«Χτύπημα» στους πλειστηριασμούς από τους Anonymous

❱❱ Η ομάδα τάχθηκε κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και «έριξε» σχετικές ιστοσελίδες Εριξαν για λίγα λεπτά την ιστοσελίδα της Τραπέζης της Ελλάδος, απείλησαν με επίθεση την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), απέκλεισαν διαδικτυακά για 27 ώρες την Ηλεκτρονική Δημοσίευση Πλειστηριασμών και όλα αυτά μέσα σ’ ένα Σαββατοκύριακο!

Η ομάδα Anonymous με ένα αιχμηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, το οποίο ανέβασε στη σελίδα της στο facebook, ανέλαβε την ευθύνη για το μπαράζ διαδικτυακών επιθέσεων, για το οποίο μάλιστα στο υστερόγραφό της υποσχέθηκε και συνέχεια: «Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”» έγραψαν χαρακτηριστικά.

Συναγερμός

Οι διαδικτυακοί αποκλεισμοί των ιστοσελίδων άρχισαν το Σάββατο, προκαλώντας συναγερμό στις αρμόδιες Αρχές, με την Ηλεκτρονική Δημοσίευση Πλειστηριασμών να μπαίνει πρώτη στο στόχαστρο για 27 ώρες, αφού όσοι προσπάθησαν να την επισκεφτούν δεν τα κατάφεραν, καθώς η σελίδα φαινόταν ότι βρισκόταν εκτός λειτουργίας.

Επόμενο θύμα, η Τράπεζα της Ελλάδος, η σελίδα της οποίας το πρωί της Κυριακής για λίγα λεπτά φαινόταν ανενεργή, ενώ στη συνέχεια οι Anonymous προειδοποίησαν και για τον αποκλεισμό της ΑΑΔΕ.

Αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά επίθεση των Anonymous στην τράπεζα, η ιστοσελίδα της οποίας είχε πέσει στις 4 Μαΐου του 2016 για έξι ώρες. Σύμφωνα με το μήνυμα που ανάρτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, οι Anonymous τάσσονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αναφέροντας:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση, στη χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά, νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη, θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ