Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στο φως η σπείρα που ήταν πρωταθλήτρια στις ληστείες, με πάνω από 200 χτυπήματα

❱❱ Ο 32χρονος που έπαιρνε μέρος σε αγώνες με μοτοσικλέτες και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας με τις μοτοσικλέτες, που είχε διαπράξει πάνω από 200 ένοπλες ληστείες στην Αττική, στην Ηλεία και την Κρήτη μέσα σε διάστημα δύο χρόνων, δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα με απόφαση του εισαγγελέα. Την ίδια ώρα, η έρευνα της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς «ξέπλεναν» την πλούσια λεία τους.

«Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες σπείρες των τελευταίων δέκα ετών. Ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί πάνω από 50 ένοπλες ληστείες, αλλά υπολογίζεται πως είναι πάνω από 200» είπε στην «Espresso» ανώτατος αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ως βασικό στέλεχος της σπείρας φέρεται ο 32χρονος πρωταθλητής σε αγώνες ταχύτητας μοτοσικλετών Χαράλαμπος Παρασκευόπουλος, του Γεωργίου και της Παναγιώτας, ο οποίος γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1985 στην Αθήνα. Ο σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού συνελήφθη με την συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής, η οποία παρακολουθούσε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του.

Στις έρευνες έχει εμπλακεί και το ΣΔΟΕ, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο Παρασκευόπουλος είχε μετοχές της τάξης του 5% ή 10% σε τρεις εταιρίες και εκτιμάται ότι χρησιμοποιούσε τη συμμετοχή του σε αυτές για να «ξεπλένει» η σπείρα τα χρήματα από τις ληστείες και να δικαιολογούν τα μέλη της εισοδήματα στην Εφορία. Αλλωστε, όλοι οι συλληφθέντες διέθεταν ΑΦΜ και δήλωναν μόνιμη εργασία, προκειμένου να μην κινούν τις υποψίες. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του ενός εκ των δύο αρχηγών, ο οποίος δήλωνε ιδιωτικός υπάλληλος με συμβάσεις περιορισμένου χρόνου και χαμηλό εισόδημα, αλλά ήταν ιδιοκτήτης… τεσσάρων αυτοκινήτων διαφόρων τύπων και πέντε πανάκριβων μοτοσικλετών!

Ως αρχηγοί της συμμορίας φέρεται ότι είναι ο Χρήστος Μπαλτάς του Ευαγγέλου και της Δήμητρας, ο οποίος γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1965 στην Αθήνα, και ο Τρύφωνας Δέδες του Αναστασίου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1969 στον Πειραιά. Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκαν στις φυλακές, όπου εξέτιαν ποινές για διάφορα αδικήματα. Εκεί γνώρισαν και τους Δημήτριο Τσακνή του Κωνσταντίνου και της Κλεονίκης, ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1984 στη Νίκαια, και πριν από περίπου δύο χρόνια συνέστησαν τη σπείρα, στην οποία συμμετείχε και ο γιος του Μπαλτά Ευάγγελος, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1988 στο Μαρούσι!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...