Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Kid Moxie: Επέστρεψε με νέο original τραγούδι

Η τραγουδοποιός Kid Moxie των σίριαλ «Maestro» & «Milky...

«Μαρινάκης: Οι σχέσεις με Ελληνες ultras»!

Με ένα μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων, που πυροδότησε -κυρίως- η...

Μαυρίδης – Καθαργιά: Φιλαράκια παρά τον χωρισμό!

Φιλικές είναι οι σχέσεις του Γιώργου Μαυρίδη με την...

Σε κάθειρξη 45 ετών γνωστός νομικός των Αθηνών για τον κατ’ εξακολούθηση...

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε γνωστός δικηγόρος των...

Η ίντριγκα και η «δολοφονία» χαρακτήρων μέσω των realities θα συνεχιστoύν και τη νέα σεζόν

Στην... Κλειδαρότρυπα

Φουλ των ριάλιτι και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη μικρή οθόνη. Είναι πολύ σκληρές για να πεθάνουν, ως φαίνεται, οι ριάλιτι παραγωγές, καθώς οι τηλεθεατές αρέσκονται στην κλειδαρότρυπα, στο κουτσομπολιό, στην ίντριγκα και στο άλεσμα των χαρακτήρων και των προσωπικοτήτων μέσα από την κρεατομηχανή της μικρής οθόνης, γιατί ικανοποιούν τα ταπεινά τους ένστικτα.

Βασικά, οι ριάλιτι παραγωγές, πασπαλισμένες από χρυσόσκονη, ωραία τοπία, γυρίσματα, φέρνουν τηλεθέαση και διαφήμιση και τις χαζεύει το κοινό χωρίς να έχει το άγχος μήπως χάσει και κανένα επεισόδιο. Εύπεπτο θέαμα, εύκολο. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες ριάλιτι παραγωγές που ξεφεύγουν από τον κιτρινισμό και πάνε την ποιότητα των ριάλιτι παραγωγών σε άλλο επίπεδο.

Η «Εspresso» συγκέντρωσε τα ριάλιτι προγράμματα των καναλιών που θα μας συντροφέψουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και δεν είναι λίγα. Τουναντίον είναι πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους, για όλα τα γούστα!

ANT1

«Dragons’ Den»

Στον ΑΝΤ1, λοιπόν, θα συνεχίσει το «Dragons’ Den» και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με παρουσιαστή και πάλι τον δημοφιλή Σάκη Τανιμανίδη. Πλέον οι κριτές στο ριάλιτι επενδύσεων του ΑΝΤ1 θα είναι έξι. Εκτός από τον επιχειρηματία Τάσο Οικονόμου έρχεται και ο Δημήτρης Μάλλιος στη θέση του Πολ Ευμορφίδη, μαζί με τους Βαφειά, Γιοχάη, Περγαντά και Χατζηστεφανή.

dragon den2407
Οι κριτές του «Dragons’ Den»

ΣΚΑΪ

«Survivor»

Με το βαρύ πυροβολικό της μυθοπλασίας να βαρά αλύπητα, το «Survivor» είναι το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε.

giorgos lianos2407
Γιώργος Λιανός

Μετά την ολοκλήρωση του «Survivor All Star» και τα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και δεύτερος γύρος «All Star», αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

survivor2407
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ακόμα, βέβαια, φαίνεται ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι υπό συζήτηση και έτσι το «Survivor» θα επιστρέψει, αλλά από το δεύτερο μισό της σεζόν, με Διάσημους και Μαχητές. Δηλαδή πάμε από το 2024 και μετά.

survivor24071
Η Κατερίνα Δαλάκα

«My Style Rocks»

Το «My Style Rocks» έρχεται και τη νέα σεζόν, αφού ήδη μάλιστα έχουν αρχίσει τα casting calls για την επόμενη σεζόν. Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα τα άτομα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου στην κριτική επιτροπή, γνωρίζουμε ωστόσο ότι ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, όπως λέγεται, θα παραμείνει στη θέση του. Ο Κουδουνάρης αποχωρεί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς αποχαιρετά, αφού θα αναλάβει ένα άλλο ριάλιτι μόδας, το «Shopping Star», στο STAR.

katerina karavatou2407
Κατερίνα Καραβάτου

«I am a celebrity, get me out of here»

Ανάμεσα στα ριάλιτι που αναμένονται τη σεζόν 2023-2024 στα κανάλια είναι και το «I am a celebrity, get me out of here» στον Σκάι, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που θα δούμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Να σημειώσουμε ότι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για συμπαρουσίαση είναι του Αλέξη Παππά και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Λέγεται ότι το ριάλιτι θα γυριστεί στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου, με διάσημους celebrities να προσπαθούν να αποδράσουν από αυτήν, ή σε ένα κάστρο στην Πολωνία.

ALPHA

«Secret song»

Ο Alpha προσθέτει στο πρόγραμμά του το νέο ριάλιτι «Secret song», το οποίο θα παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα special event που θα προβάλλεται μία φορά τον μήνα και θα έχει σαν κεντρικό άξονα ένα τραγούδι που έχει σημαδέψει τη ζωή κάποιου. Στο στούντιο θα παρευρίσκονται και δικοί του άνθρωποι κάνοντάς του έκπληξη μαζί με εκείνη και την ομάδα της. Ηδη έχουν γυριστεί πολλά επεισόδια.

natalia germanou2407
Ναταλία Γερμανού

Επίσης στον Alpha, ο Νίκος Κοκλώνης, ρίχνοντας αυλαία για τη φετινή χρονιά του μουσικού «J2US», ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο. Μαζί του πάντα οι ίδιοι κριτές, Σταυροπούλου, Βανδή, Φασουλής, Γαρμπή.

j2us2407
Οι κριτές του «Just The 2 Of Us»

STAR

«MasterChef 8»

Το ριάλιτι μαγειρικής θα συνεχίσει τη νέα σεζόν για 8η χρονιά, με το trailer για τις δηλώσεις συμμετοχής να προβάλλεται ήδη, ενώ, όπως έγινε γνωστό, οι κριτές θα παραμείνουν οι ίδιοι. Οι αγαπημένοι μας σεφ Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης θα ψάξουν να βρουν το νέο αστέρι της μαγειρικής έπειτα από δεκάδες δοκιμασίες.

mastechef2407
Οι κριτές του «masterChef»

«Fame Story»

Το αγαπημένο ριάλιτι του τηλεοπτικού κοινού επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο και αυτή τη φορά παρουσιαστής του θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης. Μέσα στην ακαδημία θα είναι 15 παιδιά και θα υπάρχει και μία αποχώρηση την εβδομάδα. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, εκείνον της Eurovision. Στη Μουσική Ακαδημία ενδέχεται να δούμε τη Βίσση, τη Βανδή, τον Μικρούτσικο, τον Δάντη, τον Φοίβο, την Καλομοίρα, τον Καραφώτη, τον Νίνο, είτε στην κριτική επιτροπή είτε ως καθηγητές της σχολής.

«Φάρμα»

Ανάμεσα στα ριάλιτι που έρχονται τη νέα σεζόν 2023-2024 στα κανάλια είναι και η βουκολική «Φάρμα», που έρχεται στο Star με παρουσιαστή τον πολυσχιδή σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όνομα που προκάλεσε διάφορα σχόλια και αντιρρήσεις, γιατί… έκαστος στο είδος του.

«First Dates»

Μετά τη φετινή πρώτη απόπειρα του ριάλιτι ραντεβού, το «First Dates» συνεχίζει και του χρόνου, καθώς φαίνεται πως πήγε αρκετά καλά φέτος και έγινε viral, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στην παρουσίαση. Το τι ζευγάρια πέρασαν δεν περιγράφεται. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ριάλιτι σχέσεων και φλερτ έχει και την πλάκα του και κολλάς όταν το βλέπεις.

zeneviev mazari2407
Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Shopping Star»

H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς και η πρώτη της γνωριμία με την τηλεοπτική κάμερα έγινε στο Star! Ετσι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρεθεί και πάλι στον… τόπο του εγκλήματος. Το Star ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου «Shopping Star» που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά. Τελικά, η ζωή και η TV είναι ρόδα και γυρίζει. Η Ηλιάνα θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

iliana papageorgiou2407 1
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό επιστρέφει στο κανάλι όπου άρχισαν, τηλεοπτικά, όλα για εκείνη με το «GNTM»!

{{-PCOUNT-}}38{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...