Ζητείται γραμματέας και… ό,τι προκύψει!

❱❱ Μισθός 2.000 € για γυναίκα κάτω των 30 πoυ θα συνοδεύει τον εργοδότη της και σε prive parties Και… νύφη να έψαχνε, λιγότερες απαιτήσεις θα είχε ο διευθυντής μιας εμπορικής επιχείρησης στο Ψυχικό, που έβαλε αγγελία για γραμματέα, ζητώντας όμως να είναι περίπου η… τέλεια γυναίκα! 

Η αγγελία έγινε viral στο διαδίκτυο, όχι μόνο λόγω των προσόντων που ζητάει ο εργοδότης αλλά και εξαιτίας του πολύ καλού μισθού που προσφέρει σε μια εποχή που η ανεργία τρομάζει νέους και νέες.

Ο επίδοξος εργοδότης δείχνει ιδιαίτερα γαλαντόμος, αφού δίνει μισθό 2.000 ευρώ για τη γραμματέα, η οποία όμως πρέπει -πέρα από τα «ευπρόσδεκτα» τυπικά προσόντα- να είναι κάτω των 30, πολύ εμφανίσιμη και καλλίγραμμη, κάτι που θα αποδείξει με αρκετές ολόσωμες φωτογραφίες, τις οποίες θα επισυνάψει στο βιογραφικό της! Βέβαια, προκαλεί απορίες η απαίτησή του η υποψήφια να έχει την ευχέρεια να συμμετέχει σε prive party και δεξιώσεις συνοδεύοντας το αφεντικό και να είναι… γενικώς (;) συνεργάσιμη!

«Προσόντα»

Από το πνεύμα της αγγελίας προκύπτει ότι πτυχία, ξένες γλώσσες και γνώσεις υπολογιστή θα θεωρηθούν «επιπλέον προσόντα», αφού τα απαραίτητα και βασικά θα έχουν προκύψει από τις φωτογραφίες και το… πνεύμα «συνεργασίας» που μπορεί να επιδείξει η νέα γραμματέας! Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί έφυγε η… προηγούμενη γραμματέας του!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ