Ουρά για δέκα κιλά πατάτες!

❱❱ Η πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής με τους παραγωγούς της Νάξου στο κέντρο της ΑθήναςΣτην ουρά για να πάρουν δωρεάν ένα δεκάκιλο σακί πατάτες βρέθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας εκατοντάδες οικογενειάρχες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Η διανομή είναι μια πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, τα μέλη της οποίας προσέφεραν 30 τόνους πατάτες για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. «Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάξου, ο οποίος από το υστέρημα των μελών του προσέφερε στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αυτές τις 1.500 μερίδες για τις οικογένειες που προστατεύουμε» τόνισε η διευθύντρια του κέντρου Μαίρη Πίνη.

«Είναι χαρά μας να προσφέρουμε τις πατάτες μας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να στηρίζουμε το πολύ σημαντικό έργο του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής όσο και της Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως που απλώνουν χέρι βοηθείας σε όποιον το ζητήσει» ανέφεραν, από την πλευρά τους, οι παραγωγοί της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Συνολικά 15 τόνοι πατάτες θα προσφερθούν στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που φροντίζει για τη σίτιση χιλιάδων Ελλήνων με δέματα αγάπης.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα δόθηκαν ακόμη 15 τόνοι στα συσσίτια της Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, που προσφέρουν φαγητό σε 2.000 ανθρώπους καθημερινά (Ιλιον, Μενίδι, Πετρούπολη, Αγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Φυλή, Ανω Λιόσια και Ζεφύρι).

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ