Επίθεση φάνηκε να δέχεται στον «αέρα» το συνεργείο του Open στη Βηρυτό το βράδυ της Παρασκευής 7 Μαρτίου, με τη ζωντανή μετάδοση να διακόπτεται απότομα και αιφνιδιαστικά.
Το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού, με τη δημοσιογράφο Μαρία Καρχιλάκη, βρέθηκε στο επίκεντρο έντασης κατά τη διάρκεια της απευθείας σύνδεσης με Ελλάδα.
Η δημοσιογράφος μιλούσε με το στούντιο της Αθήνας και την Εύα Αντωνοπούλου, μεταφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις από την περιοχή. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της μετάδοσης είχε επισημάνει ότι η παρουσία των δημοσιογράφων είχε αντιμετωπιστεί εχθρικά από τοπικούς περαστικούς και παρόντες στην περιοχή.
Λίγο αργότερα, ενώ η ίδια συνέχιζε να περιγράφει την κατάσταση που επικρατούσε, ένας άνδρας εμφανίστηκε εμφανώς εκνευρισμένος και πλησίασε προς το σημείο όπου βρισκόταν το συνεργείο. Η ένταση κορυφώθηκε όταν στάθηκε μπροστά στην κάμερα, βάζοντας το χέρι του στον φακό και φωνάζοντας, διακόπτοντας ουσιαστικά τη ζωντανή μετάδοση.

«Έχουμε ένα πρόβλημα, δεν θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε εδώ», πρόλαβε να πει η Μαρία Καρχιλάκη στη ζωντανή σύνδεση, την ώρα που τα χέρια του άντρα έκλειναν βίαια την κάμερα και η εικόνα χάθηκε.
Η σύνδεση κόπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με το στούντιο της Αθήνας να παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη. Η Εύα Αντωνοπούλου, εμφανώς ανήσυχη, πήρε τον λόγο για να καθησυχάσει το κοινό.
«Ελπίζουμε να μην κινδυνεύσουν οι συνάδελφοι, τους αφήνουμε να πάνε σε ένα ασφαλές σημείο», ανέφερε από το στούντιο της Αθήνας η Εύα Αντωνοπούλου, προχωρώντας στο ρεπορτάζ.
