Από Κινέζος έγινε Κρητικός και από Γιπ… Γιπάκης

❱❱ Λάτρεψε τόσο πολύ την Κρήτη και τους ανθρώπους της ένας Κινέζος, που άλλαξε μέχρι και το όνομά του! Ο Γιπ Χόι Λουνγκ έγινε… Δημήτρης Γιπάκης και, παρόλο που δεν μοιάζει με Κρητικός, σίγουρα αισθάνεται και με το παραπάνω!

Ο 57χρονος ήρθε στην Ελλάδα από την Κίνα το 1990 για να δουλέψει ως σεφ σε κινεζικό εστιατόριο της Κρήτης. Αμέσως ένιωσε γοητευμένος από το νησί και γρήγορα αισθάνθηκε μέσα του τόσο πολύ… Κρητικός, που θέλησε να γίνει και επίσημα!

Πριν από 15 χρόνια, λοιπόν, ζήτησε να αλλάξει το όνομά του για να τιμήσει το νησί που πλέον τον φιλοξενούσε και είχε ανοίξει την αγκαλιά του για να τον δεχτεί σαν να ήταν πραγματικά ντόπιος. Ετσι το Γιπ (Yip) έγινε… Γιπάκης και το αγγλικό όνομά του Τζίμι έγινε Δημήτρης! Ο νεόκοπος Κρητικός δεν μετάνιωσε ποτέ για την αλλαγή ταυτότητας, παρά το γεγονός ότι οι οικονομικές δυσκολίες τον ανάγκασαν να μετακομίσει στην Ελβετία, όπου εργάζεται ως σεφ σε μεγάλο εστιατόριο. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.