Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Το τελευταίο μήνυμα της 17χρονης πριν τη σφάξει η μητέρα της

❱❱ Τα όνειρά της έμειναν για πάντα ανεκπλήρωτα. Εσβησαν από τις μαχαιριές της ίδιας της μητέρας της. Η 17χρονη Μαρίνα… ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Θυμίζει αρχαίο δράμα ο τραγικός χαμός μιας πανέμορφης κοπέλας στο Μαρκόπουλο, που βρήκε τον θάνατο από τα χέρια της ίδιας της μητέρας της, στην προσπάθειά της να την εμποδίσει να αυτοκτονήσει!

Με το ίδιο μαχαίρι που έκοψε το νήμα της ζωής της 17χρονης Μαρίνας, η 54χρονη πρώην αεροσυνοδός της Ολυμπιακής, που πάλευε εδώ και χρόνια με βαριά ψυχική ασθένεια, έβαλε τέλος και στη δική της.

Ο σύζυγος και πατέρας άκουγε απελπισμένος την πρωτοφανή τραγωδία να εκτυλίσσεται λίγα μέτρα μακριά του, χωρίς να μπορεί να επέμβει, αφού η γυναίκα του τον είχε κλειδώσει στο υπόγειο!

Η βαθιά κατάθλιψη, από την οποία έπασχε η τραγική μητέρα, με αποτέλεσμα να λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και να παρακολουθείται τακτικά από ψυχίατρο, χτύπησε «κόκκινο» το πρωί του Σαββάτου. Οπως κατέθεσε αργότερα με λυγμούς ο σύζυγός της, στέλεχος σε μεγάλη τουριστική επιχείρηση, η 54χρονη βρισκόταν σε παραλήρημα. «Ολα είναι μάταια. Εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί οποιοσδήποτε…» μονολογούσε.

Ομως, τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του πίστεψαν ότι θα ηρεμούσε παίρνοντας τα φάρμακά της. Εκαναν λάθος…

Σπαρακτικές κραυγές

Το μεσημέρι, που ο πατέρας κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει εργασίες στο λεβητοστάσιο, η ψυχικά διαταραγμένη μητέρα κλείδωσε την πόρτα. Οταν, λίγο αργότερα, άκουσε σπαρακτικές κραυγές και έκανε να τρέξει, κατάλαβε ότι ήταν κλειδωμένος μέσα και προσπάθησε να σπάσει την πόρτα μ’ ένα τσεκούρι.

Μόλις κατάφερε να βγει, αντίκρισε τα πτώματα της συζύγου και της κόρης του μέσα σε λίμνες αίματος! Ο ίδιος δεν μπορούσε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη, όμως τα ευρήματα αστυνομικών και ιατροδικαστή αποκάλυψαν το σκηνικό της ανείπωτης τραγωδίας.

Σύμφωνα με αυτά, η 54χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει στο εσωτερικό του σπιτιού, όμως η κόρη της προσπάθησε να την αποτρέψει πιάνοντας τη λάμα του μαχαιριού, όπως φαίνεται από ένα βαθύ κόψιμο στην παλάμη της. Μέσα στη θολούρα του μυαλού της, η μητέρα της εξαγριώθηκε και άρχισε να κυνηγά το κορίτσι μέσα στο σπίτι.

Η άτυχη Μαρίνα προσπάθησε να ξεφύγει πηδώντας από το μπαλκόνι στην αυλή. Ομως, η μητέρα της την πρόλαβε και άρχισε να τη μαχαιρώνει ξανά και ξανά, όπως προκύπτει από τα πολλαπλά αμυντικά τραύματα που έφερε στα χέρια του το 17χρονο κορίτσι. Ενα βαθύ τραύμα στον λαιμό ήταν αυτό που προκάλεσε τον θάνατό της…

Φαίνεται ότι η 54χρονη αντιλήφθηκε τι είχε κάνει και ολοκλήρωσε την τραγωδία βάζοντας τέλος στη ζωή της. Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι τα τραύματα στις δύο σορούς ήταν συμβατά με το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη νεκρή μητέρα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

f4 copy 0Τα όνειρά της έμειναν για πάντα ανεκπλήρωτα. Εσβησαν από τις μαχαιριές της ίδιας της μητέρας της. Η 17χρονη Μαρίνα (φωτό), που άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου στο σπίτι της οικογένειας στο Μαρκόπουλο, ήταν ένα κορίτσι αγαπητό και γεμάτο ζωή.

Στόχος της ήταν να φύγει στο εξωτερικό μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο, για να συνεχίσει τις σπουδές της. Το μέλλον απλωνόταν διάπλατα μπροστά της, ως τη στιγμή που ο θάνατος της έστησε καρτέρι. Στην τελευταία ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ένα 24ωρο πριν πέσει νεκρή από τις μαχαιριές, το πανέμορφο κορίτσι είχε γράψει: «Και δεν ήθελα καν να το ζήσω, γιατί είτε ήταν στιγμές ή σκατά είτε ήταν διαμάντια τα μοιραστήκαμε εξίσου και αυτό να θυμάσαι θα μείνει για πάντα». Η ανάμνηση του γλυκού κοριτσιού θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις σκέψεις των φίλων της, οι οποίοι «πλημμύρισαν» το προφίλ της στο facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού.

«Εχουμε σοκαριστεί όλοι με τον τρόπο που έφυγε. Ηταν πολύ κρίμα, γιατί ήταν ένας άγγελος, ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια με θετική διάθεση» γράφει καλή φίλη της. «Τραγικό και δυστυχώς τεράστια λάθη του περίγυρου, τα πληρώνουν αθώες ψυχές… Καλό παράδεισο, κοριτσάκι μου» προσθέτει μια άλλη κοπέλα, ενώ αδελφικός φίλος της ανάρτησε μια φωτογραφία της γράφοντας: «Καλό ταξίδι, Μαρίνα μου.. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά».

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...