Ο Πετράκης έσπασε τη σιωπή του για την υπόθεση του Π. Παναγόπουλου

❱❱ Αντίστροφα μετράει ο Απόστολος Πετράκης (φωτό αριστερά) για να αναπνεύσει αέρα ελευθερίας, έπειτα από οκτώ χρόνια. Ο καταδικασμένος για την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου (φωτό δεξιά) τον Ιανουάριο του 2009 παραδέχτηκε ότι αναγνωρίζει τα λάθη του και μίλησε για τη μεγάλη υπόθεση, λίγα εικοσιτετράωρα μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής Λεμπιδάκη.

«Τέλειο έγκλημα δεν ξέρω αν υπάρχει, όμως τέλεια απαγωγή δεν υπάρχει. Εάν στο παρελθόν ήταν δύσκολο να εξιχνιαστεί μια απαγωγή, πλέον, με τον τρόπο που λειτουργεί η Αστυνομία και την τεχνογνωσία που έχει, είναι ακατόρθωτο μια απαγωγή να μείνει ανεξιχνίαστη» είπε ο Απόστολος Πετράκης σε δηλώσεις του, που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΚΡΗΤΗ TV. Αναφορικά με την απαγωγή Λεμπιδάκη, εξέφρασε τη βεβαιότητα που είχε από την αρχή, ότι δηλαδή όσοι συμμετείχαν σε αυτήν θα συλληφθούν.

«Αυτό το δείχνει, άλλωστε, και η ιστορία. Ολες οι απαγωγές εξιχνιάζονται. Πραγματικά, ευχαριστήθηκα που κανείς δεν έπαθε κακό και σίγουρα χάρηκα και για πολλούς άλλους λόγους. Ισως από εδώ και στο εξής να μην υπάρχει υπόνοια για το πρόσωπό μου» δήλωσε.

Ο Απόστολος Πετράκης είπε, ακόμη, ότι έπειτα από οκτώ χρόνια ήρθε η ώρα να γυρίσει στο σπίτι του και δεν θα ήθελε να υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να είχε την παραμικρή συμμετοχή στην τελευταία απαγωγή. Οπως είπε, αναγνώρισε τα λάθη του, αλλά όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.