Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Νέα πυρά Λιάγκα κατά Βανδή – Μπισμπίκη: «Δε θα έβαζα φωτογραφία με τη Μαρία αν είχα παρανομήσει»

Όταν εμπλέκεσαι σε δύο περιστατικά από βλακεία, υπάρχει αρνητική δημοσιότητα

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» τις φωτογραφίες των Βανδή – Μπισμπίκη στη Ρώμη αγκαλιά.


«Εγώ είμαι υπέρ του έρωτα και ζηλεύω. Το έχω πει πολλές φορές ότι ζηλεύω τον έρωτα αυτόν. Το θέμα είναι να ξέρουμε πότε θα επιχειρήσουμε να δημοσιοποιήσουμε τον έρωτά μας. Όταν τους έτυχαν δύο περιστατικά, που σε κανένα από τα δύο, τόσο ο Μπισμπίκης, όσο και η Βανδή, δεν έκαναν κάτι με τη γνώση τους… Δεν είχε γνώση ο Μπισμπίκης όταν πήρε παραμάζωμα τα αυτοκίνητα, ούτε είχε γνώση του νόμου ότι πρέπει να σταματήσει αφού δεν υπήρχε θύμα. Το έμαθε εκ των υστέρων. Το αν χειρίστηκε καλά ή όχι επικοινωνιακά την ιστορία, δεν το χειρίστηκε.

Η Βανδή από την άλλη, που ποτέ δεν της στοχοποίησε κάποιος γιατί οι φίλοι της προφανώς άλλες υπηρεσίες προσφέρουν, δίνοντας κι άλλες διαστάσεις στην ιστορία αυτή και λυπάμαι πολύ. Εμείς όταν παρουσιάσαμε το θέμα με το περιπολικό -και είναι ντροπή σας γιατί κάνατε κοπτοραπτική και θα έπρεπε να γελάσετε με τα μούτρα σας κι όχι με τα δικά μας- το κάναμε ως αντίστιξη του θέματος μιας κοπέλας που πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Αλίμου και μας το κατήγγειλε εδώ στην εκπομπή. Της είπαν της γυναίκας ότι δεν έχουμε περιπολικό να σε πάμε σπίτι, πάρε το λεωφορείο. Το διακύβευμα για εμάς ήταν η αστυνομία και όχι η Βανδή.

Διαβάστε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος κατά Λιάγκα: «Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος, αλλά είσαι πονηρός και μπερδεύεσαι»

Όταν εμπλέκεσαι σε δύο περιστατικά από βλακεία, υπάρχει αρνητική δημοσιότητα. Όταν υπάρχει αυτή η αρνητική δημοσιότητα με χιλιάδες μηνύματα γιατί ο κόσμος πετάει λάσπη, καλά κάνεις και πας στη Ρώμη, καλά κάνεις και είσαι και ερωτευμένος, αλλά δεν ανεβάζεις φωτογραφία. Άστο! Εγώ δε θα ανέβαζα δηλαδή αν μου είχε τύχει η στραβή!

Σήμερα με έχει στοιχειώσει το όριο ταχύτητας στη Βάρης – Κορωπίου. Σήμερα ήμασταν χιλιάδες αυτοκίνητα και τρέχαμε όλοι με 80 χλμ. Αν υπήρχε ένα περιπολικό, θα έπρεπε να φάμε χιλιάδες κλήσεις. Εγώ παρανόμησα σήμερα το πρωί και το λέω! Όλοι με 80 χλμ/ώρα πηγαίναμε με όριο το 50 χλμ/ώρα.

Αν με έπιαναν σήμερα και μου έπαιρναν το δίπλωμα και κάποιος το δημοσιοποιούσε, αν πήγαινα με τη Μαρία (Αντωνά) μία εκδρομή, δεν θα δημοσιοποιούσα φωτογραφία το Σαββατοκύριακο».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...



Μποζουκια Αθηνα