Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος: «Είμαστε άνθρωποι με ανθρώπινες αδυναμίες, που άλλοτε τις νικούμε και...

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι αποκαλύψεις σχετικά με τη...

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο φονικό του ναυτικού!

❱❱ Κατέθεσαν οι δικαστικοί επιμελητές που βρήκαν την παγωμένη σορό στον καταψύκτη 
❱❱ Στο εδώλιο κάθισαν η Βουλγάρα σύζυγος, μία φίλη της και ένας νεαρός Τις φρικιαστικές εικόνες που αντίκρισαν όταν μπήκαν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας και ανακάλυψαν μέσα στον καταψύκτη την παγωμένη σορό του άτυχου καπετάνιου Βασίλη Κοκκίνη περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας οι δικαστικοί επιμελητές, που κατέθεσαν χθες, πρώτη ημέρα της δίκης, ως μάρτυρες για την άγρια δολοφονία. «Ηταν σε εμβρυακή κατάσταση, ήταν δεμένα τα χέρια με τα πόδια του και γυρισμένος με την πλάτη. 

Ο καταψύκτης ήταν στο χολ του σπιτιού και κλεισμένος με μια μονωτική ταινία. Τον ανοίξαμε και αμέσως μετά ειδοποιήσαμε την Ασφάλεια» είπαν, μεταξύ άλλων, οι δικαστικοί επιμελητές, που άνοιξαν με κλειδαρά το διαμέρισμα τον Ιανουάριο του 2016.

Στο ειδώλιο του δικαστηρίου, που διέκοψε για τις 30 Οκτωβρίου, κάθισαν η 50χρονη Βουλγάρα, σύζυγος του θύματος, Ανέλια Αλεσάντροβα, η οποία με την έναρξη της δίκης δήλωσε αθώα, μια 27χρονη συμπατριώτισσά της, που είχε ισχυριστεί προανακριτικά ότι βοήθησε να βρεθούν τα πρόσωπα τα οποία θα εκτελούσαν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 63χρονου, και ένας νεαρός Βούλγαρος, που φέρεται ότι μετέφερε τον καταψύκτη στο διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σημαντικές ήταν οι καταθέσεις του αδελφού του δολοφονημένου ναυτικού και του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Οπως υποστήριξε ο αδελφός του Βασίλη Κοκκίνη, δεν έχει αμφιβολία ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται η 50χρονη κατηγορουμένη, η οποία είχε ως μοναδικό κίνητρο να αρπάξει την περιουσία του 63χρονου.

Οπως ανέφερε, το ζευγάρι βρισκόταν σε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, καθώς ο 63χρονος προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του 14χρονου (σήμερα) γιου τους.

Στην κατάθεσή του περιέγραψε τις ενέργειες που είχε κάνει στο παρελθόν η 50χρονη, η οποία είχε πάρει το παιδί και είχε φύγει στη Βουλγαρία, αφού πρώτα σήκωσε 223.000 ευρώ από τον λογαριασμό που είχε ανοίξει στον μικρό ο παππούς του.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Οκτωβρίου με τις απολογίες των κατηγορουμένων. Οπως αναφέρει στην «Espresso» η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία έχει αναλάβει την υπεράσπιση του νεαρού Βούλγαρου που είχε μεταφέρει τον καταψύκτη στο διαμέρισμα της Καλλιθέας, ο εντολέας της δεν έχει σχέση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του άτυχου καπετάνιου: «Κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, ότι, δηλαδή, εν γνώσει του ματαίωσε τη δίωξη των λοιπών συγκατηγορουμένων του, οι οποίοι κατηγορούνται για το ποινικό αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του καπετάνιου. Η θέση του είναι ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για κάποια παράνομη πράξη και το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει στο σπίτι της κατηγορουμένης και γυναίκας του θύματος έναν καταψύκτη, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα για την επίμαχη υπόθεση».

Θάνος Μακρογαμβράκης

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...