Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Εκλιπαρούσε για βοήθεια

❱❱ Οι τελευταίες στιγμές του καρδιολόγου, πριν τον εκτελέσει ο Βούλγαρος αστυνομικόςΜε το βλέμμα καρφωμένο στο έδαφος και με γρήγορο βηματισμό, το σατανικό ζευγάρι των Βουλγάρων, που σχεδίασε και υλοποίησε την εν ψυχρώ δολοφονία του Κρητικού καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Νεάπολης Λασιθίου. 

Κανείς δικηγόρος δεν δέχτηκε να τους εκπροσωπήσει και, όπως προβλέπεται, το δικαστήριο θα ορίσει από έναν νομικό εκπρόσωπο στους δύο κατηγορουμένους ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

Ο 37χρονος αστυνομικός, που εκτέλεσε τον 62χρονο γιατρό, και η 38χρονη σύζυγος του θύματος Νταίζη, που φέρεται ότι ήταν ο ιθύνων νους, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τετάρτη στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ο άντρας και της συνέργειας στη δολοφονία η γυναίκα. Εως την απολογία τους κρατούνται χωριστά, ο μεν στον Αγιο Νικόλαο, η δε στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

Στο μεταξύ, έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά, που συγκλονίζει τη Μεγαλόνησο. Ατομα από το οικογενειακό περιβάλλον του καρδιολόγου ανέφεραν ότι η 38χρονη Βουλγάρα, με την οποία το θύμα είχε αποκτήσει ένα αγοράκι τριών ετών, ήταν η τέταρτη σύζυγός του και τον τελευταίο χρόνο βρίσκονταν σε διάσταση.

Η Νταίζη κατάλαβε ότι ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα και, για να μη μείνει στον δρόμο χωρίς ούτε ένα ευρώ, αποφάσισε να αναλάβει… δράση. Εξάλλου, ο καρδιολόγος διέθετε κινητή και ακίνητη περιουσία πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που δεν άφηνε ασυγκίνητη τη Βουλγάρα, ούτε βέβαια τον εραστή της, ο οποίος ανέλαβε να βγάλει από τη μέση τον άτυχο γιατρό, θεωρώντας ότι θα γλίτωναν και θα καρπώνονταν από κοινού την περιουσία.

Σοκ, επίσης, έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του κυνηγού αυτόπτη μάρτυρα, που βρισκόταν σε απόσταση 500 μέτρων από τον τόπο του εγκλήματος με δύο φίλους του. Ο ίδιος μίλησε για τις τελευταίες λέξεις-εκκλήσεις του Καλαντζάκη, δευτερόλεπτα αφότου δέχτηκε τον πρώτο πυροβολισμό. «Ρε παιδιά, ρε παιδιά» φώναζε έντρομος, κοιτάζοντας γύρω του και ψάχνοντας για βοήθεια, όταν δέχτηκε πισώπλατα ακόμα δύο πυροβολισμούς από την καραμπίνα του εκτελεστή του.

Ολη η Σητεία είναι «παγωμένη» από τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου, με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν. Συγγενείς και φίλοι του πηγαίνουν από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου εκτελέστηκε ο άτυχος άντρας, αφήνοντας λουλούδια κι ένα αναμμένο κερί.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...