προήγαγε παράλληλα στην πορνεία και η 21χρονη Μεφσούτ, που διαμένει στον Βύρωνα επί της οδού Αρύββου.

Σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, αλλά κατά την ίδια περίοδο τη διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε η ανήλικη και δη το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ από κάθε συνεύρεση. Μέλος του κυκλώματος της 25χρονης, όμως, ήταν και η 26χρονη Α. Ελένη, «κολλητή» της 25χρονης, ούσα εκδιδόμενη, που διευκόλυνε και αυτή στην εύρεση «πελατών» τις άλλες ανήλικες.

Τα γούστα του «Γερμανού» και ο νάνος «ντελιβεράς» άγουρης σάρκας

Από το έτος 2021 και έπειτα, διαπιστωμένα ο τατουατζής κυνηγούσε ανήλικες. Στον επαγγελματικό χώρο δερματοστιξίας, όπως αναφέρει το Τμήμα Ανηλίκων, συναντήθηκε τουλάχιστον μία φορά με την 17χρονη, πριν εκείνη γίνει 15 ετών. Το ίδιο συνεχίστηκε και μετά, καθώς και με την ανήλικη Γεωργιανή.

mastropoi20034Kennn
Η Μαρία και ο σύντροφός της είχαν κομβικό ρόλο στο κύκλωμα των μαστροπών

Του παρείχαν «υπηρεσίες», κάνοντάς τους δωρεάν τατουάζ. Τα στοιχεία του τατουατζή είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία μόλις τον περασμένο Ιανουάριο ως τον «πελάτη» που εμπλεκόταν στο κύκλωμα μαστροπείας της Αλβανίδας Λορέλα, η οποία εξέδιδε μια άλλη 17χρονη, στον Κολωνό. Επιπλέον, ο «Γερμανός», όπως επισημαίνεται στη δικογραφία, «για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων» έφερε σε επαφή τις ανήλικες με άλλους «ενδιαφερομένους», με τη μεταφορά να την αναλαμβάνει ο νάνος φίλος του.

Συγκεκριμένα «εντός των μηνών Ιουνίου – Ιουλίου του 2023, κατόπιν συνεννόησης με τον 55χρονο μετέφερε με αυτοκίνητο τις ανήλικες σε πάρτι, εκτός Αθηνών, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με αγνώστους άνδρες, έναντι της χρηματικής αμοιβής των 200 ευρώ έκαστη».

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...