Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

HOLLYWOOD

«Sex and the City» στο Πόρτο Ράφτη- Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε ταβέρνα!

22/09/2026 - 17:03 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

«Sex and the City» στο Πόρτο Ράφτη. Η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο φαίνεται πως επισκέφθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το θέρετρο της ανατολικής Αττικής, προκαλώντας έκπληξη στους θαμώνες παραλιακής ταβέρνας!

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Συγκεκριμένα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, σύμφωνα με μαρτυρίες, βρέθηκε στο εστιατόριο Καλός Γιαλός μαζί με τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ, για ένα χαλαρό γεύμα δίπλα στη θάλασσα. Προτίμησαν, μάλιστα, να καθίσουν σε ένα απόμερο σημείο.

Screenshot

Η Αμερικανίδα σταρ φορούσε ένα απλό λευκό φόρεμα και μαύρα γυαλιά ηλίου και, όπως ακούστηκε, επέλεξε να φάει σαλάτα, ενώ ο σύζυγός της ψαρικά. Η παρουσία τους, βέβαια, δεν άργησε να γίνει αντιληπτή και σύντομα κάποιοι θαμώνες έσπευσαν να πλησιάσουν τη διάσημη ηθοποιό για μια φωτογραφία.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.