Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Το μυστικό του «Δράκου του ωδείου»: Η νονά μου…

❱❱ Σοκ προκαλούν οι καταθέσεις ανήλικων μαθητριών για την αρρωστημένη δράση του 60χρονου Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Το βαρύ μυστικό, που κουβαλούσε από την παιδική ηλικία του ο 60χρονος διεθνούς φήμης μουσικός Παναγιώτης Δράκος και έπαιξε ρόλο στη «μεταμόρφωσή» του σε «δράκο του ωδείου», αποκαλύπτει η «Espresso», που φέρνει στο φως την κατάθεση ατόμου από το στενό περιβάλλον του.

f2 10Ο 60χρονος φλαουτίστας, τον οποίο «καίνε» οι καταθέσεις των ανήλικων θυμάτων του στις αστυνομικές Αρχές, κατάφερνε σχεδόν σε όλη του τη ζωή να κρύβει πίσω από τη φήμη του καταξιωμένου μουσικού το πάθος του για νεαρά κορίτσια στα οποία δίδασκε. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται μάρτυρας στην Αστυνομία, ο δάσκαλος μουσικής, που ήδη βρίσκεται προφυλακισμένος στις Φυλακές Τρίπολης για αποπλάνηση ανηλίκων, είχε κι αυτός δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν παιδί! Μάλιστα, ήταν μόλις εννέα χρόνων όταν ασελγούσε πάνω του η… νονά του, η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή!

«Οταν συνελήφθη και τον ρώτησα γιατί είχαν συμβεί όλα αυτά, μου είπε ότι δεν μπορούσε να το εξηγήσει…» αναφέρει ο συγκεκριμένος μάρτυρας. «Ανέφερε, όμως (σ.σ.: ο 60χρονος μουσικός), ότι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι σε ηλικία εννέα ετών είχε δεχθεί ασελγείς πράξεις (θωπείες, χαϊδέματα κ.λπ.) από τη νονά του, που, σημειωτέον, έχει αποβιώσει. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό. Πιστεύω, όμως, ότι λέει την αλήθεια» τονίζει το ίδιο πρόσωπο, προσθέτοντας ότι η σύλληψη του 60χρονου ήταν σοκ για όλους.

Στο μεταξύ, προκαλούν ανατριχίλα οι περιγραφές των ανήλικων μαθητριών του 60χρονου παιδόφιλου, στις καταθέσεις που έδωσαν στις Αρχές, για όσα φρικτά έζησαν στα χέρια του δασκάλου τους. «Γροθιά στο στομάχι» αποτελεί η μαρτυρία ενός 11χρονου θύματος.

«Με χάιδευε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Την τελευταία φορά, που το είπα και στον μπαμπά και στη μαμά μου και δεν ξανάκανα μάθημα μαζί του, με χάιδεψε στον πισινό μου με το χέρι του, μέσα από τα ρούχα και το βρακάκι μου. Με χάιδεψε και μπροστά, ανάμεσα στα πόδια μου, έξω όμως από τα ρούχα. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό και με ενοχλούσε. (…) Εκείνος μου έλεγε συνέχεια να μην το πω σε κανέναν και μου έκανε κομπλιμέντα» αναφέρει το κοριτσάκι, προσθέτοντας ότι μία φορά την είχε τραβήξει φωτογραφία όσο την παρενοχλούσε.

Μάλιστα, σε ερώτηση των αστυνομικών σχετικά με το πόση ώρα κρατούσαν τα χάδια, η 11χρονη φέρεται ότι απάντησε πως αυτό γινόταν όλη την ώρα και ότι δεν έκαναν σχεδόν καθόλου μάθημα! Το ίδιο σοκαριστικές είναι οι περιγραφές ενός άλλου ανήλικου θύματος του Παναγιώτη Δράκου. Οπως αναφέρει το μόλις εννέα χρονών κοριτσάκι, ο κατηγορούμενος δάσκαλος μουσικής την άγγιζε σε απόκρυφα σημεία του κορμιού της, ενώ έτριβε πάνω της τα γεννητικά όργανά του!

«Επίσης, κάποιες φορές μου κατέβαζε το παντελόνι και το βρακάκι, και μου ανέβαζε την μπλούζα και έμενα γυμνή… Αυτό γινόταν στα πιο πολλά μαθήματα. Σε άλλο μάθημα, με χάιδευε, σε άλλο μού έβγαζε τα ρούχα, σε άλλο έκανε και τα δύο!» αποκαλύπτει στην
κατάθεσή του το κοριτσάκι, το οποίο καταλήγει:

«Πρέπει να καταλάβει (σ.σ.: ο 60χρονος) ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και να μην το ξανακάνει σε άλλα παιδιά»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...