Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Το άγνωστο δράμα πίσω από την ομηρία Λεμπιδάκη

❱❱ Η συγκινητική αποκάλυψη πατέρα ότι μέρος των λύτρων δόθηκε για τον άρρωστο 4χρονο γιο του Εξι μήνες βροντοχτυπούσαν οι καρδιές των στενών συγγενών του Μιχάλη Λεμπιδάκη από την αγωνία τους για την τύχη του αγαπημένου τους, που χτυπούσε «κόκκινο», όμως δεν έχασαν ούτε στιγμή την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους. 

Οσο ανέβαιναν τον δικό τους γολγοθά με τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και τα τεράστια «νεκρά» διαστήματα και ενώ μάζευαν όσα χρήματα μπορούσαν για να συγκεντρώσουν τα λύτρα, δεν δίστασαν να διαθέσουν ένα μέρος από αυτά για να βοηθήσουν την οικογένεια ενός τετράχρονου αγοριού, το οποίο έχει διαγνωστεί με όγκο στην κοιλιακή χώρα! Τη συγκινητική αποκάλυψη έκανε ο πατέρας του παιδιού Μιχάλης Ανδριανάκης, ο οποίος ευχαρίστησε την οικογένεια του 54χρονου επιχειρηματία και ιδιαίτερα τον πατέρα του Γιώργο που, παρά το δράμα του, την ώρα που ο δικός του γιος βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων πρόσφερε χρήματα για να γίνει καλά ο τετράχρονος συνονόματός του:

«Τώρα που ο γιος της οικογένειας Λεμπιδάκη είναι στην ασφάλεια της οικίας του και στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε για την κίνησή τους να ενισχύσουν τη δική μας προσπάθεια. Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ με αυτό που έκαναν, ιδιαίτερα ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη Γιώργος. Τον ευχαριστούμε πολύ. Αυτό έδειξε το μεγαλείο ψυχής και καρδιάς που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Παρ’ όλο τον πόνο τους σκέφτηκαν και το δικό μας παιδί. Αυτό τους το ανταπέδωσε ο Θεός. Πάντα προσευχόμασταν να επιστρέψει στο σπίτι του σώος και υγιής ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, όπως κι έγινε» ανέφερε στον Λατώ FM και στην εκπομπή «Πάμε αέρα» ο πατέρας του μικρού Γιώργου.

Μέσα από το δωμάτιο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο Μιχάλης Ανδριανάκης δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του γιου του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους έδειξαν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

Σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών ο μικρός Γιώργος διαγνώστηκε με όγκο στην κοιλιακή χώρα και από τότε δίνει μεγάλο αγώνα για τη ζωή του, καθώς έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλα χειρουργεία και θεραπείες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...