Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Ferto» με τρέλα! Ξεπέρασε τις 2.100.000 προβολές στο YouTube

Στην κορυφή του YouTube και της ευρωπαϊκής συζήτησης για τη Eurovision 2026 βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Ελλάδα, χάρη στο τραγούδι «Ferto» του Akylas.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το...

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Η ενόχληση της Καινούργιου on air με συνεργάτη της: «Αν δεν σε...

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super...

Άννα Λιβαθυνού: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την αντικατάστασή της στο «Καλημέρα...

Η Άννα Λιβαθυνού το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο...

Ενοχλημένος ο Πώρος on air με τον Λιάγκα: «Αυτές οι εκφράσεις που λες, το ξεκατίνιασμα…»

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στη Φωτεινή Ψυχίδου και τον Σπύρο Πώρο μέσα από σχόλια στο facebook.

Γιατί ήρθε σε ρήξη το πρώην ζευγάρι; Αφορμή στάθηκε η καταγγελία για τον πρώην ντράμερ του συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» για παιδοφιλία. Η δημοσιογράφος ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Μπάμπη Στόκα και έκανε μια ανάρτηση ξεμπροστιάζοντας τον ντράμερ καθώς γνώριζε τι έκανε.

Ο Σπύρος Πώρος ενοχλήθηκε με την ανάρτησή της και καβγάδισαν δημόσια. Ο φωτογράφος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» τη Πέμπτη και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λιάγκα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Είπα στην Φωτεινή Ψυχίδου ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος, εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της γιατί δεν είναι μέλος της μπάντας. Εγώ είπα ότι η μπάντα δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό όταν αυτό ζήτησε εξηγήσεις. Η ανακοίνωση ήταν άστοχη και πολύ κακή. Η Φωτεινή Ψυχίδου το έκανε από ανοησία και από δική της επιθυμία να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε και άλλους μέσα. Της τα είπα για να την προφυλάξω».

«Βγαίνετε και ξεκατινιάζεστε και οι δύο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τον φωτογράφο να απαντάει: «Δεν ξεκατινιάζομαι, με συγχωρείς».

Με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει: «Δεν ήταν ωραίες εκφράσεις αυτές. Δεν μου άρεσε εμένα».

Φανερά ενοχλημένος ο Σπύρος Πώρος απάντησε: «Με συγχωρείς. Αυτή είναι η δική σου άποψη, αν δεν σου αρέσει  Αυτές οι εκφράσεις που λες, το ξεκατίνιασμα είναι δική σου έκφραση».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».