Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Νάρκωνε τη σύντροφό του για να βιάζει την κορούλα της

❱❱ Φρίκη έχει σκορπίσει στην Κύπρο η αποκάλυψη ότι ένας άνδρας νάρκωνε τη σύντροφό του για να βιάζει ανενόχλητος τόσο την ίδια όσο και την ανήλικη κόρη της, που είναι μόλις 10 ετών! ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Το πρωτοφανές δράμα αποκαλύφθηκε όταν το κοριτσάκι αποφάσισε να μιλήσει σε έναν συγγενή του για τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του πατριού της, με τον οποίο ζούσε στο ίδιο σπίτι.

Φανερά σοκαρισμένος από όσα άκουσε, ο συγγενής έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του άνδρα. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν όσα κατέθεσε, σύμφωνα με τα οποία το αγγελούδι είχε πέσει κατ’ επανάληψη θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης από τον αδίστακτο πατριό του. Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε την κακοποίηση, και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας, με σκοπό τη διερεύνηση της υπόθεσης. Μάλιστα, ζητήθηκε επίσημη έκθεση των γεγονότων από τη διευθύντρια Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας Τούλα Κούλουμου.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του πατριού, ο οποίος φέρεται ότι έδωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, γεγονός που δυσκολεύει τις έρευνές τους. Την ίδια στιγμή η μαθήτρια βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον και δέχεται τη φροντίδα γιατρών και κυρίως παιδοψυχολόγου, ο οποίος θα προσπαθήσει πολύ για να επουλώσει τις πληγές στην αθώα ψυχούλα της.

Η είδηση έχει συγκλονίσει την Κύπρο, όπου τα εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων παρουσιάζουν έξαρση, με τους δράστες στην πλειονότητά τους να είναι πρόσωπα προερχόμενα από το φιλικό και το οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων! Αν και τα δικαστήρια επιβάλλουν ιδιαιτέρως αυστηρές ποινές στους δράστες, τα κρούσματα δεν φαίνεται να μειώνονται, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι τα περιστατικά βιασμού ανηλίκων είναι πολύ περισσότερα από αυτά που καταγγέλλονται. Ενδεικτικά, τον Ιούνιο κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας ένας 48χρονος που βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του, από την ηλικία των εννέα ετών (!), ενώ τον Ιούλιο καταδικάστηκε ένας 70χρονος, που και αυτός βίαζε επί έναν χρόνο την εννιάχρονη εγγονή του!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...