Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.
Όπως είπε δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό επεισόδιο ο σύζυγός της, Γιώργος Μυλωνάκης εκείνη συνομιλούσε μαζί του μέσω μηνυμάτων.
«Μου κάνε ένα νόημα πρέπει να μιλήσω στο τηλέφωνο αλλά δεν φανταστήκαμε αυτό που ακολούθησε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με τον Δήμο Βερύκιο να αποκαλύπτει: «Μου έλεγε η Τίνα χθες στο νοσοκομείο ότι την ώρα που κάναμε την συζήτηση για τον Μακάριο… Σηκώνει το τηλέφωνό της και του στέλνει μήνυμα για τον Μακάριο και της γράφει “όλα καλά, τίποτα καμία εξέλιξη”. Δεν προλαβαίνει να σταματήσω εγώ και να το πει και της στέλνουν το μήνυμα ότι ο Γιώργος λιποθύμησε. Έγιναν όλα γρήγορα».
Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι μία δύσκολη ημέρα για εμάς, ο σύζυγος της Τίνας μας δίνει μάχη για τη ζωή του»

«Εμείς στην αρχή δεν καταλάβαμε και δεν αφήσαμε να φανεί η απουσία της. Έκλεισε το δικό σου κομμάτι, κάναμε κοντινά πλάνα. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο στην Τίνα να καταλάβει τι έγινε», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
