Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Εσφαξαν Ελληνα μετά από όργιο

Αναυδη η ομογένεια της Νέας Υόρκης από τον φόνο του 20χρονου Μάνου Οικονομίδη στο Μπρούκλιν

Τραγική κορύφωση είχε ερωτικό τρίο σε διαμέρισμα του Μπρούκλιν για 20χρονο ομογενή, ο οποίος δολοφονήθηκε ύστερα από καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στους παρτενέρ του. 

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ο Μάνος Οικονομίδης έπεσε βαριά τραυματισμένος στον διάδρομο του πρώτου ορόφου του διαμερίσματός του, στο Παρκ Σλοπ, με μαχαιριές στο στήθος και στην πλάτη και τραύματα στο κεφάλι από μπαστούνι του μπέιζμπολ, λίγο μετά τη σεξουαλική συνεύρεση που είχε με μια αγνώστων στοιχείων γυναίκα και τον 21χρονο Τζακ Ντόχερτι.

Η ερωτική ατμόσφαιρα εξελίχθηκε γρήγορα σε «πολεμική», όταν ο Οικονομίδης, σύμφωνα με πηγές, επιχείρησε να βιντεοσκοπήσει τη συνεύρεση, προκαλώντας τον θυμό της γυναίκας. Ο Ντόχερτι, ο οποίος ζούσε στο διαμέρισμα, προθυμοποιήθηκε να τη γυρίσει στο σπίτι της, στο Στέιτεν Αϊλαντ, αφήνοντας τον Οικονομίδη μόνο του. Οπως προέκυψε από το υλικό που συγκεντρώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου, λίγη ώρα μετά την αναχώρηση των δύο, ο 20χρονος ομογενής δέχτηκε επίθεση από τρεις άντρες, οι οποίοι τον κυνηγούσαν με μπαστούνια του μπέιζμπολ, καθώς εκείνος έτρεχε να βγει από το κτίριο.

«Με μαχαίρωσαν»

Αιμόφυρτος από τα τραύματα που του προκάλεσαν, ο Οικονομίδης πρόλαβε να χτυπήσει την πόρτα της γειτόνισσάς του, Τζόι Λιγκουόρι, προτού χάσει τις αισθήσεις του. «Είδα το αίμα. Ηταν παντού στον καναπέ. “Με μαχαίρωσαν! Με μαχαίρωσαν δύο φορές” μου είπε» δήλωσε η 74χρονη Λιγκουόρι, η οποία αγνόησε την παράκλησή του να μην καλέσει την αστυνομία, ενώ μια άλλη ένοικος του κτιρίου, η 37χρονη Κάρολ Πέτερσεν, δήλωσε ότι το όλο σκηνικό θύμιζε ταινία τρόμου.

Σύμφωνα με μαρτυρία άλλου ενοίκου, η γυναίκα που συμμετείχε στο όργιο τηλεφώνησε στον σύντροφό της και ισχυρίστηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, ενώ η σύντροφος του Οικονομίδη, η οποία δεν συμμετείχε στο ερωτικό παιχνίδι, φέρεται ότι έλαβε μήνυμα στο Instagram που έλεγε: «Ο φίλος σου τα σκ…ε και θα τον κανονίσουμε».

Πηγές από το περιβάλλον της αστυνομίας αναφέρουν ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η συνεύρεση των τριών δεν ήταν συναινετική, ενώ επισημαίνουν πως ο Ντόχερτι δεν θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση, παρότι κρατείται και ανακρίνεται. «Ο Τζακ έκλαιγε. Είχε κατεβασμένο το ferfgwerfg 2κεφάλι» αναφέρει γείτονας, ο οποίος είδε τον Ντόχερτι να βγαίνει από το κτίριο με τους αστυνομικούς. Δράστης του εγκλήματος είναι ο 24χρονος Κρίστοφερ Μεμπρένο, ο οποίος συνελήφθη και παραδέχθηκε την πράξη του, την οποία απέδωσε σε όσα ψευδώς τού είχε καταγγείλει περί βιασμού η κοπέλα του.

Οι γείτονες του 20χρονου ομογενούς δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός, καθώς, όπως λένε, επρόκειτο για ένα ευγενικό παιδί, που βοηθούσε πάντα όποιον είχε ανάγκη και ονειρευόταν να κάνει καριέρα στη μουσική.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα: Πείτε μου ότι βρίσκομαι σε εφιάλτη

«Πείτε μου ότι βρίσκομαι σε εφιάλτη. Πείτε μου ότι θα ξυπνήσω». Με αυτά τα λόγια αντέδρασε στην είδηση του θανάτου του γιου της η 41χρονη Μάρω Μυτιληνού, η οποία ενημέρωσε τους φίλους και τους συγγενείς της για την τραγωδία με σχετική ανάρτηση στο facebook.

Η μακιγιέζ ανέβασε φωτογραφία της με τον γιο της και το μήνυμα «ο άγγελός μου με άφησε με ραγισμένη καρδιά».

Τα συλλυπητήρια τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά στο προφίλ της έδωσαν τον τόνο του σοκ που προκάλεσε στον κοινωνικό κύκλο της οικογένειας το φονικό.

Μεγάλωσε στην Ικαρία

Η χαροκαμένη μάνα ανέβασε επίσης φωτογραφία που δείχνει τον γιο της αγκαλιά με τη μικρότερη αδερφή του, από το 2016, προκαλώντας συντριβή στους φίλους της.

Η Μυτιληνού, που μεγάλωσε στην Ικαρία, όπως αποκαλύπτει στο επαγγελματικό της προφίλ στο σάιτ modelmayhem.com, αναζήτησε την τύχη της στο Μπρούκλιν δουλεύοντας τόσο στον τομέα της, το επαγγελματικό μακιγιάζ, όσο και ως μπαργούμαν.

Με δηλώσεις της στην εφημερίδα «New York Daily News» απαίτησε δικαιοσύνη για τον φόνο του γιου της λέγοντας: «Ολοι κάνουν τρελά πράγματα, αλλά ο Μάνος δεν άξιζε να μαχαιρωθεί έτσι. Ηταν πολύ γλυκός».

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...