ΣΟΚ: Έρευνα ρίχνει φως στον «χάρτη» της απιστίας!

❱❱ Πώς επιλέγουν την «άλλη», με την οποία θα απατήσουν τη σύντροφό τους οι άνδρες και πώς επιλέγουν τον «άλλον» οι γυναίκες και γιατί; Τα στοιχεία έρευνας για την απιστία του Κέντρου Επικοινωνίας «Paul Keable» στην Αυστραλία δεν εκπλήσσουν, αλλά είναι αλλιώς να το υποψιάζεσαι και αλλιώς να το βλέπεις με νούμερα.

Το 99% των ανδρών αποκάλυψε ότι είτε απάτησε είτε σκέφτηκε να απατήσει τη σύζυγο/σύντροφό του. Οσο για την ιδανική «άλλη γυναίκα», την περιγράφουν μεν ως «μυστηριώδη και σαγηνευτικό πειρασμό», αλλά, από τους 1.300 άντρες που ρωτήθηκαν, το 27% θα επέλεγε να απατήσει τη σύντροφό του με κάποια που γνωρίζει ήδη, μια φίλη.

Το 23% των ανδρών θα ήταν ικανοποιημένο κάνοντας σεξ με μια ξένη σε ένα ταξίδι, με στόχο, όπως είπε, να αισθανθεί πιο «ευτυχισμένο» στον γάμο του και όχι να τον καταστρέψει. Για τους περισσότερους άνδρες, το μη ικανοποιητικό σεξ στη σχέση φαίνεται ότι είναι το κίνητρο στην αναζήτηση μιας εξωσυζυγικής περιπέτειας, αλλά και μια προσπάθεια να ανάψουν ξανά τη φλόγα της ερωτικής ζωής τους με τις συντρόφους τους.

Αυτό το επιχείρημα είναι το βασικό κίνητρο και της γυναικείας απιστίας. Οπως καταγράφει η έρευνα, το 39% των γυναικών υπήρξε άπιστο και το 35% έχει σκεφτεί την απιστία, το 54% των γυναικών κεράτωσε τον σύντροφό του μετά την απόκτηση παιδιού και το 43% το επέλεξε καθαρά ως μια σωματική εκτόνωση.

Τέλος, οι άνδρες γενικά αποφεύγουν τις συναδέλφους τους, τους οποίους προτιμά ωστόσο το 15% των γυναικών για να απιστήσει, ενώ το 17% φαντασιώνεται ότι κάνει σεξ με τον διευθυντή του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ