Μαρία Κορινθίου: «Η προβολή και τα χρήματα δεν ήταν ποτέ δέλεαρ για μένα»

Αιχμές και ατάκες όλο νόημα

Τη Μαρία Κορινθίου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου, σε βραδινή της έξοδο.

Στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», η ηθοποιός μίλησε για τις προτάσεις που δέχεται για την τηλεόραση, για όσα την ενοχλούν στη σημερινή μορφή των εκπομπών, αλλά και για το πώς και γιατί, μετά το τέλος μιας συνεργασίας, κάποιοι στρέφονται εναντίον παρουσιαστών.

«Δε βάζω τελεία στην τηλεόραση. Δε βγαίνω στη σύνταξη. Έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις, δόξα τω Θεώ. Κάποιες ήταν πάρα πολύ καλές αλλά, θέλω να εστιάσω σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου και το τι ακριβώς θέλω να κάνω επαγγελματικά. Η προβολή δεν ήταν ποτέ δέλεαρ για μένα. Ούτε το οικονομικό ήταν ποτέ και έχει φανεί αυτό. Έχω δεχτεί πολλές προτάσεις με πολύ μεγάλά ποσά, και έχω αρνηθεί.

Τα vidcast είναι η εξέλιξη. Θεωρώ ότι πλέον οι εκπομπές έχουν πάρει πάρα πολύ τη δομή της επίθεσης και του κουτσομπολιού. Υπάρχει μπουρδολογία στην τηλεόραση, αλλά υπάρχει και στο θέατρο. Βλέπω παραστάσεις που… Δε μου αρέσει αυτό. Νομίζω ότι έτσι προσπαθούν να γίνουν κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας αλλά ξεχνάμε λίγο την παιδεία. Θέλει και λίγο όριο…» είπε η Μαρία Κορινθίου.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στις ισορροπίες που κρατούν πολλοί μέσα στις εκπομπές, υποστηρίζοντας πως συχνά κάνουν υποχωρήσεις επειδή είναι εργαζόμενοι και δεν θέλουν να εκτεθούν.

«Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι στις εκπομπές κάνουν υπομονή γιατί εργαζόμενοι είναι. Προφανώς γίνονται κάποιες υποχωρήσεις γιατί ο καθένας κρίνει εκείνη τη στιγμή ότι δε θέλει να μιλήσει, να πάρει θέση και να καταπιεί πράγματα. Εμένα μου έχει συμβεί σε δουλειά αυτό, αλλά για πολύ λίγο» ανέφερε η ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.