Παπαχαραλάμπους και Ζάρα έβαλαν φωτιά στη σκηνή του J2US

Δυσαρεστημένη η Καίτη Γαρμπή

Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Ματίνα Ζάρα έκλεψαν τις εντυπώσεις στο τρίτο live του J2US, αν και η κριτική επιτροπή και ειδικά η Καίτη Γαρμπή είχαν τις ενστάσεις τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να ερμηνεύσει το «Και σε θέλω», σε μια παρουσία με έντονο pop ύφος και φλογερή προσέγγιση. Η σκηνή τόνιζε την έντονη ατμόσφαιρα, με κρεμαστά χαλιά με κόκκινες λεπτομέρειες να πλαισιώνουν την εικόνα, ενώ πίσω από το δίδυμο υπήρχαν καθρέφτες στους ίδιους τόνους, ενισχύοντας την αίσθηση έντασης και θεατρικότητας.

Η σκηνογραφία σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία των δύο καλλιτεχνών έδωσε έναν ιδιαίτερο ρυθμό στην εμφάνιση, αναδεικνύοντας τη χημεία τους και δημιουργώντας μια εικόνα που ξεχώρισε στο πλατό του μουσικού σόου, αλλά είχε ανάμεικτη αντίδραση από τους κριτές λόγω κυρίως του ηχητικού αποτελέσματος.

«Εγώ δεν άκουγα. Από την προηγούμενη φορά ήσουν καλύτερος και πιο άνετος. Το κουπλέ ήταν μεγάλο ντεφό», απεφάνθη ο Σταμάτης Φασουλής.

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινήθηκε και η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν ακούγαμε καλά στα κουπλέ. Ήσουν οκ στον ρυθμό. Θεωρώ έξυπνο που δεν κινήθηκες.»

Πιο σκληρή ήταν η Καίτη Γαρμπή, που βρήκε πολύ κακή την εκφορά του κουπλέ.

«Το κατέστρεψες το κουπλέ γιατί ήταν εκτός τόνου. Στο ρεφρέν ήταν καλύτερα», είπε με έντονο ύφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Πασχάλης: Η έντονη ενόχληση για τα σχόλια του Νίκου Συρίγου

Ο Πασχάλης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» μετά...