Το σχόλιο του Μουτσινά που έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Παπανώτα

Ο Δημήτρης Παπανώτας ενοχλήθηκε με σχόλιο του Νίκου Μουτσινά σχετικά με τα μαλλιά του. Οι δύο πρώην συνεργάτες βρέθηκαν απέναντι καθώς ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τον Δημήτρη Παπανώτα και εκείνος έγινε έξαλλος μαζί του.

Δείτε το απόσπασμα στα 17:08 λεπτά




«Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Σε λίγο θα μου λέτε την Θεσσαλονίκη Σαλανίκ….», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή «Happy Day».


Και πρόσθεσε: «Δεν λέτε που σας λέω κάποια πράγματα να μαθαίνετε; Θα ξυπνήσετε μια ωραία πρωία, θα ακούσετε ότι η Αττική είναι ελληνική και θα αναρωτιέστε τι παίχτηκε. Το Λούτσα είναι ξενόγλωσσο, το Αρτέμιδα είναι ελληνικό.

Αφορά μια περιοχή που έχει δύο αρχαιολογικούς χώρους, δύο υδροβιότοπους και ηρεμήστε. Θα το πω σε όσους δεν ξέρουν να μιλήσουν ελληνικά… Κανένας δεν σκέφτεται τίποτα. Όπως με την Μακεδονία θυμηθήκαμε 50 χρόνια μετά να ξυπνήσουμε».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.