Ατομικό «κλιματιστικό»

❱❱ Βραχιολάκι ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος εκείνου που το φοράει Λύση στους τυπικούς καβγάδες στον εργασιακό χώρο για το πόσο ψηλά ή χαμηλά πρέπει να είναι η θερμοκρασία του κλιματισμού έρχεται να βάλει ένα νέο βραχιολάκι «προσωπικός θερμοστάτης», που εξασφαλίζει ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος αυτού που το φοράει κατά βούληση. 

Ακολουθώντας τη λογική των τρικ επηρεασμού της θερμοκρασίας του σώματος, όπως για παράδειγμα να τοποθετεί κανείς ένα παγάκι στον καρπό του για να δροσιστεί ή να κρατάει μια ζεστή κούπα για να ζεσταθεί, το Embr Wave, όπως ονομάζεται το βραχιολάκι, θερμαίνεται ή ψύχεται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Το δημιούργημα επιστημόνων του ΜΙΤ είναι εξοπλισμένο με μια θερμοηλεκτρική πλάκα, η οποία αλλάζει θερμοκρασία όταν εκτίθεται στο ηλεκτρικό ρεύμα. Η κεντρική ιδέα, δε, είναι ότι ακριβώς επειδή τοποθετείται σε κομβικό για την κυκλοφορία του αίματος σημείο, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία της συγκεκριμένης περιοχής, καταφέρνει να ρυθμίσει την αίσθηση της θερμοκρασίας του σώματος συνολικά. Οπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ο καρπός είναι ένα από τα πιο θερμικά ευαίσθητα σημεία του σώματος. Η θέρμανση και η ψύξη επιλέγεται από τον χρήστη, διαλέγοντας το γαλάζιο ή το κόκκινο χρώμα μιας μπάρας στην επιφάνεια της μικροσυσκευής.

Αν και δεν καταφέρνει να φέρει το σώμα σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση της άνεσης. Το γκάτζετ, το οποίο διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που το βοηθάει να αλλάζει θερμοκρασία 25 φορές σε κάθε φόρτιση, εκτιμάται ότι θα κοστίζει 299 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ