Τρίτη, 22 Ιουλίου, 2025

Ένας «εξωγήινος» για τη Δούρου

Ο «εξωγήινος Τσούβι» προσγειώθηκε στο Θέατρο Ρεματιάς, μπροστά στα...

Μέλντα Σαΐνη: «Η ομορφιά είναι όπλο, αλλά η ψυχή ασπίδα»

Μυστηριώδη ραντεβού, άφωνοι οδηγοί και φλερτ που κόβει την...

«Καιρός για ενημέρωση» με τον Γιώργο Τσαστραφύλλια

Ο «Καιρός για ενημέρωση» παίζει στον Alpha και περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τον καιρό και όχι μόνο.

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η ιστορία της Ασπασίας

Η Έβελυν Ασουάντ ενσαρκώνει την Ασπασία, τη τρίτη κόρη με την μαγευτική φωνή, που αναγκάζεται να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένεια της και σε δεύτερη μοίρα τα δικά της «θέλω».

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ: Σάλος με… τη «χρυσή» λίστα γάμου

Φίλοι και καλεσμένοι κάνουν δωρεές σε γαμήλια ιστοσελίδα

«Φωτιές» έχει ανάψει η ηλεκτρονική λίστα γάμου που άνοιξαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ για τη συγκέντρωση χρηματικών ποσών εν όψει της χλιδάτης γαμήλιας τελετής στην Κρήτη, ενώ την ίδια ώρα παραμένουν απλήρωτοι και με αβέβαιο μέλλον οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος της Κουμουνδούρου!

Ο Στέφανος Κασσελάκης λοιπόν γνωστοποίησε λογαριασμό που έχει ανοίξει στην αμερικανική πλατφόρμα honeyfund.com, η οποία εξειδικεύεται στη συγκέντρωση χρηματικών δώρων καλεσμένων με την ευκαιρία της τελετής, στα τέλη Αυγούστου, στην Κρήτη, αν και το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί από τον περασμένο Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη.

Η δωρεά μπορεί να φτάσει μέχρι τα 2.500 δολάρια κατ’ άτομο, με στόχο τη διοργάνωση ταξιδιών για τον… μήνα του μέλιτος, με την ιστοσελίδα να σημειώνει πως δίνει τη δυνατότητα σε ζευγάρια «να ζήσουν την εμπειρία με τη στήριξη των φίλων και της οικογένειάς τους, χωρίς χρεώσεις», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Honeyfund έχει συγκεντρώσει συνολικά σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε χρηματικά δώρα γάμων. Ηδη το ζευγάρι Κασσελάκη – Μακμπέθ έχει λάβει χρηματικό δώρο από τον αντιπρόεδρο της Meta (facebook, Instagram, WhatsApp), John Allen Thomas, ο οποίος είχε συνοδεύσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, με τον… δωρητή να γράφει στην ιστοσελίδα: «Ελπίζουμε αυτό το δώρο να σας βοηθήσει να βρείτε λίγες στιγμές όπου η πολιτική δεν θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης, εκτός βέβαια αν συζητάτε για τις καλύτερες παραλίες»!

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μπακμπέθ σε πρόσφατη εμφάνισή τους

Η αντίδραση

Πάντως, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με ανάρτηση στα social media, αναφέροντας μεταξύ άλλων «Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή», ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης εξήγησε πως επέλεξε την ηλεκτρονική λίστα γάμου ώστε «όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς φακελάκια-, ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί».

Αυτοί πάντως που δεν είδαν με καλό μάτι τη λίστα γάμου ήταν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στην «Αυγή» και στον ραδιοσταθμό του κόμματος Στο Κόκκινο, με την αντίδραση της δημοσιογράφου Ναταλί Χατζηαντωνίου που εργαζόταν επί σειρά ετών στον σταθμό, από τον οποίο αναγκάστηκε να αποχωρήσει, να γράφει σε αιχμηρή ανάρτησή της.

«Δύο εικόνες. Οι συνάδελφοί μου στην “Αυγή” και στο Κόκκινο πληρώθηκαν μόνον τον Ιούνιο, και έκτοτε ούτε καν το επίδομα αδείας. Το φθινόπωρο θα φτάσει ούτως ή άλλως άγριο για πολλούς από εμάς. Και ο κ. Κασσελάκης, δεδομένων όλων αυτών και εν όψει όλων αυτών, άνοιξε λίστα γάμου. Οι πρώτοι είναι άνθρωποι που έβαλαν πλάτη επί χρόνια στα δύσκολα. Που και στις πρόσφατες φωτιές έβαλαν από την τσέπη τους για το ρεπορτάζ. Και θέλουν εδώ και μήνες κάποια απάντηση. Κι έχουν κι αυτοί έρωτες. Κι έχουν κι αυτοί οικογένειες. Κι έχουν κι αυτοί δικαιώματα! Σόρι, λοιπόν, αλλά αυτή δεν είναι αριστερή συμπεριφορά, ούτε Αριστερά εν γένει, και δεν χρειαζόμαστε τον Αδωνι να μας το πει. Είναι στοιχειώδες. Και απορώ που δεν υπάρχει ένας βουλευτής να το επισημάνει στον κ. Κασσελάκη» σχολίασε σε ανάρτηση στο facebook και συμπληρώνει απευθυνόμενη προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Να ζήσετε και να ευτυχήσετε και όλα τα καλά σάς ευχόμαστε, αλλά κι όσο έχετε απλήρωτους και απελπισμένους εργαζομένους που εξαρτώνται από τις αποφάσεις σας κρατήστε τις ιδιωτικές σας επιλογές, αν μη τι άλλο, ιδιωτικές. Αλλιώς, η πολιτική σας επιχειρηματολογία πάει στον βρόντο. Και κατά διαόλου».

Τα βιτριολικά σχόλια: Το Ζεφύρι & τα bitcoins

Η ανάρτηση της πλατφόρμας μέσω της οποίας οι νεόνυμφοι λαμβάνουν χρηματικά δώρα από συγγενείς και φίλους προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, σάλο στα social media, όπου έγινε «πάρτι» από εκατοντάδες καυστικά σχόλια!

Διαβάστε ορισμένα από αυτά:

  • «Σιγά τα ωά και τις ξενέρωτες λίστες. Στο Ζεφύρι στρώνουν 100ευρα στο κρεβάτι της νύφης».
  • «Και το κρεβάτι πότε θα το στρώσουνε, για να μαζέψουν και εκεί κάνα λεφτό;»
  • «Θέλω να στείλω bitcoins, τα δέχεται η πλατφόρμα;»
  • «Εγώ δεν θέλω να δώσω χρήματα, θέλω να χαρίσω έναν ατμομάγειρα. Πού μπορώ να απευθυνθώ;»
  • «Σαν κάτι προσκλητήρια με IBAN και χειρότερα…»
  • «Στο επόμενο τουίτ να ανεβάσετε το fitting των κουστουμιών και να πείτε για τον στολισμό του γάμου. Κάνετε που κάνετε πρόβα για να “φάτε” την Καινούργιου, να την κάνετε σωστά».
  • «Αλλο λίστα γάμου, άλλο fund my vacation, κακομοίρη. Υπεύθυνος για το πόσο ξεφτιλίζεσαι είσαι εσύ και κανένας άλλος».
  • «Stefanos, όλοι καταλαβαίνουμε ότι, αφού αγόρασες το τσαρδάκι στο Κολωνάκι για να φωλιάσει ο έρωτάς σας με τον Τyler, έχεις μείνει πανί με πανί. Είτε με την έδρα είτε με το honeymoon θα τη βρεις την άκρη. Ετσι κι αλλιώς, αμοιβάδες σε στηρίζουν».
  • «Πρώτον, το να βγαίνει ένας άνθρωπος με τη δική σου οικονομική επιφάνεια να ζητάει λεφτά για honeymoon είναι γυφτιά. Δεύτερον, είσαι πρόεδρος του δεύτερου κόμματος στη Βουλή. Στη θέση σου, κάποιος σοβαρός θα διέθετε το ποσό σε ιδρύματα και δεν θα το τσέπωνε για την απόλαυσή του».
{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Οι βουτιές με τους συντρόφους τους και άλλους ηθοποιούς

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.

Τα… έψαλαν στη Μαρίνα Σταυράκη που πήγε να προσκυνήσει με ξώπλατο φόρεμα

Αντιδράσεις για το styling της Μαρίνας Σταυράκη σε εκκλησία...

«Ποντικοί» άρπαξαν «χρυσά» ρολόγια από τη βίλα του πρώην της Μπέλλα

Ενα από τα μεγαλύτερα «χτυπήματα» που έχουν καταγραφεί ποτέ...

Πλημμύρισαν διάσημες κορμάρες τα ελληνικά νησιά

Διάσημες από όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια ακόλουθους στο...

Πέτρος Φιλιππίδης: Άστεγος και σε απόγνωση μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη του στο Μικτό...

Το δημόσιο σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου στον σύντροφό της: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε»

Η Μαρία Κορινθίου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!...

Ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία 50χρονη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ποζάροντας με μπικίνι

Μας τρέλανε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια με τη φωτογραφία που πόσταρε να ποζάρει στα 50 της με μπικίνι.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Από την κόλαση στο όνειρο

Ηταν κάποτε μια Ζωζώ που έζησε φωτιές, έρωτες και...
spot_img
spot_img