Απονομή των Βραβείων της Θεάς Αρτέμιδος στο 21ο Ετήσιο Παγκόσμιο Συμπόσιο

❱❱ Με τη λαμπρότητα που αρμόζει πραγματοποιήθηκαν το 21ο Ετήσιο Παγκόσμιο Συμπόσιο και η απονομή των Βραβείων της Θεάς Αρτέμιδος, που αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση μιας χρονιάς ιδιαίτερα σημαντικής για το Ευρω-Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EAWC).Η απονομή των βραβείων είναι πλέον ένας θεσμός στον οποίο συμμετέχουν προσωπικότητες διεθνούς κύρους. Οι εκδηλώσεις, τη συνδιοργάνωση των οποίων είχε ο Κώστας Μαστοράκης, ξεκίνησαν από τη Μύκονο στις 2 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκαν την περασμένη Τρίτη. Η τελετή των βραβείων έγινε σε μια λαμπρή τελετή, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο από τις 5 το απόγευμα ως τις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Το Ευρω-Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Επί σειράν ετών διοργανώνει διεθνούς κύρους εκδηλώσεις, με αποστολή την ενίσχυση της κοινωνικής θέσης της γυναίκας στην παγκόσμια αγορά, καθώς και την προβολή και βράβευση προσωπικοτήτων οι οποίες έχουν διακριθεί για το επιχειρηματικό και το κοινωνικό έργο τους.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν και στη φετινή εκδήλωση σε πρόσωπα που δίνουν το καλό παράδειγμα στις επόμενες γενιές για να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους. Παράλληλα, προσφέρουν στη χώρα και την κοινωνία, γεφυρώνουν έθνη και κουλτούρες, έχουν επιρροή και απήχηση, λειτουργούν καινοτόμα και αποτελούν την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που βραβεύτηκαν ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου της Κιβωτού του Κόσμου, η Κατερίνα Παναγοπούλου και άλλες προσωπικότητες. Το συμπόσιο και η τελετή των βραβείων τελούν υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού, Ναυτιλίας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ