Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Παληός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση του χαμού του Γιώργου Παληού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση με ποστ του στο facebook.

Χολυγουντιανός σταρ έκανε βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας

Eνας πολυβραβευμένος ηθοποιός στα στενά της Πλάκας!

Σάκης Ρουβάς: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ

Με εκπομπή στην ΕΡΤ, όπως όλα δείχνουν, ο Σάκης Ρουβάς, με τον διάσημο τραγουδιστή να συναντά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν για λογαριασμό

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

«Σασμός» – Ο Μανώλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Σασμός» στα νέα επεισόδια.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 26

Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει. Η Ντίνα κι ο Αντώνης επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο. Οι προθέσεις όμως του Αντώνη, όταν γυρίσουν, θα στεναχωρήσουν την Ντίνα. Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Μαρίνα.

Διαβάστε επίσης: «Σασμός» spoiler – Η Βασιλική δολοφονείται

Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης. Σύννεφα μαζεύονται στον γάμο της Άσπας και του Κώστα. Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να σκυλιάσει. Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου –  Επεισόδιο 27

Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά; Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας. Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη.


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 28

Καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια… Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του  πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει!…. Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία.  Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου –  Επεισόδιο 29

Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μία αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση.  Η Καλλιόπη, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της. Ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση.

Ο Πέτρος έχει γοητευτεί από την μηχανόβια αμαζόνα της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται. Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη για να τα ξαναβρούνε. Ο Μανόλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ
spot_img
spot_img